Бенки

• 309 773
  • 863
  •   1
Отговори
# 540
д-р Балева работи във ВМИ, но аз бях в частния й кабинет до ПУ. Белези не може да няма, но ще са малки.
А за Пикасо и аз не съм чувала добри отзиви. А премахването с лазер не е решение, защото има вероятност да излезат отново.
DavaiteSuveti  лекарката ми каза, че няма проблеми да се печа на слънце само трябва да се мажа с висок фактор, но при теб проблема е че ако си ги махнеш преди да заминеш няма да можеш да ходиш на контролни прегледи

# 541
И на мен тези дни ми предстои махане на бенки, при онкохирург. Според дерматолога не са рискови, но хистологията ще покаже, след това. Интересува ме, колко пъти се ходи после на контролни прегледи, защото съм си планирала една почивка от 20 юни. Тъй като бенките са ми в косата, няма да има проблем излагането на слънце с шапка, предполагам.

# 542

Ами първо зависи какви са бенките за премахване.Просто аз не бих се доверила на такъв специалист от това студи,защото каквито и да са-той ще ги премахне чрез лазер.А не за всички бенки е добре такова премахване.
Доколкото съм запозната,плоските и по-рисковвите е добре да се премахват чрез рязане дори.
Другото,което четох за лазера е ,че понякога се възвръщат бенките.
[/quote]

Да права си, само изпъкналите могат да се махат чрез лазер, така ми казаха на мен. А това за възвръщането знам, че може да се получи винаги няма значение как са премахнати или просто да ти излязат нови, но те може и да излязат дори и да не си правил нищо.

# 543
Аз снощи най-накрая си махнах тричките.Умрях си от страх.Упойките на врата не ме хванаха и си ме наболяваше.
Сега не трябва да ги мия 2 дни,нито да спортувам.
Ще чакам коричките.

Как, къде и по какъв начин си си премахнала тези бенки. Не е ли малко късно вече за премахване, идва лято, всъщност то почти е тук Simple Smile

# 544
И на мен тези дни ми предстои махане на бенки, при онкохирург. Според дерматолога не са рискови, но хистологията ще покаже, след това. Интересува ме, колко пъти се ходи после на контролни прегледи, защото съм си планирала една почивка от 20 юни. Тъй като бенките са ми в косата, няма да има проблем излагането на слънце с шапка, предполагам.
Аз ходих всяка седмица на контролни прегледи в продължение на месец, но друг лекар може да претупа нещата и да не те вика толкова често

# 545
д-р Балева работи във ВМИ, но аз бях в частния й кабинет до ПУ. Белези не може да няма, но ще са малки.
А за Пикасо и аз не съм чувала добри отзиви. А премахването с лазер не е решение, защото има вероятност да излезат отново.
DavaiteSuveti  лекарката ми каза, че няма проблеми да се печа на слънце само трябва да се мажа с висок фактор, но при теб проблема е че ако си ги махнеш преди да заминеш няма да можеш да ходиш на контролни прегледи

ам това няма да е никак добре, май ще трябва да поотложа малко процедурите  Cry

# 546
здравей би ли казала къде се намира този човек от пловидив който мажел бенки и изчезва.имейла ми е metrodi@abv.bg.ще съм ти много благодарен.

# 547
  • София
Аз снощи най-накрая си махнах тричките.Умрях си от страх.Упойките на врата не ме хванаха и си ме наболяваше.
Сега не трябва да ги мия 2 дни,нито да спортувам.
Ще чакам коричките.

Как, къде и по какъв начин си си премахнала тези бенки. Не е ли малко късно вече за премахване, идва лято, всъщност то почти е тук Simple Smile
АМи казаха ми,че не е късно.Даже лекаря ми каза,че след 10тина дни и на солариум мога да си ходя.Само трябва да се мажа със слънцезащитен фактор.
Ами забравих как се казва манипулацията EmbarassedРежат бенките,после минават с ток. Simple Smile

Момичета,колко дни да мажа с този разтвор?

# 548
ELEKTRO ( KAUGOLACIQ) (neshto takova ? ) ...... a na kontrolni pregledi trqbva li da hodish.. bezopasno li e? ... predi tova beshe li na onkolog ili i toi e takuv? vsushtnost nes pro4etoh malko predishni postove i edno momiche beshe pisalo 4e sa i obqsnili  che premahvaneto na benki nebilo opasno ako benkata e dobrokachestvena i nema takova neshto kato da razviesh rak sled premahvaneto i.. a se razvivalo samo v sluchai che prekaleno kasno si q mahnal i tq veche se e bila izrodila v zlokachestvena ... a ako e pak zlokachestvena ili sumnitelna to trebvalo zaduljitelno da se mahne.       

P.S. Izvinqvam se za latinicata

# 549
Здравейте и от мен! Тази седмица реших да си махна няколко бенки. Отидох в онкологията, взеха ми проба от една бенка за хистологичен анализ. Резултатът става бавно, това, което ми обясниха е, че изпъкналите бенки може да ми ги махнат веднага, предполагам с електро-коагулация (40лв на бенка), а двете плоски, които изглеждат съмнителни, трябва да се оперират и зашият(145лв на бенка). Аз също имам много от червените и всякакви размери, но никой до момента не ми е казал защо се появяват и как да ги спра.

# 550
Здравейте и от мен! Тази седмица реших да си махна няколко бенки. Отидох в онкологията, взеха ми проба от една бенка за хистологичен анализ. Резултатът става бавно, това, което ми обясниха е, че изпъкналите бенки може да ми ги махнат веднага, предполагам с електро-коагулация (40лв на бенка), а двете плоски, които изглеждат съмнителни, трябва да се оперират и зашият(145лв на бенка). Аз също имам много от червените и всякакви размери, но никой до момента не ми е казал защо се появяват и как да ги спра.
Какви са тези цени newsm78 Малееее

# 551
Момичета, миналата седмица ходих да ми махат една бенка в горната част на ръката,колкото стотинка и релефна с косъмчета!Цял живот съм страдала заради нея и носех само къси ръкави лятото за потници даже и не помислях!Сега съм много доволна .Ходих при Иван Ботев  много е внимателен и добър специалист!Премахна я чрез изрязване с местна упойка!Сега в петък ще ми махат конците /имам 10 Shocked/Каза че ще остане лек белег няма как!чакам резултати от изследването и много ме е страх въпреки че той каза че не е опасна и не беше задължително да я махаме,но аз  исках и така! Simple Smile Сега съм много щастлива и като сваля лепенката ще тичам кам магазина за потник  Hug Sunglasses

# 552
Искам да попитам дали може да се премахне бенка с кола маска понеже днеска не сам забелязал че имам бенка то4но там и в последния момент видях нещо черно и после изчезна и имаше леко кръв ,а Ина4е другите ми бенки където бях приложил колата маска не им беше станало абсолютно нищо Praynig  bouquet

# 553
Може да си отлепил горната част от бенката. По-добре отиди на дерматолог да те погледне

# 554
Елит, колко плати за примахването на тази бенка при Ботев? На мен ми предстои махането на две и ще ми струва 290 лв

Общи условия

Активация на акаунт