Дюкански метаморфози - 112 тема

• 47 083
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Baby Doll, предполагам наистина си ме прочела извън контекста на казаното от Амели. Но пък съм ултра щастлива, че тя ме е разбрала адекватно, поста беше за нея.
Изобщо не се съмнявам, че има хора с желязна воля (особено пък тук, с тези 3000кг свалени), иначе тези снимки нямаше да са така говорещи. Чела съм внимателно постингите на по-старите, знаех, че Орелия не е нарушавала режима, освен с преяждане на режимни храни (това като цитат за доказателство, че чета, ама и помня после).
Изречението, което толкова те е подразнило касае
И ми става мъчно Cry
..И на мене вече ми е......
Писна ми.Искам да се смея!

...
Има ли нечие рамо на което да помрънкам Tired
П.П нали не само за хвалби сме се събрали, та реших да си поплача!!!
Явно не си усетила, че момичето и се е събрало в повече-болно дете, и пр, и пр.
Та- това визирах. Колкото до това, че никога не си яла за утеха, поздравления Simple Smile, сигурно обаче все с нещо компенсираш  Mr. Green, или ще си първата в списъка ми с идеално самоконтролиращи емоциите си жени във всяка ситуация Simple Smile
Чувствам се достатъчно тъпо, че ви се обяснявам, така, че спирам Simple Smile
Хубава и сочна вечер на всички! Wink Wink

п.с. сори за офф-а ама лобстера дали не е вид рак?

# 586
  • София
Самърррррррр, бог да те поживи. Бях    чула Оричка, ама сега я видях. Железария е, нема какво да си говорим.

# 587
Самърррррррр, бог да те поживи. Бях    чула Оричка, ама сега я видях. Железария е, нема какво да си говорим.
Ама много е готина! Peace

# 588
До "ВСИЧКИ" - Коя/Кой е "Ори"? Всички говорят за Нея/Него?

До "Орелия" - Може да си говорим за "Tuning" - нямаш грижи Simple Smile Мерси за пожеланията.. Какво ще кажеш за джантите от аватара ми? Отварят ли визията на автомобила?

До "haleeva" - Ха-ха-ха.. това за мрънкащото в поличка ми хареса Simple Smile Признавам - даже се замечтах! Но де и да беше толкова лесно.. Колата си ми е добре - поне като и налея нафтичка и не тича при друг, който има пари да й сипе повече..

До "cote" - Добре де - млъквам. Но сега ВИЕ ме провокирате, а аз не Обичам да премъчавам, даже и това, което казвам да боли. Истината - без значение каква е!

До "Fancy N " - Къде има Девойки? Къде, къде, къде? И са Истински? И не лъжат? И като кажат "Обичам ТЕ!" не си лягат с друг? Дай насам Една - Единствена! Къде да ходя? Какви са тези Ягоди?

До "biborana" - Мерси за пожеланието Simple Smile Нормално е да има и Мъже, спазващи Диетата, просто се чудя къде са. Ще видя колко бързо ще сваля.. за сега ми харесва темпото. Не искам специално отнешение - аз не съм специален! А мечтите ми са далеч по платонически от това да съм сам с много Жени. Пак се отклонихме от темата..

Последна редакция: сб, 05 юли 2008, 00:24 от tuningmania

# 589
Тунинг мания - Ори е Орелия, тя Simple Smile доста хубава при това Simple Smile
Може да я видиш в Сутр. блок на К1 (линк в предния ми пост), как се опитва да говори с едно нещо, наречено диетолог.... ама то от дума не разбира  #2gunfire
Относно мъжете - моя мъж вече е в трета фаза, наистина нямаше много за сваляне, ама пак много бързо го направи, така че ... имаш всички предпоставки за успех, и то бърз, тъй че смело напред!
а Ягодите са едно прекрасно място някъде до Ст. Загора и доста от пишещите тук момичета ще се съберат там утре и вдругиден - ако има как да отидеш до там, ще видиш и на живо, че не хапят (не че аз съм ги виждала, но от доста време чета тук и имам чувството, че ги познавам отдавна  Wink )
Та така, да вземем вече да спим, някои път ги чака утре  Party

# 590
До "summer_girl78" - Мда.. сега разбрах коя е "Ори" Simple Smile А за Диетата - мисля да се инатя, докато не си постигна целта! И къде да ида, като не познавам никой?

До "ВСИЧКИ" - Тук ли ще ходите, Дами: http://yagodite-bg.com ???

# 591
  • София
Тунинг, утре се мятай на хубавото "бу" и заминавай за Ст. Загора. Има един комплекс Ягодите. Нашите прекрасни мацки ще са там. Ще си изкараш чудно-чудесно с тях - гаранция. Познавам лично някои от тях. Няма да сбъркаш.

До "haleeva" - Ха-ха-ха.. това за мрънкащото в поличка ми хареса Simple Smile Признавам - даже се замечтах! Но де и да беше толкова лесно.. Колата си ми е добре - поне като и налея нафтичка и не тича при друг, който има пари да й сипе повече..
  Joy Joy

Айде да нанкаме, че пак стана никое време

Последна редакция: сб, 05 юли 2008, 01:01 от haleeva

# 592
До "haleeva " - "Бу"-то не ми е толкова хубаво, като това от аватара ми Simple Smile Малко цвета ми е различен и джантитеее travel

# 593
        ТУНИНГ тук марката не играе съществена роля. Вози ли те - вози те, яхвай я и ако нямаш нищо по-важно да правиш утре отивай на компелкс "ЯГОДИТЕ" точно там  е където мислиш,  предположенията са верни. И не се притеснявай, момичета ще те приемат като вярно старо другарче в редиците. Спинкай бързо и стягай куфара!
         И да си сигурен, че ще се чувстваш като в стара приятелска компания.
          Но по-важното,което исках да ти кажа е, че има и добри, истински момичета,  а ти си млад и имаш много време, ще я срещнеш истинската, тогава ще се чудиш, как си могъл да мислиш - че такива жени няма.

# 594
  • Пловдив
Ти вече съвсем го уплаши  Joy  Joy  Joy

# 595
Записах се преди 2 седмици, че с мъжа ми започваме диетата, но безславно я отказахме след ударния период........желая ви успех момичета  Wink

Последна редакция: сб, 05 юли 2008, 13:56 от иTи

# 596
Добро утро съкровища мои   Hug  bouquet

От 3месеца без МЦ,днес реши ,че е време да ме навести  Crossing Arms
Така,че скоро чоже да не се похваля с килце  Crossing Arms

Ори Гледах предаването най после.Страхотна си мила,направо го разби чичето.  Hug  bouquet

Желая ви една прекрасна почивна събота.Много,много слънчева   bouquet Hug  bouquet

Изчезвам на работа

# 597
Добро утро момичета и tuningmania,

сервирам кафето

и отивам да се доприготвя за тръгване към Ягодите, че доста път ни чака.

# 598
Добро утро,
да ви поднеса кафенце

Гледам снощи истински мъж ............. Браво, добре дошъл

# 599
  • София
ДОБРО УТРОООООООООООО  Hug
Стягам багажа и  кекса и буда децата да тръгваме travel Ейййй голям кеф. Дано само да е хубаво времето, че снощи как трещя и гърмя Tired
Рос4о  и  Кате-мерси за кайвето, мислех че по луд от мене нЕма.  bouquet
Джиновскааааааааа Hug - честито ти достигане до целта Heart Eyes Ще ми липсваш на Ягодите.

Последна редакция: сб, 05 юли 2008, 06:40 от Майка Зайка

Общи условия

Активация на акаунт