Бенки

• 313 173
  • 863
  •   1
Отговори
# 225
Ясно. Благодаря. Лекарката дето ме преглежда, ми каза, че няма нужда тези дето искам да ги махам да ги давам за хистология, защото не били опасни.
И само ако ме дразнят, тогава да ги махна, иначе не пречат с нищо. Та се бях запънала да ги режа, но мъжа ми каза, че в тях ми бил чарът(две са успоредни, точно на деколтето) и не искал да се разделям с тях.
Пък и според докторката, аз ще ги махна, но понеже не са съвсем малки, колкото и козметично да се направи отстраняването и шева, те ще се виждат..Така че тя ме посъветва да си избера кое искам да се вижда- бенката или шева...(понеже се изрязвало в по-голям диаметър и в моят случай ще има около 3 шева на всяка  Rolling Eyes )

# 226
аз си махах с лазер, маха се бенката защото с лазера се изрязва целото място, става като кратерче Crazy и си зараства, проблема е че при мен явно не беше добре изчистено и ходих пак ooooh!

# 227
А болезнено ли е?

# 228
зависи, мен първия път много ме боля, бяха големи бенките, махнах 2, напръска ги изчакахме, но си поревах и мъжа ми ми държа краката  Sick абе голяма болка беше, явно от страх не ме хвана упойката и направо те гори как да ти обясня, ама после явно бях претръпнала и не ме боля особено, той ме помнеше и напръска повече и вчера без упойка ми изчисти остатъците, сега чак наесен ще ходя на профилактичен преглед Peace

# 229
Ужасссс. Мен ме боли от лазерната епилация, пък за махане на бенка, просто не мога и да си помисля какво би било  cry

# 230
Доколкото разбрах лазера маха горната част,а бенката е хубаво да се махне цялостно...

Аз си запазих час за четвъртак,ще пиша после как е минало.

Чудесно! Успех в четвъртък! Чакам коментара ти!

# 231
Ужасссс. Мен ме боли от лазерната епилация, пък за махане на бенка, просто не мога и да си помисля какво би било  cry

ако ще ходиш преди да отидеш в Лондон Mr. Green пиши на ЛС Peace

# 232
А, никъде няма да ходя преди Лондон  Crazy После няма да мога в един басейн да се накисна, една дреха да облека..тц..  Naughty

И след Лондон, пак няма да ходя с лазер да ги махам..Че май и никак няма да ги махан моите. То егати алтернативата- или бенки или белези...  Crossing Arms

# 233
  • София
Жосефина,мерси! А дано,че ме емного страх.

Бубе,не си струва според мен,щом е козметично.Еле пък,че като са малки наистина си е чаровно....
Мъжа ти е прав.Послушай го. Peace

При мен има две,където ми се търкат в сутиена и бикините.
Отделно имам една голяма,която искам да я провера....Шаш

# 234
белезите за 2-3 месеца с лазер почти не се забелязват, мен доктора ме пита къде сме махали Laughing иначе само 20дни след лазера не ти трябва слънце Peace

# 235
Отивам на преглед за моите бенки в Четвъртък при Попова. Малко ме е страх от операцията, но съм сигурна, че ще се наложи. Имам около 20, които са доста изпъкнали и доста често задрасквам или разкървавявам някоя от тях. Ужасно боли и така силно кърви, че е ужас. Надявам се да махна доста от тях, че ми писна все да се страхувам, докато се обличам, докато се къпя и всякакви други дейности.  Close  Rolling Eyes

# 236
знаеш ли какъв е кеф като ги няма, аз просто не вярвах че може да има такова нещо, съвсем друго е дето се казва Peaceстискам палци да мине Ок всичко и да няма проблеми, моята рана дето стана по- дълбока си ме боли ама няма как Rolling Eyes

# 237
знаеш ли какъв е кеф като ги няма, аз просто не вярвах че може да има такова нещо, съвсем друго е дето се казва Peaceстискам палци да мине Ок всичко и да няма проблеми, моята рана дето стана по- дълбока си ме боли ама няма как Rolling Eyes

Благодаря, много си мила.
Хем ми се иска да ги няма, хем ме е страх. Страхувам се от усложнения някакви. Не искам да ми остават белези,защото са ми доста големи бенките, някои са с големина 1 см!  Shocked Sad Имам и на лицето 3 доста големи и ако ми останат белези не знам какво ще правя. И кой знае колко ще ме боли след операцията. Трябва да се пазя и от слънцето....Меракът ми да ги махна е по-голям от всичките ми страхове де  Laughing

# 238
аз сега съм с крем с фактор 50 на Авен, но да ти кажа вчера не ползвах, но и ходихме на плаж към 17и 30 и стоях под чадъра, хем ме е страх от слънцето най- вече, хем не искам да се мажа Crazy ако спазиш указанията няма да имаш проблеми Peace

# 239
  • София
Естелия,какво стана?

Общи условия

Активация на акаунт