Дюкански метаморфози - 112 тема

• 47 038
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 780
             М..... близнах малко, ама искам да вкуся истински от вкуса на "Ягодовата среща". Чакам с нетърпене да видя..............., защото това което видях - кукли, браво на всички, прекрасни сте!
             ВИКИ 76 - за рибата, аз я приготвям по два начина - единият е поръсвам с диетична сол и чер пипер, слагам в тавичка, наливам 1 пръст водичка, завивам с фолио и слагам на 200 градуса във фурната. След половин час махам олиото и оставям да изври водата и да се зачерви рибата. Вторият начин е - посолявам рибата със сол и чер пипер, завивам във алуминиево фолио и пека от порядъка на 40 до 60 минути на 250 градуса (времето зависи от това далие филе или цяла риба и колко е голяма самата риба). С при двата случая, става много вкусна и смалко лимонче - вкусотия!
             КРИКРИ - аз в България ще бъда от 26.07 до 26.08, ако през това време се организирате някъде - там съм, без значение къде. Ще си оставя телефона, да можете да ми се обадите в България, защото не съм сигурна, че ще мога да се класирам на лаптопа на децата.
               Пожелавам на всички НЕЯГОДОВИ търпение .............

# 781
krikri  newsm51  love001
Благодаря за милите думи, ама си в грешка - аз съм ниска, грозна, дебела и завистлива. Peace

# 782
Здравейте момичета!
Прибрах се от изпит. Потих се, пъшках, охках...изнервих се накрая - претупах го  и излезнах ooooh! Резултатите в сряда.
Нямам време да чета всичко. Прочетах 2-3 стр - много сте ми забавни.  Joy и полезни
На момичетата с месечинки - ЧЕСТИТО ви! Продължавайте все така.
Моето кантарче днес ме поздрави с -500гр. Молко, но от сърце, при положение че карам 1П/1ПЗ
Дали пък и аз да мина на 5П/3ПЗ. Имам си целулитче(видимо!)
Ходих след изпита до МЕТРО. Кажете ми  - какъв течен подсладител да си взема, че го гледах, гледах, па си вика - а не! Ще питам ветеранките. Аз сега имам едни миниатюрни таблетчици(хапченца)
като зрънца. Вършат ли работа добра?
Ох..още нещо щях да питам .... newsm78
А! Бульонче? Може ли?
И за друга да ви се похваля. Моя мъж вчера се прибира и пери едни бонбони насреща(нали беше рожденник) Обаче аз  Naughty -НЕ
Удържах ! Много се гордея, че к`вато съм безволева, щях и аз тигани да ям!
 Heart Eyes До скоро!

# 783
  • Варна
Здравейте момичета  Hug
И ние се прибрахме вече във Варна, сега чакам още снимки, че тези дето ги снима Сашко не са показване  ooooh!
Много благодаря на Фенси за организацията и на всички присъстващи за хубавото настроението   bouquet

# 784
  • Бургас
krikriFlowers Sunflower

VK - бульонче не може,много са солени,имат растителна мазнина и много Е-та,домашен може.
Браво за проявената воля,продължавай така newsm10

# 785
# 786
krikri  newsm51  love001
Благодаря за милите думи, ама си в грешка - аз съм ниска, грозна, дебела и завистлива. Peace

да, бе да Joy Joy Joy

# 787
  • Пловдив
.....аз съм ниска, грозна, дебела и завистлива. Peace

Моля, моля ... тука има авторско право

# 788
.....аз съм ниска, грозна, дебела и завистлива. Peace

Моля, моля ... тука има авторско право

Аз на тебе съм се метнала! smile3533 smile3532 tooth

# 789
эдравейте аз съм 3 ден на белтъци, о нито кг. по-малко??? поооомощ!
явно в мен е грешката!в един ден ядох 800гр кис. мляко 150гр пили на скара и 125гр риба тон!
днес се наложи да хапна 400гр. кис.мл. с 3,6% Sad и извара с яца, които извадих от вкусни пресни чушки (на тях им устоях)!
е къде греша????? мразя месо! и се чудя да не сменя ли диетата с една на ккисело мляко - във форума я има!
хелп!!!

# 790
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Днес не е Еньов ден??! Пак ли? НАли беше на 24.6.

Момичета, страхотни сте!!!!!!!!!!!!!!!! Hug Hug Hug Hug Hug

Фенси, откъде ми е позната дъщеря ти??! newsm78

# 791
Момичета ягодови,прекрасни сте Hug

# 792
мале супер
благородна завист от мен  Grinning
надявам се другия път като си дойда в бг да успея да се включа в някоя ваша среща
страхотни сте

# 793
Направих пълен обстоен преглед ...на снимките ... доставих си удоволствието да "връзвам никове с физиономии " .... няколко пъти ги разгледах отпред назад и от зад напред ....
общ извод МОМИЧЕТА СТАШНО ЛЪЧЕЗАРНИ СТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!   bouquet  bouquet  bouquet

но имам номинация ...от всички мацки ...има една която е най АКТИВНА ...и на дансинга и в басейна ... и е най АТРАКТИВНА ...и въобще да си призная и с най закачливо излъчване ....та моята първа НОМИНАЦИЯ е за ПРИСИ .............  ама нали е първа производна ...дюканче ...
ПП. не се подмазвам на ШЕРИФА ,....наистина го мисля ....
вещи на това детенце по физиономиика му е изписано каква "пакослана и хитрана" е ....

# 794
  • София
За срещата имам да кажа само едно:
Fancy N
newsm20 newsm20 newsm20

До "М-зИленкУтУ" - Какво ще има другия Петък за мен? Кажи да бягам от рано..
В петък мъже "раздаваме", ама за теб и някоя мацка ще се намери  hahaha

Сериозно, искам да ти намекна да не си поставяш срокове (да прощава Цоци), защото всеки организъм е индивидуален. Вярно е, мъжете свалят безумно лесно с нашия режим, но имай си ендо наум и не се настройвай предварително. Пък ако стане по-скоро - какво по-хубаво Simple Smile

Goody, не съм с еизразила добре (все пак май казах "живея", а не "работя"  newsm78Embarassed Мъжчето ми завършва магистратура Ядрена енергетика - да казвам ли още  Joy

krikriHug Уви, тези дни само звърши семестриално мойто мъжче, сега пише дипломна работа  Whistling

evae, не става за вегетарианци. Лично д-р Дюкан го каза наскоро в интервю  Cry

П. С. Някой иска ли да сподели за извара Жоси, вакуумирана опаковка, като саламче newsm78 Живо сирене ми изглежда някак си  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт