Бенки

• 313 165
  • 863
  •   1
Отговори
# 180
Не  го знам този доктор, но и аз мисля да ходя в тази посока. Днес си взех направление, ако искаш взимай и ти и да ходим заедно.

# 181
Гледай да не ги излагаш на силно слънце! Аз имам такава изпъкнала бенка и съм забелязала, че когато я напече слънцето, много ме сърби!!! Sunglasses

# 182
Аз се зсамислих  дали сезона не е неподходящ за махане на бенки сега.  Rolling Eyes При по-топло време - тялото се поти, по-лесно става инфекция, от слънцето се пазиш, но няма съвсем как да го избегнеш, а то лятото е най-силно....

# 183
Аз на никакво слънце не се излагам. Даже на солариум заради тази бенка не смея да отида. На морето - на сянка и с мидичка скривам бенката  Simple Smile

Съветвам всички с подобен проблем да не се излагат на слънце дори и със слънцезащитен лосион с висок фактор.

# 184
аз си махнах бенки и наистина не трябва да се излага раната на слънце след това, иначе ще ти дадат добър крем който предпазва по- нататък Peace

# 185
Аз се зсамислих  дали сезона не е неподходящ за махане на бенки сега.  Rolling Eyes При по-топло време - тялото се поти, по-лесно става инфекция, от слънцето се пазиш, но няма съвсем как да го избегнеш, а то лятото е най-силно....

Миналата година през август махнах 2 големи с електрокуаголация, лекарката нямаше нищо против сезона  Simple Smile
Така или иначе  и налични и прясно махнати ще трябва да ги пазиш от слънцето, а твоята на всичко отгоре е и в гащите. Wink  Между другото и една от моите, които съм набелязала е точно там.

# 186
Миналата година през август махнах 2 големи с електрокуаголация, лекарката нямаше нищо против сезона  Simple Smile
Така или иначе  и налични и прясно махнати ще трябва да ги пазиш от слънцето, а твоята на всичко отгоре е и в гащите. Wink  Между другото и една от моите, които съм набелязала е точно там.

То е ясно, че ще се махат такива бенки, но аз планувам да ида на море това лято.  newsm53 Та заради това, може да изкчакам.
Колко време е възстановителния период??

# 187
при мен възстановителния период беше 20дни Laughing, всъщност, тогава се правят компресите и заздравява мястото, тогава има условие да не се излагат на слънце, след това ти изписват крем с висок фактор Peace

# 188

Предполагам, че на мен ще ми трябват повече от 20 дни, бенката ми е доста голяма. Sad  Благодаря за насоките   bouquet

# 189
Какво имаш предвид под възстановяване?  Махат ти я, лепят една лепенка и забравяш. На мастото става коричка, която пада след известно време, не помня вече колко. Моята едната беше голяма колкото една стотинка.  Между другото днес се занесох до онкологията и си записах час.

# 190
На мен миналия месец ми резнаха една бенка на гърба - постоянно я закачах с презрамката на сутиена и беше започнала да се възпалява и да сърби. Дадох я на изследване след това - и всичко излезе ок - просто бенка, нищо друго. Сега обаче самото място, където зараства раничката, ме понасърбява от време на време и при допир, но то и операцията от секциото още я усещам.
А докторът каза че като се напека на слънце и белег няма да остане...

# 191
Какво имаш предвид под възстановяване?  Махат ти я, лепят една лепенка и забравяш. На мастото става коричка, която пада след известно време, не помня вече колко. Моята едната беше голяма колкото една стотинка.  Между другото днес се занесох до онкологията и си записах час.

За възстановяване от раната говорех. Моята бенка е голяма и трябва да се махне по хирургичен път, така че не коричка ами цяла рана ще има.   Tired

# 192
Бях на преглед в раковата.  Прегледа ме една страходна докторка - д-р Узунова, излязох от кабинета ухилена до уши.  Сега вече мога да отида да ги махам където реша.  Основното за мен беше  да ме прегледа някой, който няма икономически интереси от рязане, горене и топене на поразия.  Иначе цените на процедурите са почти еднакви навсякъде. 

# 193
Бях на преглед в раковата.  Прегледа ме една страходна докторка - д-р Узунова, излязох от кабинета ухилена до уши.  Сега вече мога да отида да ги махам където реша.  Основното за мен беше  да ме прегледа някой, който няма икономически интереси от рязане, горене и топене на поразия.  Иначе цените на процедурите са почти еднакви навсякъде. 

минзухар, радвам се , че си случила на коректна докторка.

Мен повече ме плаши процедурата по махането, като знам какви лекари-касапи има. Да не вземат освен да ми я махнат и да раздразнят мястото, така че да се получат и ракови клетки - от това най-много ме е страх  Sad

Стискам ти палци!  Peace

# 194
... Моята бенка е голяма и трябва да се махне по хирургичен път, така че не коричка ами цяла рана ще има.   Tired

Не е от толкова голямо значение колко е голяма, а дали е вътрешно или външно разположена (не знам как по- добре да го обясня).
Аз имам досега 4 или 5 махнати, повечето бяха големи, но повърхостни и заради това самото им премахване трая секунди, сложиха лепенка отгоре и готово, също така възстановяването, както го наричаш, е много бързо и леко.
Последната, която ми махнаха обаче, макар да беше буквално с размера на главичка на топлийка, тъй като не беше "графична" и външна, а по- скоро гладка и "вътрешна", изискваше почти половин час дълбаене и рязане, шевове, по- сериозна упойка и т.н.

А най- важното от всичко е, след като ти я махнат и пратят за изследване, да се върне с резултат, че не е канцерогенна.

Идеята ми е да не се притесняваш само на база големина, защото колкото е по- голяма, толкова е по- безобидна и леко се маха, обикновено.

Успех ти желая.

Общи условия

Активация на акаунт