ЯНУАРЧЕТО е весело дете, през юли иска да е на море! :)

• 14 388
  • 287
  •   1
Отговори
# 30
Mi6ok_f,честит рожден ден.Пожелавам ти здраве,щастие и всичко най-хубаво в живота.

Горски дух,благодаря за линка,че и мен ме интересува тази тема.

# 31
  • София
Хехееее, я вижте как напредва Гого. PeaceСамо така!
Честита половин годишнина на всички бебоци, а днес те не са никак малко. Simple Smile

Да папкат и спинкат много.
Mi6ok_f, честит рожден ден и от мен.

Какви новини тая сутрин само. Бях готова да ги вдигам децата рано-рано и да се изнасяме. Ама нали мъж ми е военен та ме поуспокои. Даже заведохме баткото на градина. Simple Smile
Малчо спинка сладко на хладинка (и затворени прозорци  Laughing). Още се буди през нощта и все по-често. Явно вече му идва малко млякото. Ще почвам да му замествам май хранения и набързо ще въведа кашата като вечерно ядене. Mr. Green

# 32
Нямам много време да ви прочета момичета,
само минавам да направя запис и вместо това ще ви кажа колко тежи Дима. 9080 кг.!!!!!!!!

# 33
  • София
Здравейте, здравейте  Hug!

Ханна, Микки - благодарности   bouquet!

Gab_i, честит племенник! Да е жив и здрав и много, много да Ви радва всички, а на мама - бързо възстановяване!
Честита месечинка на всички месечковци - да са много, много здрави и по-малко палави (и леко озъбване, в тон с настъпващото повсеместно озъбване).
Mi6ok_f - Честит рожден ден! Желая ти здраве и дълголетие!

Ние от вчера започнахме местни пюрета, по лекарско предписание. След изследванията се оказа, че Васко е с нисък хемоглобин (103) и педи каза да започна да му давам месно пюре през ден. Август месец ще се изследваме пак и ако и тогава е нисък отново - ще пие желязо. И май се оказва, че момчета ще е месар - изяде почти 190те грама тиква с пиле Simple Smile. Иначе нашият проблем със захранването - лека полека почва да изчезва (ама да чукам на дърво), по-добре се държи.
DragosteaN, в какъв смисъл да се слагат обувчици? Аз на Васко му слагах когато беше студено, вместо терлички. Дори за пръв път му сложих още на 2 - 3 месеца. И сега у нас си имаме 3 - 4 чифта мъжки маратонки (бебешки, ама съвсем като истински  Crazy), които вече не носи (ще останат за следващото, живот и здраве).
Уф, ама с тия гърмежи днес. За Васко не знам, ама аз яко се стреснах - всичко се разтресе. И за капак на всичко от няколко дни до нас започнаха да строят и е някакъв ужас. Шум, прах, камиони ... направо ми иде  #2gunfire

Ами за сега, май, това е!

До скоро   bouquet!

# 34
   Здравейте.

Темата и колажа са супер.

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ БЕБЧЕТА, КОИТО СА ИМАЛИ МЕСЕЧИНКИ ВЧЕРА И ДНЕС.

МИШОК, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН. ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА.

Габи, честито ви момченце. Да е жив и здрав племенника ви и да радва мам и тате и всички близки.

И ние вече сме в колажа и затова да почерпим с нещо разхлаждащо:

# 35
  • тук и сега
Честито на месечинковците.

И честит племенник на Габи, да ви е жив и здрав!

И аз да си кажа - много хубав колаж. Бравоссс, бравоссс Hug

# 36
  • до една звездичка
Здравейте и от нас. Софиянки, какви са тези новини при вас Praynig Дано лошото е отминало!

Честито на всички празнуващи - месечинки и месечинковци, рожденици, лели! Бъдете живи и здрави Heart Eyes

Браво на Микки за колажа HugИ заглавието е съвсем на място!

DragosteaN, аз отдавна слагам на Стела обувчици - даже баба и обича да се шегува, че на 5 месеца има поне 5 чифта обувки. Най са ни любими (и практични) обаче едни мекички, от плат:)

Bibun, добре си хапвате, значи  chef Браво на детето!

Аз пък, да ви кажа честно, онзи ден, чак се стреснах малко, като мерих Стела вкъщи - оказа се, че от последната консултация е пораснала с нови 4 см. Rolling EyesИ сега е цели 72 см. Thinking То, вярно, че таткото ни е висок, ама...Нищо, няма лошо - ще расте мома стройна-топола, за успокоение на майка си Laughing

Да ви се оплача - днес със морковите ударихме на камък - стиска устата и това е Sick Едва успях да я излъжа с 3-4 лъжички... А как хубаво си ядеше...

# 37
И аз гласувах за Гого от 4 майла Peace

# 38
Много хубаво заглавие и страхотен колаж!Благодаря ви, момичета!
Честита месечинка на всички наши бебенца!
Габи, честит ти племенник!Да расте здрав и щастлив за радост на всички, които го обичат!
Аз днес пак водих Нели при педи, защото във вторник на консултацията беше само сестрата и само я измериха, пък исках и да я прегледа. Миналия път беше чула някакъв шум на сърцето и аз доста бях притеснена. Сега обаче нямаше нищо и каза, че всичко е ок. Било нещо физиологично, което ме успокои Hug Каза ми да почвам да давам месни пюрета и да замествам вече хранене. Но аз съм въвела само 3 зеленчука. Смятам да въведа още няколко и чак тогава месните. Нели си ги яде с кеф и винаги отваря устата за още. На мама дебеланката Party А и не ми се иска още да замествам кърмене - имам предвид, че изпитвам истинско удоволствие да я  кърмя. То все ще дойде и този момент, но.....  Blush
Каза ми да почвам да я слагам да посяда. Аз от няколко дни от време на време вече я повдигам в количката да пълно седнало положение и много се кефи Simple SmileНали не е рано?

# 39
# 40
Възможно е , нямах време да погледна, но щом казвате, сигурно така съм го написала.
Все пак ще съм благодарна на Микки ако го поправи, предполагам, че ще е довечера, нали това е нейния час! Hug
Опс, видях, грешката е моя, съжалявам.
 EmbarassedМного хубав нов интерфейс на сайта има.

# 41
Impatient, dega и аз се заглеждам вмагазините и виждам от тези дето са по-скоро имитация на обувчици, а реално са мекички...имам предвид, за да се иоформи стъпалото, кога трябва да започне да се слага истинска обувчица newsm78

# 42
Аз обувам обувчици още от третият ни месец Grinning Но  засега са само за красота Grinning
Нашият юнак води с около 60гласа Hug

# 43
  • София
Уф, днеска голям стрес. И гърма чухме сутринта и труса усетихме следобед. Цял ден не мога да приспа Габи, явно ме усеща, че съм притеснена и тя е неспокойна. Дано всичко да е приключило вече.

# 44
 Пренебрегвам собствената си суета и не мъча детето с обувки Naughty

Особено в сега откакто е топло е само боса през цялото време.

Общи условия

Активация на акаунт