Отговори
# 195
Ей, много ни се насъбра!
harem_style, стикам палци и ще си мисля за теб, само хубави работи, та да те застигнат.  Simple Smile
Я някой бързо да се похвали нещо, че много се събрахме да се оплакваме Simple Smile
Нищо че не мога да си мръдна дупето от инжекции, утре може и да ме изпишат и да си го затътря към вкъщи. Урааа.

# 196
harem_style стискам ти силно  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover за сряда всичко да мине добре и да се поуспокоиш. Praynig дано няма повече такива новини и всички да се радваме на прекрасна бременост.
Лека вечер  smile3524

# 197
Харем, не се притеснявай, всичко ще бъде ОК.
Сигурна съм, че си преровила нет-а за информация, но ако не си, ето още един линк:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=272046.0
Преди време бях попаднала на едно много сладко обяснение на един татко, който първо питаше в какво се състои процедурата, а после беше разказал точка по точка как е минало в МД. Беше много подробно, но не можах да го нямеря. Това, което си спомням обаче, е че трябва да си имаш другарче, защото докато трябва да се купи игла (единственото нещо, което не минава през ЗК), а след манипулацията е хубаво да имаш подкрепа. Всичко беше много оптимистично и с хепи едн, така че не се притеснявай - вече има достатъчно специалисти, които знаят какво правят. Стискам палци!  Hug

# 198
harem_style
 Без паника! И аз в сряда съм в 9.30 на масата! Късмет ти желая! Писах ти и на лични.
Да си стискаме палци взаимно!

# 199
Стискам ви палци, момичета, амниозентезата да е само за да подтвърди, че имате здрави бебета! Hug

# 200
Здравейте и от мен Hug,за един месец изчезнах ,но вече съм тук  Peace.Много съм радостна днес бях при докито и ми каза ,че ще е момиче Laughing Heart Eyes а с мъжа ми това правихме ,лелееееее как се радвам само  Crazy Crazy Crazy

# 201
Добро утро!
  food010
Вчера бях на ЖК и доки категорично ми каза, че не можел да види пола, на нашия УЗ в болницата някъде към 28 ГС се виждало Crazy
Легнах аз, а той "Оле че пораснало това бебе", все едно кой знае колко е пораснал бебочев. Михайлов ми каза, че съм 16 ГС. 24.12 термин или нещо такова. Ще ззвъня днес на Генчева, да се огледаме на нейния УЗ по-подробно.

Започнах да чета книга за бремнността, обаче не медицинска, ами романче, много е смешна и забавна, определено си струва да се чете, особено след като откривам 100% истини и точно описване на нещата такива, каквоти са. Книгата е на Вики Айовин. Кикотя се чак на моменти, няма да сгрешите ако я откриете!

И вече много рядко, но съвсем сигурно усещам бебето да мърда!

# 202
Добро утро и от мен!
Утре ще стискам палци с двете ръце  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Аз утре също съм на преглед (по-точно на ФМ). Дано всички се похвалим с добри резултати.
А БХС правих мин. седмица, но при нас резултатите се бавят и ще са готови др. седмица....
А относно жегите - на мен ама хич не ми понасят добре. Почти всеки ден ме боли глава, имам сърцебиене - пулса ми е все над 100.....А и в офиса нямаме климатик  sweating  ужас.
Кръста ме боли и то доста вече - има едни положения, в които имам чувството че всеки момент ще ми откаже нещо и няма да мога да мръдна... Но мен си ме боли по принцип, а сега вече повечко.
Хайде желая повече усмивки и радости на всички ви   bouquet

# 203
Добро утро и от мен!
Харем, стискам палци всичко да мине добре и след всичките притеснения накрая да си имате едно здраво и усмихнато бебче.  newsm17

# 204
Добро утро и от мен.

Харем успех, дано всичко е наред.

Аз тази нощ се събудих на няколко пъти с изтръпнал ляв крак и по-точно тазобедрената става, понеже спа на ляво, направо не се трае. Как ще се сои по натам, не знам, но едвам станах сутринта.

То както Каспър казва, стига сме се оплаквали, дай Боже някой да се похвали и да развали черната серия.

Хубав ден

# 205
Силно стиснати палци за Харем и Кика! И за Деситка също  Praynig   Praynig  Praynig

Инвисибъл, ти не беше ли вчера на ФМ?? Бързо на отчет  Hug

Аз утре съм на консултация, дано ни кажат пола... А и таткото ще е с мен за първи път  hahaha

# 206
Ами като начало на положителните мисли, можем да се огледаме за ново лятно заглавие, защото си мисля, че днес ще изпишем и тази слънчева темичка. newsm08

# 207
  • София
Стискам палци на Кика и Харем за добри резултати!!!  Praynig Не се притеснявайте, всичко ще е енаред.
По принцип съм топлолюбива, ама сега жегата също много ме мори. Кръстът също ме наболява след дългото седене на стола на работа.
Исках да питам мамчетата, знаещи пола на бебчо какви са ви вкусовите предпочитания? Понеже ми бяха казали една теория, че в зависимост какво ти се яде такова ще е бебчето - ако ти се яде повече месо - момче, ако ако не понасяш месо, а набягаш на плодове и зеленчуци - момиче.

# 208
При мен в случая с близнаци не мисля, че мога да определя по това какво ям. Определено месо не ми се яде, ям доста супи, вегетариански манджи и много ми се ядат тестени продукти - банички, милинки и най-вече препечени филийки.

# 209
  • София
Привет на всички,

На Кика и харем - стискам палци, сигурна съм, че всичко ще им е на 6! newsm10
А в отговор на Биби - яде ми се солено, но месце не ми е хапва, много ми става тежко...
Аз по принцип съм по плодовете и зеленчуците, за лятото да не говорим - душа давам за посни манджи Wink

И за момента единствената разлика която забелязвам е, че вече хич не ми се яде сладко Simple Smile
Освен плодове де  Grinning Аз и иначе предпочитам соленото, но сега почти нулев интерес, само сладолед за разхлаждане хапвам Simple Smile
В началото налитах много на тестено, но вече нямам такива неконтролируеми мераци  Wink

Така че, нищо че бебока е момченце, аз май не се вписвам в тази класификация  Sunglasses Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт