Дюкански метаморфози - 112 тема

• 47 050
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 735
Привет от мен.
Честити 5 месеца на Атракция и Роасин    bouquet
Мими Георгиева, честити 6 месеца! smile3525
Свидничка, жалко, че няма субтитри този филм Confused
Росченка Heart
Цоци Hug
krikri Hug Така де, малко да ме "отмениш", че тия дни здраво ме е прегърнала графоманията Grinning
vikki_76, на пара можеш да готвиш и в най-обикновен телен гевгир, като го сложиш над тенджера с вряща вода.

# 736
Ето малко снимки за загряване преди да се включат истинските фотографи Wink  Моля за извинение, че не са надписани.

Хубав ден на всички!   bouquet

# 737
Ето малко снимки за загряване преди да се включат истинските фотографи Wink  Моля за извинение, че не са надписани.

Хубав ден на всички!   bouquet

Красота....Благородно завиждам на всички, дето са били там....

# 738
Fancy N Hug
браво на вас newsm20

# 739
Привет!

Тунингмания добре дошъл  bouquet

Имам да наваксвам малко с четенето Ви и междувременно си правя презентация на дипломната си работа..... в четвъртък съм на защита.. newsm10  стискайте палци.

Ори и аз като теб не съм доволна от Кауфланд - тъкмо откриха до нас - и казвам край на обиколките из кварталните магазини за мляко 0.1%, крема сирене Маджаров ....Но след първите няколко дни  се изчерпаха и няма ли няма...
 smile3511
Лек и отслабващ ден Simple Smile

# 740
Иха-а-а-а  smile3509 ! Какъв купон се е заформил на дюкнския събор  newsm81!  С толкова настроение и то без алкохол! Ама  всъщност за трето- и четвъртофазничниките  може и да е имало   newsm78 . Страхотни сте момичета   smile3501! Колко от вас успяха да отидат на Ягодите ?

# 741
Фенси, благодаря за снимките!  bouquet Голяма веселба е било, супер сте всички! Sunglasses

Dari68 , аз винаги пазарувам от големи вериги - Фантастико засега най-стабилно издържа на дюканските ми въжделения hahaha Да не говорим, че там се намира любимия ми режимен студен чай Heart Eyes

# 742
жозефа   bouquet
Mira(vatan1919)   bouquet Благодаря мила...вашата признателност най-много ме радва   bouquet
angeliclove   bouquet
Sagittarius.   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Цоци  Laughing Искам пък да съм на 1во място хем по свалени кила,хем за кратка време  Crossing Arms  Благодаря ти за подкрепата   bouquet  bouquet  bouquet
krikri Не бях пила от 10дни,но обещавам,че повече няма да посегна към дрогата  Joy Joy Просто краката супер ми отичат и реших да пробвам.И все си мисля,че през 5те дина зеленчуци съм задържала някаква вода,защото до сега не ми се е случвало за един ден да сваля 2кг.  bouquet Hug Обещавам край с хаповете  Crazy

Благодаря ви момичета за силната подкрепа и се извинявам ако съм пропуснала някой.   bouquet
Страхотни сте и карате човек наистина да се чувства превъзходно.
Обичам ВВИИИИИИ   bouquet  bouquet  bouquet

# 743
Фенси, гризна ме завист Rolling Eyes! И басейн, и танци до зори, и красива природа, и хубави жени, а Вещи с БЯЛ панталон (сууупер мацка, прати снимка на майка си!)... Голяяяям купон! Чакаме ви да се завърнете и да преживяваме заедно!

# 744
  • София
Фенси Hug мерси за снимките! Всички сте страхотни!  bouquet А ти още малко и ще изчезнеш  Laughing Голяма веселба е паднала без мен  Banghead Banghead Banghead
Тонито  Hug При протеиновите режими бъбреците се натоварват малко повече, затова си мисля, че да ги натоварваш допълнително с обезводняващи е опасно. Ако в действителност имаш такъв проблем, можеш да пиеш чай от царевична свила или дръжки от череши или някакъв друг "бабешки" цяр.
КРИ ...абе душо ти докога ще сваляш ...че още 5 кг искаш ...сопри се бе момиче ... ще се 'затриеш" ...на срещи ще те търсим с микроскоп ( не с лупа даже )
Като се видим,че разбереш, че няма да се наложи да ме търсите с лупа  Joy Joy Joy
О, Волната долетяла  Hug Hug Hug Ама нищо не казва как е newsm78

# 745
Тонито - това отичане на краката ти и задържане на вода има някаква причина, и ако обезводняващите са ти назначени от лекар, защо не се консултираш с него smile3543 преди да ги спреш или продължиш? По-безопасно ми се види. 
Ягодките си изкарват страхотно  newsm68 - за разлика от мен  smile3512.
Черната серия при мен продължава - за разтуха реших, че е наложащо да пресадя един умиращ кактус. Странни идеи за разтуха имам понякога. Та резултатът е, че цялата съм набодена с някакви ситни трънчета, а кактусът изглежда все така умрял.  newsm34
Продължението - трябваше точно в този момент да си направя изварен крем. Направих го, обаче се оказа, че изварата (някаква "Стар не знам си какво" - магазин "Европа") освен рядка, е и ужасно солена, преработих го с добавяне на още степ - уж да убие солта, та сега нагарча и от сол, и от сладост.  Sick
Веднъж да се изтегли този филм, че да мирясам и хоризонтирам. Спирам всякакви експерименти - не ми е ден.  newsm25

# 746
Момичета, страхотни сте!  Hug
А тези "Ягоди", къде са? newsm78
Кри, спирам с ГГЗ-то!

# 747
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ихааааааааааа, видЕх вЪ  Crazy бре убавини!

имаше слаби, по-слаби и безкрайно слаби хубавици (имаше и хубавци, но няма да ги коментирам), май мернах и Светлат  Thinking не видях Хрисула с новата фигурка, но ще чакам да докладва и да черпи за новия аватар  Laughing

ма то било Убаво на Ягодите  Sunglasses ще ги впиша в списъка дето пак ще ми се ходи Wink

Цоцииииииии, пиле шарено, кат си вилняла из Северо-Западналата България що не си се обадила? в нелегалност ли си, що ли?

М-зиленкУ-то - прочетох, че може да работиш само в Козлодуй или Белене  ooooh! като каква ще да ти е специалността  Thinking (любопитка съм  Blush )

Славеееееее - нИ тЪ видЪ, нИ тЪ чувам, даже и пушилката ти не виждам напоследък  Heart Eyes

Насти - ти си знаеш  Heart Eyes

Дружинкаааааааааааааааааааааа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 748
  • София
Гуди  Hug

ма то било Убаво на Ягодите  Sunglasses ще ги впиша в списъка дето пак ще ми се ходи Wink
И аз така  Sad
На Зеленкото мъжа й може да работи в Козлодий и Белене, дипломира се тези дни.
На мен Хрисулка ми е обещала да ме води в Козлодуй, когато отива в командировка, та да видим  newsm78
Не я ли видя Славето на Ягодите? hahaha
Скорпиа  Hug  Hands Thumbsup Hands Clap

# 749
 Мени ногу мъ е яд  Sad, ей сега ми се обади Рос4о, да ходя на "Чевермето", а аз съм сама с малчуган и не мога да мръдна, така исках да видя всички...

Иначе за сега 3-та върви добре (пу-пу)-мерки и теглилки стабилни-както казва Орелия.

Освен да ви пожелая отслабващ ден и да се свия някъде да вия от мъка ...

Общи условия

Активация на акаунт