Дюкански метаморфози - 112 тема

• 47 095
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 705
Добро утро сладури  newsm68
Мими, Зарибената, честита месечинка  newsm51
Бермудез, благодаря за кафето smile3525
Цоци, радвам се, че си тук – липсата ти се усеща  newsm62
Свидничка, съжалявам, че не си успяла да отидеш, но нищо – ще отидем на следващата среща(аз до сега не съм присъствала на нито една Weary). Относно изпита – не е последния – на 13 юли има още един  smile3503.  Филмчето, което сваляш сигурна съм, че ще ти хареса.  Ще се видим утре на аеробиката jump.
Перла, радвам се, че всичко при теб е ОК - не че съм се съмнявала  newsm51

Здравейте хубавици,имам въпрос. От вчера съм на протеини, но не стриктно пих кафе със захар, а киселото мляко беше 0.5 % за огромна моя изненада кантара тази сутрин показва -3 кг. newsm78, нещо не ме се вярва. Чакам отговори, за да знам да си изхвърля ли кантарчето. Mr. Green
Млякото - както и да е може да се преживее, но ЗАХАРТА  newsm78 newsm78 newsm78 пробвай с подсладител
Обичам ви  love001
Приятен ден и много минусчета  goodscale

# 706
  • Бургас
Здравейте красавици и привет на нашето мъжко попълнение,успех и воля ти пожелавам,за приятни моменти с нас не се и съмнявам ,че ще имаш.
Аз давам отчет на бързо,вече съм 87кг или общо се заформиха -13,доволна съм и мерките намаляват значително.
Как ми харесаха снимките от сайта на Ягодите,сигурно си изкарват приказно момичетата.
А сега си мисля колко ли пилета и айран ще се изпие там,ще им вземат акъла.
Само да спомена за прегрешенията,аз лично нямам такива или ако нещо е било нережимно а съм го хапнала е било от незнание,но разбирам всяко човешко същество проявило слабост в даден момент,само след нарушение не се отказвайте.
За ролцата от раци и екскузия първият път когато пазех режима не съм ги яла,не знаех, че може сега обаче си ги хапвам и нямам проблем с резултата,но ги спирам след като не са дотам режимни.
Хайде аз спирам,че ме чакат за плаж.
tonito26 ,браво на теб,следя те от както се записа в темата,вярвам в теб и ти стискам палци,възхищавам се на силния ти дух,да се пребориш  с тази голяма цел.
Цоци Hug,радвам се да прочета всеки той пост.

# 707
Пиле,честит рожден ден на патерици.

благодаря за сьветите момичета,още днес ще пробвам новия метод на сладолед.

# 708
  • Лом
Ей,момичета-не ме шашкайте.Тук няма никакво друго режимно кисело мляко освен Пършевица 0.5% Аз от него си купувам.Да не искате да кажете ,че трябва да се откажа от кис.мляко? smile3515

# 709
  • София
Жозефа  Hug не се шашкай! В един момент се оказва, че Пършевица е дори по-режимна от Култура  Joy Така че не се шашкай и си я хапвай! Аз също сега съм на Пършевица, защото правят профилактика на линиите на Култура и няма никъде. А иначе всички знаят, че съм заклет фен на Културата, макар че се оказа нережимна и мазна. Ама какво да направя, в началото не се знаеше. Пък сега толкова си я харесвам, че няма да я оставя за нищо на света.  bowuu Но който започва сега режима, да си прави сметката и ако има избор, да хапва наистина 0,1% мляко. (Пък колко кила съм свалила с Културата си е друг въпрос  hahaha но всеки си прави сметка за себе си. Peace)
Кремена  Hug честито за изпита!  bouquet И аз си правех преди сладолед в малките данончета, забождах пластмасова лъжичка. Сега от известно време имам едни формички за сладолед на клечка. Но ефекта и вкуса са същите!
Слънчоглед, както Перлата ти е казала вече, избери си ново аватарче, това е запазена марка на Джуфка, макар че тя влиза рядко. И добре дошла, желая ти успех с нас!  bouquet
Предупреждавам, че днес ще кисна много тук  Laughing

Последна редакция: нд, 06 юли 2008, 09:57 от krikri

# 710
  • Стара Загора
Здравейте момичета и момче!!!
Аз не бях през целия ден на Ягодите ,но успях да се класирам за купона снощи.
Какво да ви кажа момичетата още по лъчезарни от колкото на снимка.А какви танци се вихриха няма да ви казвам.
Фоли си носеше пръчката и ни потупа всички ,така че скоро се очаква голям спад на килограми.
За Вещи не знам дали тиганите са били с нея ама не успя да ги извади защото малката  беше с нея и трябваше очите да са и на четири.
Не се притеснявайте има много снимков материал ,даже малкия Сашко на Кремито снима така че само трябва да сте търпеливи.
Много съжалявам ,че и вие не бяхте там да се видим.
Честито на всички който имат повод да празнуват.
Сега ви оставям че трябва да  newsm75 newsm79 newsm28 wash hang за да мога днес да отида на срещата на обяд от 13 часа в Чевермето,ако някой има желание и успее да дойде няма да съжалява.

# 711
Здравейте, момичета, оплаках се преди няколко дни, че щом минах на втора фаза, си възстанових килограмите от преди. За съжаление и сега е така, все едно не съм била на режим въобще. Фактически линийката ми лъже. Sad
Днес линийката ми пак е вярна! Joy
Обичам ви! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 712
Привееет wavey
Пилито, честит рожден ден със закъснение!  newsm51 да си ни жива и здрава, мн щастлива и успехи във всичко!!! Hug
Перле, Свидничка, Кри, Орелия, Бермудез, Насти  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
поздрави на всички нови  момичета  Hug
ееее, чакаме снимки и подробен разказ за снощния купон Party

# 713
  • В една Дупка.
И аз ям мляко с 0.5 масленост, просто защото с по - малък процент не мога да намеря тези дни, откакто съм на диета. Вече свалих 5кг, от 23.06.
Момичета, а овесените трици задължителни ли са?Нямам проблем с ОО.

# 714
Кри, Hugи аз като теб днес ще повися тук. hahaha Joy Joy
Росченка,ти не си ли на среща? Hug
Сузана, Hug Hugблагодарим за първата информация от купона.  bouquet

# 715
хахаахах,вместо да се редактирам се самоцитирах ooooh! hahaha Joy Joy Joy
bubica,до края на живота са задължителни. Naughty Peace

# 716
  • София
Здравйте мили момичета!И аз имам празник днес-правя 5 месецарежимен живот  Simple Smile Много съм доволна от постигнатото,чувствам се перфектно,харесвам се и от утре минавам в трета фаза.Да е жив и здрав Дюкан,а също и вие,защото с вас времето мина неусетно.Толкова свикнах с режима,все едно цял живот съм живяла с него...мога така да си карам завинаги.Желая на всички да постигнат мечтаните килограми и специално на новите-имайте търпение,не очаквайте бързи резултати и не се отказвайте!!! Hug Hug Hug

# 717
  • София
Росченка  Hug ами ако бях на Ягодите, щеше да има директни включвания с коментар и снимков материал. Така беше замислено  #2gunfire
Сузана  Hug завиждам ти  Laughing
Бермудез Hug
Молинка  Hug
Хенриета  Hug
Перла  Hug
Бубица Hug добър резултат, браво!  bouquet Овесените трици не са задължителни, но са желателни и едно от най-вкусните неща на режима. Освен,че помагат за 00, намаляват холестерола и увличат със себе си калории, които организмът не усвоява. Не е трагедия, ако не ги ядеш, но ще съжаляваш, че си ги пропускала, ако ги опиташ  Laughing
Разбра ли се вече достатъчно ясно, че днес ще спамя  Crazy в изблик на безсилие, че не бера ягоди  bowuu
Роисин  Hug Поздравления за 5-те месеца воля и постоянство, за чудесния резултат и честитто влизане в 3 фаза!  bouquet  bouquet  bouquet

# 718
До "scorpia" - Зададох ТИ сериозен въпрос и очаквах такъв отговор. Ако смяташ така да се кикотиш май няма да успееш. Тъ???

До "Цоци" - За краховете - Моля ТЕ, не си мисли мръсотийки. А за Шофирането ТИ - Мъжът ТИ определено е много Мил. Трябва да ми даде някой друг частен урок как да сдухвам психически Жена си (като си Я намеря). Като ТОЙ кара много хубаво - да вземе да ТЕ научи Simple Smile Ако не успее - да си върне книжката в "КАТ" доброволно! За баса - считай го за хванат!

До "lenny_pld" - Освен, че Мисля и, че пържени картофи дупе затриват - което е също толкова жалко, колкото и горната истина Simple Smile

# 719
Хенриета smile3501, с Дюкан няма грешка!
Roisin.Браво за постигнатата цел- възхищавам се на всички успели.
Искам някакъв съвет - понеже и аз съм "пишман" готвачка - как най-лесно да сготвя режимно филе от треска. А също и имам замразени коктейлни скариди - незнам как да ги използвам?
Ако имате идея - благодаря предварително /Прегледах рецептите , но нищо не избрах оттам/

Общи условия

Активация на акаунт