Дюкански метаморфози - 112 тема

• 47 041
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 750
Слънчев привет Hug
забавляват си се хората на Ягодите , а мен ме чака чистене...
Ори ,Кри ,Гуди,Цоци, Волна   Hug  bouquet

# 751
Момичета, кажете (пусто да остане) как да разтворя желатина на Йоткер за да си направя крем? Струва ми се прекалено много количеството вода, указано на самото пакетче (500 мл), при положение, че ще слагам общо 800 мл. мляко (кисело+прясно) ......  newsm78
И кажете моля, най-хубавата и изпитана рецепта за крем.. Да става в огромни количества! Mr. Green (че си го правя за цяла седмица)....
Миналата неделя направих рецептата с 400 мл. кисело мляко + 400 мл. прясно + степче + 1 желатин.... Резултата беше не много задоволителен предвид това, че водата, съдържаща се в млякото се утаи някъде към средата на крема и се желира най-много... Останалото (млякото) се желира малко и стоеше по-скоро като пяна....  Sick

# 752
  • Бургас
Добър ден и от мен на всички!

Какви танци и хора се вият на "Ягодките"... и веселие в басейна - кеф - блазе им.

scorpia - желатина се разтваря за няколко минути в кафяна чаша вода-бъркаш да се разтвори и го оставяш да набъбне,после за 40 сек. в микровелето и го изсипваш в разбърканото мляко/кофичка и половина/ със степчето - става супер!

# 753
Гудиии душо кукурузена ... скитах по видински вилаети ... козлод-уйя ...ми се падаше малко в страни ...иначе ха съм доближила ...ха съм те "прихванала " на очна ставка ... немай съмнения ...
Кри нали не си забравила че аз в сравнение с теб съм ..направо 'новичка " във форума ..и така и незнам ти от какви "килограмни рекорди си започнала режима " ..и даже незнам сега колко си ...

# 754
Здравейте на всички
Ето малко снимки за загряване преди да се включат истинските фотографи Wink  Моля за извинение, че не са надписани.

#Crazy #Crazy #Crazyмале мале .какви са тия хубавелки .леле мацки страшни сте,изглеждате страхотно,свежарски и със самочувствие  bowuu Hug HugБраво на ВАС!!!Добре сте изкарали да е ви мисля Laughing

Аз пак ми играе -1 кг,,ама минавам на П от днеска и мисля за 5 дни да го оправдая  Mr. Green,че и някой друг ако смъкна  двойна радост
Айде лек и разтоварващ ден от мен

# 755
  • Бургас
Честито на всички с месечинки:
Mimi Georgieva,Atrakcia,Зарибената,Roisin -  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose  party006

angeliclove  Flowers Rose Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover - много късмет и успехи!

Fancy N - благодаря за снимките,следващия път дано не ми мине котка път съм там.

tonito26 - честито ти голям минус  bouquetПродължавай смело напред! newsm10 Те момичетата са ти писали,но знаеш,че и аз бях като тебе на диуретици,махнах ги,сега пия много вода и чайове,отказах се и от кафето и нямам гадни отоци. newsm51

# 756
Да кажа аз за тоя пусти желатин на Йоткер.
Това дето го пише отзад на опаковката, да се разтвори в 0,5 л вода е някаква грешка при превода според мен.
По-долу в рецептата, която е дадена, си пише да се разтвори в 100 мл вода, както знам и аз, както и винаги ми се получава с други желатини.
В 0,5 л вода ако се разтвори - няма как да набъбне Rolling Eyes
Количеството желатин в едно пакетче е достатъчно да желира 500 гр. продукт. Това е.

scorpia , моя изварен крем го правя в количество за два дни - 500 гр. извара, 300 гр. кисело мляко, 2 желатина, 1 ампула ванилия, 1 с.л. Хускол. /По избор овкусяването, разбира се. Аз слагам и какао понякога, лимонова есенция.. Whistling/. Така ми става 400 гр. крем (половината на горезабърканото количество) + отделно 300 гр желирано кис. мл. вечер - 700 гр. млечни дневно Peace Винаги оставям мегдан за количеството на прясното мляко, евентуално крем без карамел или нещо друго, ако ми се прияде, или като добавка в нещо Peace

# 757
здравейте мацки и мацковци
аз днес имам да се хваля -1 кг  newsm44
явно през П дните ще свалям аз
аз това кисело мляко с желатин нещо не можах да го докарам не ми допадна особено ама може нещо грешно да съм го направила обаче сътворих едно подобие на крем без карамел мммммм божествено
наще ягодки гледам големо парти са спретнали пу да не им е уроки
живи и здрави и с повече минусчета smile3525 newsm51 smile3525

# 758
Фенси  , как успяваш , организира срещата , присъства на нея , пуснала си ни снимки , и отново на Дюканското Чеверме  newsm51 newsm51 newsm76

Ягодинки , страхотно настроение , много усмихнати лица , чудесни сте  smile3521 newsm51

Атракция , честита месечинка на патерица  bouquet  , за кг -те не се безспокой , бавничко но славничко (и аз съм на същото дередже)  Peace

Роисин , честита ти месечинка и на теб , виждала съм твои снимки и мисля че доста по-рано трябваше да минеш в трета smile3521 smile3525

Зарибената   , честито и на теб , чудесни резултати smile3525
Тонито 26 ,  Диамонте , браво за минусчетата smile3501
Мишана ,   202uu
Крикри , Перле , Росченка newsm51
angeliclove , честит имен ден , здраве и късмет ти желая  ura
Стрелец , недей така , приеми го от към смешната му страна ,кактуса ти е направил лечебна и отслабваща акупунктура , а пък изварата пени се не пени ще си я хапнеш newsm51

# 759
Фенсииии, супер сте! Hug Чудесни снимки и чудесни момичета! Hug
Перличка Hug , де да бях там, но... бях на също толкова хубаво място с хубави хора Simple Smile ( на нашата вила с приятели) Другият път и аз ще съм на срещичка... Peace
отивам да простирам дрехи  Tired и да се отдам на вкусни манджи.... Whistling

# 760
  • Пловдив
 newsm08
Качвам в момента снимките - има-няма 100бр.  moresmile Няма да кажа как беше - те са достатъчно красноречиви  Sunglasses Когато си събера мислите и емоциите ще пиша пак  Hug

Последна редакция: нд, 06 юли 2008, 16:10 от *Бубето*

# 761
  • Пловдив
Еййй, изпревари ме  Mr. Green

# 762
Страхотни снимки, чакаме още Hug

# 763
  • София
Добър ден  Hug

Отивам да разглеждам вашите снимки,
защото до сега аз качвах моите от
софийската среща Simple Smile
Надявам се да сте изкарали така добре
както и ние  Hug
Навиват ме да ви пусна една моя компрометираща
снимка от снощи, но ще се въздържа  Rolling Eyes
Страх ме е от тиганите, затова  Wink

Лек ден засега и до скоро Simple Smile

Между другото днес цял ден съм 74 кг
Дано и утре е така, за да съм сигура !!!

# 764
КЪДЕ СА СНИМКИТЕЕЕ  newsm45

Общи условия

Активация на акаунт