Бенки

• 313 173
  • 863
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Аз да разкажа как мина моя преглед.

Значи вчера отидох при професорката.

Направи ми пълен преглед.Първо се събличам от кръста нагоре гола.
Започна от косата-състояние,след това надолу по врата,предписа ми мазило за пъпкине на гърба,мина през ноктите,огледа всяка  бенка с лупа.
Последва после преглед и от кръста надолу.
Облякох се отгоре,за да не съм се притеснявала изцяло гола-и започна да ме преглежда и надолу.До пръстите на краката.

Като цяло каза,че няма никакви възпалени бенки,нищо тревожно.Освен пъпките на гърба,ми каза,че мия доста често косата си-да си правя маски,че е изтощена.И ако реша да махам папиломи/така ли се казваха newsm78-издадените бенки/,че не е лятото момента...

Цена-40лв.

Така и не разбрах от какво е зависима цената.
3 неща ми калкулира.

# 241
Уф и аз имам тук там и така ми се иска да ги махна

# 242

О, не съм ходила още. Прегледът ми е другата седмица.

# 243
  • София
Сетих се още нещо.
Ако някой има по-голяма бенка или дори да не е голяма,на която има косъмчета-в никакъв случай не се бръснат или амхат с кола маска.Защото може да станат страшни работи.

Естелия,извинявай.Не съм разбрала.Само помня ,че е четвъртак WinkТа мислех ,че било за вчера....

# 244
Аз да разкажа как мина моя преглед.

Значи вчера отидох при професорката.

Направи ми пълен преглед.Първо се събличам от кръста нагоре гола.
Започна от косата-състояние,след това надолу по врата,предписа ми мазило за пъпкине на гърба,мина през ноктите,огледа всяка  бенка с лупа.
Последва после преглед и от кръста надолу.
Облякох се отгоре,за да не съм се притеснявала изцяло гола-и започна да ме преглежда и надолу.До пръстите на краката.

Като цяло каза,че няма никакви възпалени бенки,нищо тревожно.Освен пъпките на гърба,ми каза,че мия доста често косата си-да си правя маски,че е изтощена.И ако реша да махам папиломи/така ли се казваха newsm78-издадените бенки/,че не е лятото момента...

Цена-40лв.

Така и не разбрах от какво е зависима цената.
3 неща ми калкулира.

Какво ти каза за голямата бенка? Ще я отстраняваш ли или не? Тази докторка извършва ли операции? А защо не лятото?  Sad Аз искам сега, защото планираме второ бебе и искам да я махна преди да забременея  Simple Smile

# 245
Сетих се още нещо.
Ако някой има по-голяма бенка или дори да не е голяма,на която има косъмчета-в никакъв случай не се бръснат или амхат с кола маска.Защото може да станат страшни работи.

Естелия,извинявай.Не съм разбрала.Само помня ,че е четвъртак WinkТа мислех ,че било за вчера....

Не, аз се извинявам, мила, защото не уточних за кой Четвъртък става дума.
Трябва да се обадя в Понеделник, за да ми каже точен час докторката...  Wink

# 246
  • София
За голямата ми каза,че не епритеснителна,защото ми е от малка.
Ако искам да я махам да отида в Хирургията в Пирогов.Нещо такова ми каза.

Но няколко пъти ми повтори,че сега лятото не е момента.Не се прави лято.
Каза,че се получават и повече възпаления,от потенето и слънцето...

Ако раждаш секцио,комбинирай нещата.Така или иначе ще си под упойка.

Тя явно не оперира.Щом ме насочи другаде... newsm78

# 247
За голямата ми каза,че не епритеснителна,защото ми е от малка.
Ако искам да я махам да отида в Хирургията в Пирогов.Нещо такова ми каза.

Но няколко пъти ми повтори,че сега лятото не е момента.Не се прави лято.
Каза,че се получават и повече възпаления,от потенето и слънцето...

Ако раждаш секцио,комбинирай нещата.Така или иначе ще си под упойка.

Тя явно не оперира.Щом ме насочи другаде... newsm78

OK, благодаря ти!
По принцип бенките се увеличават по време на бременност, както и всичко останало  Wink , ще мисля и най-вероятно ще я махам!

# 248
  • София
Да и тя така ми каза по време на бременност и менопауза могат да се увеличат бенките,да се уголемят или а ктивират.

Прецени,помисли.Махни я -просто ще избягваш слънцето на тази част и така.

# 249
Да и тя така ми каза по време на бременност и менопауза могат да се увеличат бенките,да се уголемят или а ктивират.

Прецени,помисли.Махни я -просто ще избягваш слънцето на тази част и така.

ОК, хубава  вечер на всички! До скоро, след операцията ще ви пиша-ще взема да отида още другата седмица!

# 250
Аз имам от детството си папилома отзад на главата, но преди известно време една фризьорка ми я разрани, въпреки постоянното ми напомняне. От тогава, промени формата си, с напипване усещам, че все едно виси и постоянно ме сърби. Кожен лекар ми каза, че може да се премахне с месна упойка, но все не набирах кураж. Реших другия месец да я махам, но явно ще го отложа за есента, след като не е препоръчително лятото. Приемам мнения и съвети, към кого да се обърна в София за тази манипулация, тъй като не ми се рискува във Видин Rolling Eyes

# 251
Мога да ти препоръчам добър дерматолог в София. Ако искаш, пиши на лични!  Hug

# 252
в крайна сметка калко струва горе -долу махането на бенката?
само прегледа ли е от 20лв. нагоре?

Последна редакция: вт, 26 юни 2007, 22:39 от Gigi

# 253
В крайна сметка няма да ходя сега на дерматолог за бенките. Обадих се на лекарката, която каза, че лятото не се правят такива операции. Нямам възпалена бенка (в момента) и няма смисъл да ходя на преглед. Септември ще видим Simple Smile

# 254
Сетих се още нещо.
...

Аз имам 1-2 косъмчета точно ДО бенки, и те ли не трябва да се махат?? Confused

Общи условия

Активация на акаунт