Хайде, всички tresorquest фенове, тук!

• 21 102
  • 422
  •   1
Отговори
# 315
  • до морето
Сега намерих тази тема и добре че ви има за да разбера за този куест Hug
Преди време бях го започнала но тогава се плащаше и аз се отказах.Сега като влязох бях направо на пето ниво на първият куест.Намерих факлата и минах нивото.Намерих и  куката и утре ще играя на шесто ниво.Сега ще търся и звездите защото само те ми липсват.
За следващото ниво ще се надявам да ми помагате ако се затрудня  Hug

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 03:18 от Royzi

# 316
Взех първата звезда, но нещо не мога да намеря това GAINS Sad Къде е?

# 317
  • E-CLM & CH-VD
Взех първата звезда, но нещо не мога да намеря това GAINS Sad Къде е?

Gains е от дясната страна, под прозорчето на Тач+, третото.  Peace

Аз не пиша, защото третия куест, за Родос, е само за триене. Първото билетче е за основата, второто за краката, третото за ризница или нещо подобно, аз съм на него. Много пъти показва, че материала е напускан и не ти признава събраното, и те връща отначало. Много бавен куест  Twisted Evil

# 318
Оф, то бива да съм кьорава, ама чак пък толкова.. аз гледам само лявото меню, сменям от френски на английски, пуля се ей така  Shocked, пък то... Embarassed

Вес, мерси  Hug

# 319
Вес, разгледай моля те Тач+, да ми кажеш като се активира, всеки ден ли дава удвоени на брой игри или еднократно Praynig

# 320
  • E-CLM & CH-VD
Вес, разгледай моля те Тач+, да ми кажеш като се активира, всеки ден ли дава удвоени на брой игри или еднократно Praynig

Не става ясно, честно казано, много двусмислено е написано  Thinking

# 321

Не става ясно, честно казано, много двусмислено е написано  Thinking

Значи, като ми кажеш как да заредя куестпаковете без да избирам предварително игра, ще ти кажа дава ли всеки ден двойни игри  Joy
 Така де, да отидат в резерва...ама не успявам Confused
Ще рискувам да избера игра, пък да видим какво ще стане Thinking

# 322
УСПЯХ Party
За момента ми даде още по 3 игри, утре ще видим дали ще даде пак Hug

# 323
Здравейте знам че не е тук мястото, но някой ако знае нека отговори!
Играя в сайта Yacado.com !!!
Някаде в форума четох че може точките да се пращат от един акаунт на друг!
Имам 3 акаунта в който имам около 10 000 точки!
Играя за подарук за 30 000 точки!
Ако някой знае как да ги прехвъвля ще съм му мн благодарна!
Благодаря предварително!!!

# 324
За тези, които искат да си потвърждават опашките има специална програма, която показва, че не си потвърдил и така, тоест стои на декстопчето и тази програма се тегли от самият tresorquest.

# 325
Хайде и аз почвам да следя темата. Simple Smile Уфф бая имам да чета, какъв куест неразбрах точно, след като прочетох първите три страници, по - късно ще чета. Пък ако на някои му се пише един пост с обяснение за куест, нямам нищо против. Wink

Относно тези, които имат по 2-3-4 акаунта, пак ли като Prizee, на един и същ адрес сте ги писали ? Също така, как сте си писали адреса .. защото още не съм взел подарък, а вие сте .. аз съм ги писал .. kv. Retchica, ul. Srednogorska 22 .. така ли трябва да е ? Мерси предварително ! Simple Smile

Едит: Прочетох всичко ..  Wink

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 22:56 от Heroo

# 326
Искам да кажа на всички, че съм обновил блога за игрите като призее и съм добавил много нови функции и който желае дори може да се абонира за блога.

http://igraite.blogspot.com/ - Това е блога и има доста функционалности и информация.

Има доста информация зя Tresourquest-а

# 327
Сега съм на 4та. Всички предмети досега явно се дават като играеш на игрите, като разцъкам за деня иг.рите, и после ми дава,ч е съм открила предмета. Само за бомбата си спомням, че беше  играта ni chaod, ni froid. Като намериш папируса, после трябва да цъкнеш съответните букви, но точката замества някоя буква и трябва да я уцелиш.  На третата трябва едни скали да взривип с бомбата и да ги навреш в дупка като се дръпне една ръчка.
Значи, бомбата се пада на различни игри. Аз шматката досега играех само на ni chaod, ni froid. Днес реших да разцъкам и другите игри и ми се падна в едно от триещите се билетчета. Взривих скалите,наврях ги в дупката и сега утре вече ще съм на 4-тата  Wink

# 328
Абе мамчета  Peace, явно не съм разбрал точно .. досега за 1-вия тикет за куеста до 3-тия играх на платените игри, защото така разбрах, че трябва да се прави  Whistling .. явно не е така защото днес ми даде парчето пъзел без да играя на платените, а ми го даде от дневните безплатни тикети.  newsm78

# 329
Какво означава това съобщение  newsm78

Mémo-Party - 13/02/09

Bonne nouvelle à tous ceux qui jouent à Mémo-party et à tous ceux qui le trouvaient trop difficile ! La difficulté à été revue à la baisse : - Les temps de retournement des cartes sont désormais plus longs. - Le nombre de ballons rouge (permettant de retourner toutes les cartes) à été augmenté de façon général sur les niveaux. Bon jeu à toutes et tous !

Махнали са ме от опашката за мъжката блузка  #Cussing out. И тук започват като призето  #2gunfire

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 08:09 от aynur

Общи условия

Активация на акаунт