Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са взривовете, споменати в публикациите?
Какво представлява коластрата и какви са нормалните симптоми по време на кърмене?
Какво е ланолин и за какво се използва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са взривовете, споменати в публикациите?
-
Какво представлява коластрата и какви са нормалните симптоми по време на кърмене?
-
Какво е ланолин и за какво се използва?
-
Какви са препоръките за подготовка на гърдите за кърмене?
-
Какви са обичайните симптоми при кърмене и какви са препоръките за грижа за бебето?
Шиила да ви е жива и здрава малката принцеса. много да ви радва 
На 1.07 една моя приятелка роди в Тина Киркова момиченце с водно раждане. Преди малко я чух по телефона, че бяхме с мъжа и да полеем принцеската. казва се Александрина, ама ние и викаме JULY MORNING 

днес доки не ми гледа шийката на матката(аз и не настоявах да ме бърка),правихме запис на тонове и контракции(отчете се една лека контракцийка).като поитах още ли да лежа(като очаквах отговор докато вляза в 9 месец) доки каза да лежа до раждането
да си жива и здрава,всичко най-хубаво ти пожелавам и да се радваш на прекрасна дъщеричка!

Стели Мели желая ти от всичко хубаво по много и едно сладуресто бебенце Август
мия се и имам чувството, че не се отмиват, ами миризмата се забива в мозъка ми. едното мазило е с невен бляк
сега пак и писах лс.
аз лично искам само да ги повдигна, ако увиснат- засега съм ги опазила, ама ще видим след раждането как ще е. моите поне не пораснаха по време на бременността
най- много тях си харесвам от тялото и си ги пазя много
!