След АВГУСТовското Близначе, сега ще чакаме и АВГУСТовско Раче

• 17 623
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
Диди, стискам палци да се задържи бебенцето.
 newsm17Шиила да ви е жива и здрава малката принцеса. много да ви радва Simple Smile
 newsm30На 1.07 една моя приятелка роди в Тина Киркова момиченце с водно раждане. Преди малко я чух по телефона, че бяхме с мъжа и да полеем принцеската. казва се Александрина, ама ние и викаме JULY MORNING Simple Smile. Утре ще ги изписват. Много се развълнувах. Ние едва днес започнахме рисуването по стената в детската стая. Цялата стена над леглото ще изрисувана с едно бебе-фея и 2 камбанки-цветя. От едната камбанка от кръста нагоре се подава друга фея, а от другата камбанка се подават само краката на третата фея. много се вълнувам, ще стане много хубаво, засега го рисуваме с молив, но ще го оцветим с латекс Simple Smile.

# 76
*puhi*С нас си как  всички дружно ще се водим Heart Eyes

Бобито-да се разберем: разбира се, че ще влизаш и другия месец тук, нали се разбрахме, че аз, ти, Малчева, а и други мами ще направим "втора вълна" от бебета, трябва да си даваме взаимно кураж, ей, не така  Simple Smile

Tъй, тъй..... ами после??? Joy Joy Joy

# 77
сладкиши,аз  се чудя защо никой не пише в темата,а вие сте спретнали нова-благодаря Меган,уникална тема си направила   bouquet
Миши,да ти здраво малкото мишленце и много да слушка мама!!!
за зърната-от 2-3 дни ползвам Лансинох,иначе и моите ареоли са станали огромни и тъмни
и аз като Асето ще слагам нови гърди,ама сигурно първо ще се отчета с още едно сладурче

днес бях на преглед и много се радвам,че бебка е пораснала до 2400г.,отговаря си на седмицата,всичко е наред с нея  Grinning днес доки не ми гледа шийката на матката(аз и не настоявах да ме бърка),правихме запис на тонове и контракции(отчете се една лека контракцийка).като поитах още ли да лежа(като очаквах отговор докато вляза в 9 месец) доки каза да лежа до раждането  Shocked ама аз мисля още 1-2 седмици да съм по-стриктна и после каквото сабя покаже(ми така де-трябва още неща да пазарувам за бебка,а ни си давам това удоволствие за друг).На преглед съм на 17,а на 11 ще ходя само на запис на тонове.Днес доки нещо се обърка и ми вика"избери си кой ден ще раждаш от последната седмица на юли" и аз"ама как да си избера,нали ще е естествено"  Joy

Диди,моля се за бебчето на твоята приятелка,щом е в болницата значи е под лекарски контрол и всичко ще бъде наред  Hug

# 78
Ейййй много хубаво вечер навън, прохладно и супер приятно  Mr. Green

Дидка предай цялата ми положителна енергия на приятелката си, вярвам че този път всичко ще е успешно  Hug

Гледам още сте на цицеста вълна. Да ви кажа аз колкото повече раждам толкова по-красива ставам (или поне така ми се иска  Laughing) Споко девойките до 30 възстановяването е бързо, след това е малко по-бавничко ама не е голям проблем. Със Стефи качих 30 кг. еми сложила съм снимки как изглеждам след раждането ( доста добре според мен и околните ) Това циците са бели кахъри. Който няама си купува и готово. Аз понеже мисля да затварям бебешката фабрика, догодина слагам цици. Живи и здрави ще ви се похваля  Mr. Green Но не лишавайте бебетата от кърмене заради бюста, пораженията там са обратими, но няма по-добра имунна защита от кърмата ( ама и не прекалявайте де, всичко с мярка или поне това е мое мнение)

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 00:17 от Asija

# 79
Да ви почерпя днес имам рожден ден, ставам на 29 години!  Hug                             И по едно слааабоалкохолно коктейлче!  Mr. Green

# 80
Стели Мели  newsm59  bigdance2  party023 да си жива и здрава,всичко най-хубаво ти пожелавам и да се радваш на прекрасна дъщеричка!

# 81
Steli Meli честит рожден ден да си жива и здрава. Много здраве, любов и късмет. Леко раждане и здраво бебе на финала. Много целувки Simple Smile.  nbirthday newsm67
Да се оплача, че дойде и моя ред да дъвча малтофер. След този магнерот вече нищо не ми се дъвче, пие, преглъща. ОФФФ. Аз и хип витамините вече от седмица и повече даже не ги пия. Ами втръснаха ми.
Моите зърна също са потъмнели, но не са много големи ареолите. Дано всичко е наред за да мога да кърмя. Simple Smile

# 82
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Steli Meli ,С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА ЩАСТИЕ ,РАДОСТИ И МНОГО ЛЮБОВ В СЕМЕЙСТВОТО  bouquet

# 83
Щастлив Рожден Ден, Стели–Мели!  baloni
И отсега нататък - все по-щастлива  baby

Асе, според теб колко време е ок да се кърми?

А, да, забравих да кажа на въпроса на Мика от вчера: Аз не знам много детски песнички, но има откъде да се свалят - ще потърся и ще дам линкове. Имам на стария хард от лаптопа доста Балканстонски приказки на мп3 - едно време си умирах за тях. Има и по-бебешки и за по-големите (Али Баба, Алиса) и цяла ракла детски книги, включително съвсем детските (онези, дето като им буташ разни палчета и героите се мърдат... сещате ли се?). Аз се шегувам, че половината причина да раждам са детските книги, които ще мога да си препрочета Simple Smile

А иначе мисля да я учим отрано на "възрастна музика" Simple Smile Да слуша, каквото и ние слушаме (смятайте Флойд, Марилиън, Тори Еймъс и такива Simple Smile)

Последна редакция: пт, 04 юли 2008, 09:04 от Котката Марта

# 84
Добро утро девойките Simple Smile

Имаме си Born on 4th of July а Wink Стели Мели желая ти от всичко хубаво по много и едно сладуресто бебенце Август   bouquet

Коте според мен 6 месеца са напълно достатъчни.  За тези 6 месеца майката дава всички необходими антитела на детето, отдадена е психически и физически на кърмаческата си функция т.е. спазва необходимия хранителен режим, поема полезните и избягва вредните за бебето напитки и не на последно място бебето все още няма зъби и реално си е бебе. Още повече че детето на тази възраст минава на смесено хранене. Струва ми се близко до извратеното ходещо, говорещо дете да ме гони да му дам цица. Някак не ми се връзват нещата. Пак да подчертая това е лично мнение.

Ей сега ако ме надушат от кърмаческия, спукана ми е работата, ще ме линчуват публично  Mr. Green

# 85
ооо и аз бях шокирана как в един парк едно сладурче тичаше след една топка и в един момент отиде при майка си, която четеше книжка, тя просто си вдигна блузата и онова ми ти сладкишче почна да си суче, а тя непоклатимо продължи да си чете книжката. След 2, 3 минутки детето продължи да си тича след топката  newsm62 coolcool

# 86
добро утро   bouquet
steli meli, честит рожден ден!   bouquet да си жива и здрава, леко раждане и здраво и красиво бебе ти желая!   bouquet  bouquet  bouquet
graciana, честита бебка на приятелката ти! много красива ще стане детската стая  Heart Eyes вие сами ли ще я рисувате?
моето изгорено днес е по-добре, обаче егати как съм изгоряла зверски.  Shocked вече не мога да се понасям- мириша на всякакви мазила и мехлеми  Sick мия се и имам чувството, че не се отмиват, ами миризмата се забива в мозъка ми. едното мазило е с невен бляк  Sick
вчера си поръчах няколко неща от редута на една мама и тя никаква не ми отговори- поръчали ги, не ги ли поръча  smile3516 сега пак и писах лс.
утре съм на последния си изпит и днес трябва да почета нещо все пак  Laughing след това имам 3 срещи с приятелки  Heart Eyes
и аз се присъединявам към мама галка23 и asija- ще се прави нещо с гърдите, ако се развалят  Crossing Arms аз лично искам само да ги повдигна, ако увиснат- засега съм ги опазила, ама ще видим след раждането как ще е. моите поне не пораснаха по време на бременността  Rolling Eyes само бях аужасно подути в първите 3-4 месеца, чак ми се напукаха капилярите по тях. сега са си в долу-горе в техния си размер- съвсем леко уголемени са. та, се надявам да няма големи поражения  Praynig най- много тях си харесвам от тялото и си ги пазя много  Laughing

# 87
Добро утро и от мен!

Стели,  Hug честит и щастлив празник newsm59! Желая ти да бъдеш много щастлива и обичана майка и жена  newsm51!

За тези 6 месеца майката дава всички необходими антитела на детето, отдадена е психически и физически на кърмаческата си функция
  newsm10
Напълно съм съгласна с теб ( може би защото преди кърмих точно до толкова Wink). 6-7-8-9 месеца са напълно достатъчни, после вече на детето не му е нужна кърмата, а му става необходимост самото гушкане и успокоение чрез кърменето. Колкото по-голямо става, то започва да си търси гърдите при всеки неуспех или веднага щом нещо не му изнесе, само за да се успокои.

Желая ви спокоен и много усмихнат ден!  preggo

# 88
Абсолютно си е въпрос на лично разбиране. Едва ли ще си кърмя 2-3 годишното си дете в парка, но не е изключено да кърмя толкова дълго, ако детето иска.
А иначе от медицинска гледна точка СЗО препоръчва да се кърми до 1 год. и да се започне захранване на 6-ия месец.

Валени, права си - след 1 год. възраст кърменето има основно психологическа функция - за утеха, успокояване, увереност, но какво лошо има в това?

# 89
Момичета гледахте ли сутрешният блок на БТВ,Ани Цолова също очаква бебе и от понеделник ще си има заместничка,защото излиза в отпуск,много хубаво ми стана като го гледах защото много я харесвам!
За кърменето нашият педиатър казва,че 6м са напълно достатъчни,и няма смисъл от дълго кърмене!

Общи условия

Активация на акаунт