Дюкански метаморфози - 112 тема

• 47 067
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 720
vikki_76 , не съм любител на рибите и другите морски изкушения, но пък приготвени на пара си ги хапвам с кеф.

# 721
  • София
Тунингмания, добре дошъл и от мен!   bouquet Тъкмо щях да ти пиша, че сега искаш да стигнеш 100 кг, а после ще си промениш целта на 90 кг  Laughing и видях, че вече някой ме е изпреварил.  Laughing Казали са ти вече - млад си, мъж си, не си пазил други диети, ще свалиш бързо  Peace Понеже и моя мъж беше на Дюкан, свали 10 кг за 3 месеца, но си е чревоугодник. Не можах да се преборя с него да спре сиренето, крема сиренето и катъка, макар и лайт, рулцата от раци ги ядеше леко препечени на грил тигана вместо пуканки вечер; за него ограничението за млякото нямаше значение; триците ги яде в двойно количество....абе...с сравнение с моя начин на режимставане направо ужас  #Crazy И какво - и аз с моя стриктен режим за същото време свалих същите килограми  Laughing Положителното при мъжа ми е, че след като свали, продължи да се храни разумно - няма вече боклуци, масло, бял хляб и т. н. Задържа си постигнатото, започна да се храни здравословно и е доволен. Успех ти пожелавам и на теб! При положение, че си стриктен, максимум за два месеца ще ги гътнеш тез 19 кг. Между впрочем, с този режим човек не трябва да си прави планове, че не се знае кога ще се закучи. Но в дългосрочен план всички успяват. За готвенето - дори обикновена печка ли нямаш? Има доста рецепти в сайта, които са много лесни. Доста момичета се научиха да готвят покрай режима, защо и ти не се пробваш? Пиле в плик или риба във фолио не изискват никакви умения, а са вкусни.
Доста мъже минаха през темата, никой не се задържа  Sad дано ти ни правиш компания по-дълго време  Laughing
Ето един полезен и интересен линк http://protal-kolcho.blogspot.com/2008/07/138.htm
Вики 76, видя ли на сайта?
Вчера Орелия ви беше пожелала хубав и обезмаселен ден, днес, макар че деня вече отдавна започна, да ви пожелая ХУБАВ БЕЗВЪГЛЕХИДРАТЕН И ОБЕЗМАСЛЕН ДЕН!!!
Ори  Hug
О, Цоци  се е събудила и виси на балкона    Hug

Последна редакция: нд, 06 юли 2008, 11:07 от krikri

# 722
Привет wavey
Последните дни все ми изчезва нета ,когато трябва да си пусна отговора- и се нервя. smile3511Дано този път го публикува ,че ще избеснея ,ако не стане. smile3514
Мими,Атракция,Зарибена честити месечинки! smile3525 newsm74
Тунинг,добре дошъл и успех, тук с нас няда да ти е  скучно. welcome
Цоци и компанията - много ме развеселихте ,очарователни сте. newsm10 newsm80 coolcool
Данито ,стискам ти палци за изпита.
 newsm17
Ори ,така и неможах да ти благодаря през тези дни ,че така достойно защити честа Дюканска. newsm51
ПП. Изглеждаш зашеметяващо !!! newsm74
Пиле,честит рожден ден на патерица ,ама пуст нет. newsm59 nbirthday
Тито 26 -Браво -продължавай в същия дух. bye
Свидничка,не всички работодатели са такива.
 smihesorry
Креми ,честито за изпита и стискаме палци за другия! newsm10 newsm17

Последна редакция: нд, 06 юли 2008, 11:27 от angeliclove

# 723
Добро утро на момичетата  bouquet и
Добре дошъл и от мен, Тунингмания, чета ти постовете... и по тоя повод даже си мислех дали да не ти лепна едно ЛС, защото има разни работи в постовете ти, дето заслужават. но после си казах - абе я карай направо! И карам.

Чудесно е, че освен /бъдещата/ си кола си решил да тунинговаш и себе си. Ама настройката ти нещо куца, та чак на инвалидна количка седи... Какво си се завайкал - ама Жената на моя живот ме напусна заради по-богат!!! Ти като я обичаш толкова - защо не забогатя повече??? Щом за нея парите са важни - ами дай й ги! Също така й дай достатъчно внимание, нежност и обич, така че да не се налага тя да ги намира при някой друг /който не е изключено като бонус дза има и някой лев в повече/.
Като жена ще ти кажа - раздялата при двама души рядко се случва заради "чистата" липса на пари - те просто стават катализатор - няма такъв Филм/главната буква е за да ти вляза в стилистиката по-лесно/. Изследвай си причините и следствията и ще разбереш, че едно БМВ и 5 бона в нечия сметка не правят Голямата Любов и престани да търсиш оправдания за неуспеха си с Жената в нейната комерсиалност.

По същия малко безотговорен начин май подхождаш и към режима, с който си се захванал /не че аз съм безгрешна, де/ - триците са една от основите на режима - прочети си за калориите и усвояването им и какво става като ги хапваш.
После - протеините ти са малко и след ден-два ще писнеш, че те боли това-онова - ти си 120 кила мъж и на 3 половинки пилешки пържолки с една консерва риба тон и едно млекце на ден няма да сваляш с темповете, които са нормални за теглото, пола /а може би и възрастта ти/. А с режима се сваля!
Гарантирам ти го!
После - като Жена ти те е накарала да си изхвърлиш мебелите и кухненсктото оборудване - ами купи си нови, бе човек - защото следващата ти Жена като види апартамента ти ще се фръцне и ще замине при някой - който пак ще се окаже по-заможен от теб - поне микровълнова ще има, дето се вика - атова ще го направи по-заможен от теб. Никоя жена в днешно време не иска да започва живота си с мъжа, когото обича само с 1 купичка и 2 лъжици в шкафа - това е било "модерно преди около 60 години!
В този режим се ГОТВИ режимна храна - без Е-та, декстроза, фруктоза и лай...оза - как смяташ да се справяш? Мама ще ти готви пържолките???

Да не се объркаш нещо - но нищо лично не влагам - просто ме провокираха постовете ти да ти дръпна едно анализче - защото си го заслужаваш. Можеш да ми го "върнеш" -или -  можеш да се замислиш и да си прочетеш книгата на Дюкан още веднъж - и да помислиш върху принципите на режима - защото без тези "Малки трикчето" в него - този режим си е една проста диета, при това рестриктивна много към организма - но с трикчетата - като триците, степчето със желатин, 3-те литра вода и рачешките рулца си е вълшебно средство за постигане на желанието ти за тунинг бързо и лесно - без глад и йо-йо/надявам се/.
Казва ти го жена, която е избрала за ранк под ник-а си "глезла" - а поне това трябва да те накара да се замислиш.

Приятен ден, тунингмания и дано ме разбереш правилно bowuu

Дами, ягодово настроение на всички, минусчета и успех. Утре май ще сменя линийката и ще черпя, днес сутринта мернах 6-чка и 9-ка след нея - но да не бързам да се хваля.  bouquet

Последна редакция: нд, 06 юли 2008, 11:24 от Мишана

# 724
Ура ,успях !!!! newsm68 newsm44 smile3540   

Честито на всички имащи днес имен ден / Еньов ден/!!!!!!!!
Да почерпя ,че и аз съм именничка днес.

Последна редакция: нд, 06 юли 2008, 11:48 от angeliclove

# 725
  • София
Мишана  Hug ама как го подхвана горкия, чак ми дожаля  Laughing Права си, спор няма. Ама да го оставим да си пострада тихичко, пък като заформи новото телце и новото самочуствие  Whistling и като литнат девойките по него, ще се чуди как е могъл така да се самосъжалява. А ти утре да се похвалиш!   bouquet
Анджелик  Hug
Както съм я подкарала, не само Вещи ще ме подгони с тиганите, ами може и вълците по мене да пусне  hahaha Ама след малко пак ще се включа, ще рискувам  hahaha

# 726
На всички здрасти от мен!
Игра на котка и мишка с кантара. Мразя да съм мишката.
Част от гадния ПМ плюс си стои... защо всъщност се тегля в МЦ? С надеждата, че съм изключение. Изключенията са за изключителните, а аз явно не съм.
Леко сива гама, с надежда за просветляване. Карай.
Честити месечинки - Мими Георгиева, Атракция, Зарибена, Ройсин!
Тонито - ха така, момиче!  Hands Thumbsup
Хенриета - видя ли светлината в тунела  Grinning! Виж кой говори...  Confused
angeliclove - на един и същ интернет доставчик сме - комшийка си ми. Съвет Bulb - преди да публикуваш - copy за всеки случай, като не стане -  paste.
Мишана - голям кеф, а?  smile3539
КриHug
Имам си работа, но сигурно и аз ще покисна тук, белким си оправя настроението! Flushed
Свалям филмчето по рекомендация на Ори и нета ми е плачевен. Селска чест. #Cussing out
Спокойна неделя, момичета и момче!  Flowers Sunflower

# 727
... Културата, макар че се оказа нережимна и мазна.
#Crazy
да не би на това да се дължи моя досегашен крах  ooooh!
изпуснала съм момента, в който се е коментирала Културата и 7 дни отидоха у ряката  Tired

# 728
Олииии, чак ми се скарахте! Sad
Ами аз сериозно ти отговорих... Психиката ми бе сломена от едни прясно изпържени до златисто картофчета... Миризмата, вида им... И психиката ми - туф, предаде се!
НО КАТО ГЛЕДАМ НИКОЙ СЕРИОЗНО НЕ МИ ОТГОВОРИ КАКВО ДА НАПРАВЯ ОТТУК НАТАТЪК?????
Да започна ли отначало?

# 729
Ох, Крикри, права си, че съм даже груба в поста си - обаче като прочетох как Жената, която обичал била к....а, защото го зарязала заради по-богат от него - пък нашия се гордее, че няма готварска печка и си изхвърлил мебелите, защото тя го била накарала - еееее, как да не ми кипне...

Обещавам като видя, че има резултат от първия ми пост до Тунингмания - да му изпратя втори - и ако заслужава ще си получи похвалата и добрите думи.

Всъщност ето ги за начало - браво, че вече си взел решения за себе си и бъдещето си, Тунингмания!!! Още веднъж - добре дошъл и не се засягай - нищо чак толкова лично. Hug

http://i59.photobucket.com/albums/g312/sindrella8/worldpeacedove.jpg

Sagittarius, верно си е кеф...пу-пу...утре ще сменям лентичката и ще се допитам и до големия Кантарев в аптеката, че моя малкия може и да се шегува днес Simple Smile

# 730
Свидничка,и аз вися тук и се чудя какво ли става на ягодите.  newsm61:cry:

Чудете се, чудете се, като не дойдохте  Mr. Green
Радвам се, че се запознах на живо с много от момичетата, съжалявам, че нямах възможност да се запозная с много други, които не дойдоха. Но се надявам при следващата среща и това да стане.

Ще има много снимки, Майка Зайка беше с един страхотен фотоапарат, другите също правиха снимки.  Фоли беше с пръчицата си, Вещи си беше забравила тигана май, Аби пропътува почти двойно пътя, за да дойде, имаше доволни, имаше недоволни, но беше хубаво, че бяхме заедно.  Grinning Heart Eyes

След малко купонът се мести на "Чевермето"  Party

# 731
Добро утро на всички ( Тунингмания забележи вече казвам "на всички " , а не момичета ..както правех досега ..по навик) ...за повечето от вас май е вече добър ден , но аз сега се надигнах ..голям съм мързел ...и когато мога поспивам здраво ...

Пили ЧРД на патерици и от мен , (нали ме знаеш че съм доста отнесена ) да си жива и здрава пожелавам ти много щури емоции
Атракция, Roisin, Зарибена  честита месечинка
tonito26 браво бе момичета ти такива темпове на слебеене заформи че чак рекорд ще поставиш
suzana63 вече казах че мъничко завиждам че не бях и аз на купона ....

tuningmania ..... smile3533 защо пък смяташ че съм си помислила мърсотиики .....неееееееее аз такива неща НИКОГАЖ НЕ СИ ПОМИСЛЯМ .... а ти момко за да спазиш условието на баса ни ...бегом да вземеш една печка нещо простичко ефтинко въпроса е да има фурна и котлон ( по добре по ефтинка че като я "подпалиш " да не те е яд) ...и ако намериш една ентусиазирана девойка и да готви ... направо ще си "построил комунизма у вас " ...  Grinning Grinning забелязах вече ...мишорана те е 'понарязала" ... е това е момче положението в този форум не очаквай да получваш само потупвания по рамото и възгласи УРА И ДА ЖИВЕЕ ...тук и понякой "терсене " шамат ще отнесеш ... но това е за твое добро ...за да ти помогнем да постигнеш целта си ...

Daanitoo Mira   Hug Hug Hug Hug
krikri  perla....леле колко сте активни ... чак ви завиждам на ентусиазма .. и вие си знаете че вие сте ми ... пример и ви слушам за много неща ( нали сте дщканки -ветеранки )
ianitza - както вече другите момичета ти казаха за киселото мляко ... няма проблем че е Пришевицата ноооооооооооооо за захарта в млякото е за нея  fight...не се учудвай че въпреки прегрешенията кантара ти отчита свалени кила ..това е от набраната инерция , но мила след седмица не се чуди като почнеш да задържаш ... а си търпи кротко и се сещай за захарта в кафето ... просто на този режим "прегрешенията " не се отразяват веднага ..... всички става по бавно даже и "наказанията за прегрешенията " идват по късно ...

scorpia...просто продължи с режима нататък ...и както казах и на янижа ...очаквай реакции на организма ти със задържане ...

m_a_y_a ... за културата вече ти отговориха ... ако това мляко ти харесва яж от него много момичета са свалили много килограми с това точно мляко

Последна редакция: нд, 06 юли 2008, 11:51 от Цоци

# 732
m_a_y_a,повечето тук употребяваме Култура и въпреки това отслабваме,дори и krikri ти е казала че доста кг е свалила са Култура.
New Valia,благодаря , но си нямам идея как се готви на пара/нямам стиймкукър,въпреки че преди време имах желание да се сдобия с такъв/

# 733
  • София
Мая  Hug не ми се струва Културата да е причина за краха ти (макар че според мен никакъв крах и нищо трагично не се е случило). Просто всеки организъм е различен - някои свалят бясно по време на ударния и после  зациклят, други свалят по кило в ударния, а в смесения  се засилват....Така че горе главата, продължавай и успех ще има!   bouquet
Padme, има в темата момиче с ник Падме,имаме си и Амидала, сега май да чакаме Аmidala  Joy
Бермудез, мила  Hug честити 4 месеца дюканстване! smile3525 smile3525 smile3525
Василики, в края на август планирам да съм във Варна, та можем да спретнем там една среща! (Ако не ми мине котка път  Sad ) Може и шуменки да се включат  Thinking
Хрисула, слънчице, как не си се похвалила, че си станала двуцифрена! Честито!  newsm51
Тонито  Hug пак те предупреждавам, че пиенето на обезводняващи лекарства в комбинация с режима може да бъде опасно!!! Иначе поздравления за 2-та кг, но те и без обезводняващото щяха тия дни да се разкрият. Правиш добре, като ядеш зеле, краставици и чушки, те са сред препоръчаните от Дюкан зеленчуци. Може да включиш и зелена салата, броколи и зелен фасу, ама от кръглия.
Насти Hug, Лео Hug - заедно ви слагам, ама и двете имате зашеметяваща визия!  smile3501 smile3525
Лени Hug, туй за спорта все едно аз съм го писала  Joy За ударния период съм върло против каквото и да е било спортуване (ветеранките помнят, че имахме случай на припаднало в залата момиче). След това всеки трябва сам да прецени с оглед на физическото си състояние - килограми, дали преди това е спортувал или не - дали да спортува нещо и какво да е то - по-щадящо или не. Аз започнах внимателно със спорта чак след свалени 35 кг. Оттогава свалям по-бавно, но се чуствам тонизирана и стегната. В тази връзка поздрави на Данито и Свидничка, които днес са на аеробика   bouquet Хей, снимайте се по екипи в залата, да сме и ние съпричастни към вашето спортуване! Joy
Атракция  Hug честити 5 месеца и 14 кг.  smile3525 Можеш и по-бавно с сравнение с другите да сваляш, но какво ти пука - важното е, че си на правилния път!  bouquet
Зарибената  Hug честити три месеца! smile3525
Мими Георгиева  Hug и на теб честита половин дюканска година!  bouquet Резултатът ти е страхотен, остават само някакви си 5 кг (колкото и на мен) до постигане на заветната цел!  Tada 4470  
Мира  Hug аз хапвам рулца и Екскуиза, но внимавам с количествата. Да речем 5-6 рулца и стоп! А Екскуизата я ползвам като Орелия, за овкусяване на манджи и най-вече за любимото ми телешко.
Яница, 3 кг за един ден  Thinking не ми се вярва, колкото и вода да си задържала преди това. Защо не пробваш друг кантар? И това кафе със захар не ми харесва - не можеш ли да го пиеш с подсладител, с мляко или чисто?
Саги  Hug
Новичките, нали си имате снимка преди, за да може след време да се фукате с колаж преди/сега?
Фенси  Hug още веднъж хиляди благодарности за туроператорството, без теб нямаше да се случат Ягодите.   bouquet  bouquet  bouquet И съжалявам, че не ти го казах лично  Embarassed
Пилито Hug да си здраво, щастливо и доволно от живота! На патерици  bdbaloni
Скорпиа, от тук нататък продължаваш все едно, че нищо не се е случило и си имаш едно на ум, че може и да позадържиш рано или късно, макар и сега да нямаш увеличение на теглото. И си помисли сериозно как ще съумееш да спазваш стриктно режима, защото за съжаление едно прегрешение води до друго и често докарва до качване на нови килограми и зарязване на режима! Помисли!
Анджелик  Hug честит имен ден! Здраве, късмет и любов!     ura dazzler1 newsm18 Tada

# 734
КРИ ...абе душо ти докога ще сваляш ...че още 5 кг искаш ...сопри се бе момиче ... ще се 'затриеш" ...на срещи ще те търсим с микроскоп ( не с лупа даже )

Общи условия

Активация на акаунт