Дюкански метаморфози - 112 тема

• 47 058
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 630
pilito, да си жива и здрава! Много щастие и късмет ти желая! Вкусна и полезна почерпка. Мммммм
Благодаря ви за пожеланията към мъжо. Ще му ги предам.
Аз отивам да уча, че утре имам изпит.

# 631
                 ПИЛЕНЦЕ честит РОЖДЕН ДЕН мила, надявам се да прекарас добре днес, желая здраве и успехи във всички начинания. Бъди щастлива и винаги усмихната! Понеже не мога да ти изпратя едно хубаво цвете (незнам как) ти изпращам една голяма  Hug

# 632
  • Лом
  pilito   ЧЕСТИТ ПРАЗНИК

# 633
pilito, newsm59!Пожелавам ти здраве и сбъдване на всички мечти!
Кремена,става с клечка,ако си виждала сега рекламират направи си Данонино сладолед - на същия принцип е - слагаш в млекцето една пластмасова лъжичка и във фризера.Като се стегне поливаш малко опаковката с вода/отвън/ и то се отлепва - правя го на детето не за мен естествено.
Днес много тихо в нашата тема - Приятно изкарване на всички на Ягодите, а пък други трябва да работим няма начин.
И сега да се оплача - с голям кеф си купих ел. кантар и сега съм бясна показва ме 84,1кг.,а стария 82,5 кг.Идва ми да го метна,но все пак явно съм почнала и от повече кг. отколкото си мислех-всепак няма да си сменям линийката - ще чакам да си стигна тези кг.

# 634
Хелоу! Mr. Green
Ори, винаги те чета, ама едва ти се нагледах! Heart Eyes newsm74 Говори миииии! Crazy
Да уточня причината за вчерашното ми обяснение в любов - освен всичко останало, ти си от мааалкото хора, които имат СОБСТВЕНО мнение и не се притесняват да го изразят. В никакъв случай не е задължително това мнение да съвпада с моето, достатъчно е да е ЛИЧНО и АРГУМЕНТИРАНО. Уморих се от лицемерие, трудно ми е да общувам с мазници. Имам ГОЛЯМА НУЖДА от искрени отношения, каквито и да са. Peace Горното, разбира се, не те прави моята голяма нужда. Joy
Жен, Джони Укър как да го хванеш иначе...   tiptoe Как е времето в Бахрейн? Whistling Twisted Evil
Фоли, ела ми! bash Ако нямаш чук, аз ше нахлузя гумените гащи! newsm48
cote , благодаря ти!  bouquet  Blush Снимки "преди" имам в албума, но далеч не са най-впечатляващите в него.
haleeva  Heart Eyes Мога само да си мечтая за твоя обектив, вълшебницО!  love001
*Бубето*, като те чета за гУспоЙцата, малката ми е същата лепенка - вече шеста година е моята сянка непрекъснато (или аз нейната), изключая два дни от бебешкия й период. Дано си изкарате страхотно на Ягодите! Hug
bermudez, честито! smile3501  ura
Да е жив и здрав и малкият мъж на Mimi_Georgieva newsm59
Fancy N, тенк ю ти! Heart Eyes Ама и ти имаш принос - все ме забравяше с хеликоптера и от толкова страх и бЕгане от тиганЯ - ей на кво заприличах! Joy
perlata, нали? newsm03 На кака си приличам! tooth
L e o, o-MUTE-х от картинките ти!  #Shocked Твоят резултат ме радва особено, защото започна с групичка, от която остана сама (ако не се лъжа), защото си перфектна кулинарка и ... що ли съм се заобяснявала - ти си пич, евала! smile3501
VK, Честит празник, мило другарче! Hug newsm51 newsm18
tzvety roussimova, така ти се пада! Mr. Green Още мнооого пъти по 5 години да си най-обичаната и щастлива жена и майка във ваща околия. newsm51 smile3533
пили-пилиииии, аз те знааааааам... днеска няма да те ям!  smile3508 Цялото щастие на земята ти желая!  bigdance2
Гуудиииии, злато мое, слънце мое! Ти па колко ми липсваш, кУ знаееееш...НЕма ли чат за тебе, сестро? newsm12
И като споменах чат - чатещите спамърки да се явят в изповедалнята, че ми е едно скучно и болезъбестоооо, за стра! Вас там ше ви лигавя, че тука много дълго стана... hahaha

# 635
  • Варна
Поздравявам рождениците:

Весело изкарване на Ягодите Hug
И сега да се оплача - с голям кеф си купих ел. кантар и сега съм бясна показва ме 84,1кг.,а стария 82,5 кг.Идва ми да го метна,но все пак явно съм почнала и от повече кг. отколкото си мислех-всепак няма да си сменям линийката - ще чакам да си стигна тези кг.

и при мен така се получи, но поне беше още в началото, аз си го купих за стимул, а той още повече ме ужаси - пожелавам ти бързо да ги стигнеш тези кг.

Приятен ден на всички Hug

Последна редакция: сб, 05 юли 2008, 19:28 от Dahlia

# 636
Много спокойно днес в темичката.
Да си изкарате весело на "Ягодите" и после ще чакаме разкази в снимки.

Аз преборих още 1 кг. newsm68 Остава ми 1 до целта. Вече се харесвам и ми е супер хубаво че си влизам в някои любими дрешки от преди. Но мисля и да се сдобия с някои нови придобивки тези дни.

newsm59 на pilito! Много здраве и сбъднати мечти!  bouquet
 nbirthday на детенцето на Mimi_Georgieva! Да е живо и здраво, да радва много мама и тати!  bouquet

# 637
Момичета, вижте на какво попаднах преди малко http://www.prikachi.com/files/226024N.jpg
Незнам какво е вашето мнение, но аз мисля, че просто си правят реклама на гърба на Дюкан.
Вие какво ще кажете?

# 638
  • София
Здравейте, заслабнали и красиви!

Честито на рожденниците!Да са живи и здрави, елегантни и красиви!     newsm67

Цял ден ми е криво, че не успях да се организирам и аз да отида на "Ягодите"!От кога съм им "хвърлила око".Оказа се, че мъжът ми е свободен тази събота и неделя, но го разбрах вчера, в 22 ч...Като се обадих, за да резервирам стая, ми казаха, че всичко е заето. Banghead   Уф, че ме е яд!    smile3511
Fancy N,    newsm20     omm    Страхотна организация!
L e o,   smile3501
vikki_76 и при мен аналоговия кантар показваше с 2 кг. по-малко от цифровия, а като се накланях напред, резултатът беше още 2 кг надолу...Но реших да се отърва от него, за да не се самозалъгвам. Cry  Сега, както и да се кълча, дава разлика най-много 100 грама.А пък за рекламата, то при всички препарати за отслабване препоръчват да са комбинирани с диета, защо да не е Дюкан.Правят си реклама по всички възможни начини.

# 639
  • София
 Момичета, вижте на какво попаднах преди малко http://www.prikachi.com/files/226024N.jpg
Незнам какво е вашето мнение, но аз мисля, че просто си правят реклама на гърба на Дюкан.
Вие какво ще кажете?

Аз  ще си кажа : според мен с тия или без тия добавки, хапчета, отвари, чайове и т.н. е все тая. Никаква файда от тях. Навремето съм се подлъгвала да си купя едно две неща, обаче никакъв ефект. Мисля, че нашия режим дава достатъчно добър резултат и без такива шменти и капели Peace

# 640
            Мдаааааааааааа,  така е правят си реклава, това е вярно. Спомняте ли си кампанията покрай ЗЛАТНО ЧУДО и ЗЛАТНО ЧУДО МАХ, каква реклама, какво чуд, и баба ви Василики, нали каквото излезе на пазара за отслабване си го купува, ма то не бяха чуда, ма то не бяха зелени чайове, ма то не бе кафенце голд, нищо не ми помогна, само си докарах възпаление на чревният тракат и после з-4 месеца тичах по ендерогастролози и изхарчих една камара допълнително пари. Вече не вярвам на нищо такова. От 1м. и 17 дни съм на режима на Дюкан и съм смъкнала 8.600кг.. Това постижение е меко казано ОГРОМНО. Така, че момичета, тези реклами са за НАИВНИЦИ.
              Лека вечер на всички, представям си какъв купон ще се завихри тази вечер на "ЯГОДКИТЕ".

# 641
Пили bdbaloni Пожелавам ти много здраве и късмет!
Стискам палци за изпита!

Цвети, честита годишнина!

Насти, разбрах те аз вчера, споко, не съм си помислила, че току така случайно си ме заобичала чрезвичайно Joy Hug
А за изразяването на мнение... Не мисля, че съм добрият пример..наистина не мисля...
И не е въпрос на лицемерие, а на съобразяване и такт...   bouquet

На който му се гледа нещо наистина приятно в този мързелив следобед -The Holiday - много ми допадна и не спирам да го препоръчвам Heart Eyes
Гледах го преди няколко дни де, днес си бачкам като добро дете Whistling

# 642
  • Universe
- ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА
pilito, детенцето на Mimi_Georgieva и съпругът на VK- с най-сърдечни пожелания!!!

http://www.youtube.com/watch?v=FULXLzn4Gl0&feature=related  tzvety roussimova и summergirl78, носете се вечно на крилете на любовта

summergirl78, - мерси за каченото предаване bowuu

vikki_76, правят си реклама и едва ли са платили на доктора за използването на името му  newsm78 newsm78 newsm78

Поздравления за дюкесите, показали он лайн своите заслабнали фигури днес  Hug Hug Hug/да не пропусна някоя, не ги изброявам поименно  Embarassed/

Последна редакция: сб, 05 юли 2008, 17:52 от lenny_pld

# 643

Насти, разбрах те аз вчера, споко, не съм си помислила, че току така случайно си ме заобичала чрезвичайно Joy Hug
А за изразяването на мнение... Не мисля, че съм добрият пример..наистина не мисля...
И не е въпрос на лицемерие, а на съобразяване и такт...   bouquet

Алиооооо, никак не е случайно и изведнъж заобичването - ма рядко го афиширам, затова се заобяснявах. Разбрала си ме! Mr. Green Hug

# 644
До "Василики" - Оооо, че ме вози - вози ме.. но марката е от значение.. или поне на моята възраст. За "Ягодите" - по-добре не сега.. по-нататък.. А за Младостта и Истинските Жени - първото мисля, че не е съвсем така.. да.. близо съм до младите, но времето си минава и хората се менят.. а за второто - трудно ще ме убедиш, така, че да сменим темата Simple Smile

До "ЗлаВещица" - Както бях споменал вече, от никове в Интернет трудно се плаша, да не кажа хич Simple Smile

До "Катя*" - Ха-ха-ха Simple Smile Това
Добро утро момичета и tuningmania
ми прозвуча като вица: "В един влак се возили Жена, Мъж и Войник" Simple Smile Мерси за кафето, но изобщо не употребявам от този вид напитки.

До "ros4o" - Пак ме нарекоха "Истински Мъж". Супер. Браво. Мерси Simple Smile Ако можеше една Кака да го чуе това.. сигурно щеше да си зареже новия Мъж и да се върне при мен Simple Smile Оффф.. защо пак се сетих Sad За какво говорехме?

До "*Бубето*" - Добре заварила Simple Smile

До "М-зИленкУтУ" - Какво ще има другия Петък за мен? Кажи да бягам от рано..

До "cote" - Щом са "Дюкански" бисквитките - ще взема безсрамно една дузина. Мерси Simple Smile Мммм.. както се казва: "Който ги е направил - пак да направи!".

До "Fancy N" - А, аз не се ориентирам много добре.. използвах www.google.com Simple Smile

До "Goody" - Повтарям се, но - не ми се иска да съм Единствен. Даже това ме плаши вече да го чувам - като, че усещам, че има Лъжа зад тези думи.

До "taya" - Добре заварила Simple Smile Аз да съм казал, че ми е зле тук?

До "perlata" - Добре заварила! Да, аз си писах с него в единствената моя тема (за сега) - ха-ха-ха.. това в скобите си е чиста закана Simple Smile

До "жозефа" - Добре заварила Simple Smile

До "Орелия" - Знаех си. И какво сега? Трябва да намеря 2000 лева от някъде. Уффф..

До "denica17" - Добре заварила Simple Smile Кой ТИ каза, че не съм Я срещнал? Срещнах Я, но след 2 години Я срещна и един по-богат.. Мерси за пожеланията Simple Smile

До "Василики" - На кой си рекла, че е сам?

До "Sagittarius." - Не се изивинявай. Стига с тези предразсъдъци и задръжки.. говорете си спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт