Бенки

• 309 929
  • 863
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Elyah, не са шега работа бенките. Аз бях при 5-6 доктора докато реша при кой да ги махам. Изследването е след това, но ако е добър специалист ще ти каже кое трябва да се маха и кое да не се пипа. А и какъв шев като е точица? На гърба си махнах бенка колкото 1 стотинка и нямам нито един шев, а и белега се заличи почти.Вече има толкова много методи за премахване
tedi80, имам стотици бенки ... до сега всеки път като посетя дерматолог ме поглежда за 1 мин и ми казва, че били безопасни. Тази жена за първи път ме прегледа с някакъв уред ... обясни спокойно и подробно коя бенка каква е ... (щото аз наистина имам страшно много) накрая се спря на две - едната ще я наблюдаваме само, а другата ще я махне. За шева .. не знам .. доколкото разбрах май ще се изрязва (а не обгаря или нещо от рода) и за това ще има шев ...освен това бенката не е на повърхността върху кожата, а е по скоро тъмно петно което е навътре в кожата.
Като отида другата седмица пак ще обсъдим нещата.

# 586
  • Пловдив
аз миналата година си махах бенки,но не с лазер не и изрязване,ами един човек в Пловдив в Смирненски ги намазва с едно мазило,той си го е създал и патентовал махал е бенки на мн известни хора - Славка Калчева,Стефка костадинова и други.Значи намазва го припарва леко и после става като коричка на раничка,която не трябва да се чопли и да се маха,а да си падне естествено.Взима много евтино,аз преди година и половина ги махнах и всичко е наред няма странични ефекти  и тнт.Работил е в кожния диспансер,но като е създал лекарството и са го изгонили,понеже дърпал клиенти и другите губили пари по този начин.сега ще разгледам за координати ако някой се интересува ...

# 587
  • Пловдив
 Re: Препоръчайте ми лекар занимаващ се с бенки
« #14 вторник, 02 септември 2008, 08:47 »   

--------------------------------------------------------------------------------

mtv_80, това с мазането на бенките в Пловдив ли е станало? Аз съм чувала за един такъв уж доктор тук, в квартал Смирненски. Бил някакъв химик, премахма бенки, брадавици, кокоши тръни. Прави си някакво мазило ,  с което маже бенките. Имам няколко познати , които ходиха при него и си махаха бенки или кокоши тръни. Аз обаче нещо ме е шубе да отида при него. Да отида в къщата му и да ме намаже с нещо, което си го е забъркал сам, сигурно в съседната стая..... .....незнам, не мога да му се доверя.... Сега етърва ми е решила да ходи при него да си маха и тя някаква бенка, та ще кажа отзиви и от нея, ако го направи скоро.

Това е мнение от стара тема във форума,аз даже сега се досетих че чрез този форум стигнах до него,но няма нищо страшно година две по късно,да чукна на дърво жива и здрава съм си Simple Smile  а това съобщение което ще копирам ми го беше пратила една дама от форума на която съм много благодарна.
С удоволствие ще ти дам координатите на лечителя. Той се казва Цветан Каменов и е от Пловдив. Адресът му е: кв. "Христо Смирненски", улица "Орфей"4 , блок 70-В. вход втори(по средата), ет.2, ап.5. Нямам му мобилен номер. Този, който имам, е 032/ 25- 48- 27. Приема само при предварителна уговорка на час. Условието, което има, за да лекува, е бенката да не е била оперирана. Намзава я и те инструктира как да я пазиш, след колко време пада коричката и т.н. Аз си махнах 5-6 бенки. Интересно е, че останаха леки белези на врата и на гърба (където бенките бяха по-дълбоки), а на лицето- не, и слава Богу. Няма в кабинета му ценоразпис. На мен за по-малките бенки ми взе по 5 лв, а за големите, релефни и мъхести- 15 лв. Казва, че на пушачи вземал двойно Simple Smile незнам доколко е истина и бъзик.
Той има син в Бургас, който прави същото като него, само че неговите координати не ги зная.

Ами ако имаш още въпроси, просто питай:)

Весели празници Simple Smile

Последна редакция: пт, 12 сеп 2008, 13:03 от gerry_1912

# 588
аз миналата година си махах бенки,но не с лазер не и изрязване,ами един човек в Пловдив в Смирненски ги намазва с едно мазило,той си го е създал и патентовал махал е бенки на мн известни хора - Славка Калчева,Стефка костадинова и други.Значи намазва го припарва леко и после става като коричка на раничка,която не трябва да се чопли и да се маха,а да си падне естествено.Взима много евтино,аз преди година и половина ги махнах и всичко е наред няма странични ефекти  и тнт.Работил е в кожния диспансер,но като е създал лекарството и са го изгонили,понеже дърпал клиенти и другите губили пари по този начин.сега ще разгледам за координати ако някой се интересува ...
Аз бях при него и ми искаше 400лв От д-р Балева разбрах, че шефката на онкологията го съди в момента, з-то е уморил двама души. А и не е работил в кожния нито във ВМИ както той твърди. Позната си е махала при него и белезите са и три пъти по-големи от бенките, та сега ходи по лекари да се дооправя. Синът му маха с това мазило в Бургас. За да му е отказано да се патентова има нещо мътно.

# 589
  • Пловдив
ами незнам,аз и майка ми си махаме живи здрави сме пак казвам да чукна на дърво,а и известните личности които са били рпи него също,то си е и до организъм,възможно е да е имало алергия към някоя от съставките,не мога да твърдя със сигурност,но и аз и майка ми нямаме и помен от бенките,нали се сещаш че има и случаи в които хора са умирали от лешници,хляб и тнт.Не го защитавам нито оправдавам,но пак казвам до организъм си е

# 590
Здравейте, преди време писах на една участничка от форума и я попитах за мнението й за този Цветан Каменов. Отговора й беше че преди години тя си е махала при него и резултатите били много добри, но наскоро завела и сестра си и при нея станало обратното- получили са огромни белези по лицето. Според нея това може да се дължи и на факта че Каменов е вече стар и не вижда добре къде маже, а и хигиената в къщата била под всякаква критика. За цената на услугата каза, че е определял "на око", пита какво работиш, колко деца, съпругът ти с какво се занимава и т.н.

# 591
Мой близък ходи при Каменов-син.Наистина хигиената в дома беше под всякаква критика.Цената беше 20 лв.преди половин година.Образуванието изсъхна буквално за минута,но после 1-2 месеца стоя коричка,която не бива да се маха.Мисля,че за толкова щеше да се махне и ако бяхме отишли при хирург.Остана малко белегче.
Личното мнение-моето и на пациента,е,че по-добре беше да се отиде при хирург.

# 592
хммм..аз познавам 6 човека,които са си махали бенките при Каменови (баща и син)  и бяха много доволни..на лицето им аз белези не видях, а по тялото - малко светло петно,което би трябвало да се пигментира някога.. понеже съм в чужбина и все не ми оставаше време и сега като се прибирам през октомври мислех да ходя в Пловдив, ама пак се разколебах заради големите белези...
и да, бяха ме предупредили да не му казвам,че живея в чужбина..а сега разбрах и за пушенето..
ще видим дали ще се престраша...

# 593
Хигиена няма наистина, явно при всеки резултатите са различни. Много интересно, защо ми искаше 400 лв, при условие че не пуша и  разбра, че имаме бебе. Сигурно заради факта, че уважавал учителите, а аз съм такава или заради двете златни гривни на ръката ми, които не спря да зяпа. Иди му обеснявай, че са кухи Laughing И е много дръпнат между другото, доста се озъби на мъжо като той го попита дали е лекар

# 594
  • София
Преди 2-3 дни бях на преглед в Кожен диспансер в София, защото имам една странна бенка,
дерматоложката също прецени, че е по-добре да се отстрани оперативно. Но ми каза, че ще
струва 120 лв операцията. Възможно ли е да струва толкова много, при условие, че съм здравно
осигурена??? На мен тя не ми вдъхна доверие, така че искам второ мнение. Препоръчайте ми добър специалист, който работи със Здравната каса.

# 595
  • Бургас
Elusive_scent - това се води вид онкологична операция и ако си вземеш направление от личната лекарка не трябва да плащаш нищо - дори и потребителска такса! Но все-пак питай по телефона дали тази манипулация я поема касата!
Относно махането на бенки в Бургас от някакви знахари има много противоречиви мнения, но моя приятелка маха по корема 3-4 и ги е махала преди 5 години има големи депигментирани кожни участъци (грозно е)! Аз реших, че са белези от супер-некадърна лапароскопска операция! По мое мнение по-добре на кожен лекар онколог!

# 596
  • Пловдив
Elyah, не са шега работа бенките. Аз бях при 5-6 доктора докато реша при кой да ги махам. Изследването е след това, но ако е добър специалист ще ти каже кое трябва да се маха и кое да не се пипа. А и какъв шев като е точица? На гърба си махнах бенка колкото 1 стотинка и нямам нито един шев, а и белега се заличи почти.Вече има толкова много методи за премахване
Да се включа и аз в темата. Решила съм след бременността да ги погледна пак бенките, че имам доста и някои от тях не са хич малки. Чудя се обаче при кой да отида. Бихте ли споделили от кой лекар сте доволни в Пловдив?
П.П. На знахар или каквото и да е там, не бих отишла.

# 597
Re: Препоръчайте ми лекар занимаващ се с бенки
« #14 вторник, 02 септември 2008, 08:47 »   

--------------------------------------------------------------------------------

mtv_80, това с мазането на бенките в Пловдив ли е станало? Аз съм чувала за един такъв уж доктор тук, в квартал Смирненски. Бил някакъв химик, премахма бенки, брадавици, кокоши тръни. Прави си някакво мазило ,  с което маже бенките. Имам няколко познати , които ходиха при него и си махаха бенки или кокоши тръни. Аз обаче нещо ме е шубе да отида при него. Да отида в къщата му и да ме намаже с нещо, което си го е забъркал сам, сигурно в съседната стая..... .....незнам, не мога да му се доверя.... Сега етърва ми е решила да ходи при него да си маха и тя някаква бенка, та ще кажа отзиви и от нея, ако го направи скоро.

Това е мнение от стара тема във форума,аз даже сега се досетих че чрез този форум стигнах до него,но няма нищо страшно година две по късно,да чукна на дърво жива и здрава съм си Simple Smile  а това съобщение което ще копирам ми го беше пратила една дама от форума на която съм много благодарна.
С удоволствие ще ти дам координатите на лечителя. Той се казва Цветан Каменов и е от Пловдив. Адресът му е: кв. "Христо Смирненски", улица "Орфей"4 , блок 70-В. вход втори(по средата), ет.2, ап.5. Нямам му мобилен номер. Този, който имам, е 032/ 25- 48- 27. Приема само при предварителна уговорка на час. Условието, което има, за да лекува, е бенката да не е била оперирана. Намзава я и те инструктира как да я пазиш, след колко време пада коричката и т.н. Аз си махнах 5-6 бенки. Интересно е, че останаха леки белези на врата и на гърба (където бенките бяха по-дълбоки), а на лицето- не, и слава Богу. Няма в кабинета му ценоразпис. На мен за по-малките бенки ми взе по 5 лв, а за големите, релефни и мъхести- 15 лв. Казва, че на пушачи вземал двойно Simple Smile незнам доколко е истина и бъзик.
Той има син в Бургас, който прави същото като него, само че неговите координати не ги зная.

Ами ако имаш още въпроси, просто питай:)

Весели празници Simple Smile

аз съм от бургас и бях при камен каменов махнах си бенка на лицето вече мина 14г зива и здрава съм много ме беше шубе да отида но се реших много хора ме посъветваха тук в бургас много саго посещавали горещо го препоръчвам

# 598
грешка мина 1г
но съм съгласна с ваш че може да е индувидуално за белезите аз съм много доволна нямам никакъв белег много малък

# 599
Момичета чували ли сте за лекарсво което премахва бенките или може би ги гори незнам точно как действа.Свекър ми го е купил от чужбина там било доста популярно , но незнам името му.Той вече е махнал няколко бенки които е имал и е много доволен.Предполи ми и на мен да ми го даде да се намажа една моя бенка,но мен ме е страх да не ми стане нещо.

Общи условия

Активация на акаунт