ВТОРИте Рождени Дни ще празнуват АВГУСТинчета "добри" :-D

• 14 114
  • 294
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте  Hug
Не съм ви чела - после ще се включа по-адекватно.
Сега спешно ми трябва помощ - имате ли представа къде мога да проверя как вървят цените на имотите, в нашето китно селце Орландовци  Thinking

# 241
# 242
Миленка  Hug Hug Hug

# 243
Elen@, ЧРД и от мен адаш!   bouquet Hug ярно че много рачета се събрахме тук Laughing Чешит зодия.
Мерси за хубавите думи за изтрещяната ми визия. Grinning Embarassed Впрочем сега съм пред дилема дали пак да боядисам косата си в черно или да заложа на тъмно кафявото.  Thinking

nana77 , и аз като теб само гледкам снимките. Но съм решила по-нататък да поднеса един такъв прекрасен подарък на младежа. Може и кученце...харесали са ми мопсчетата. Дори се зачудих за един дребен красавец в цвят като мляко с какао. newsm78

Не разбрах кои ще плажуват по южното черноморие?! Към Шопия скоро няма да идвам, така че ще се надявам някоя от вас да се обади....

# 244
  • София
Да са разпиша и аз по никое време  Crazy
Карим, и аз се присъединявам към останалите - много добре изглеждаш  Peace За рачетата - много сте наистина. Все си мисля, че и Ммилена беше, ама не я откривм в Календара  Rolling Eyes  Blush Embarassed ЛюбоПитка съм аз  Blush
Да не пропусна - имате много поздрави от АндиSimple Smile Те са се "евакуирали" на вилата  Mr. Green , добре са. Може и някои други от вас да са се осведомили вече че са там, но все пак пиша, ако има други мислещи ги, като мен  Wink

# 245
За рачетата - много сте наистина. Все си мисля, че и Ммилена беше, ама не я откривм в Календара  Rolling Eyes  Blush Embarassed ЛюбоПитка съм аз  Blush

Eх,това Елфче бе,всичко помни.Да,и аз съм от чешит зодията  Wink ,някъде към края на другата седмица ще почерпя
(около неделя  Laughing).  Hug
Сега тръгваме към морето да си вземем детето.
На вас ви пожелавам хубав и весел уикенд.

# 246
Здравейте  Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСТ И ЕЛЕН@,малко със закъснение  Embarassed,но от все сърце  Heart Eyes -БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВСЕ ТАКА ГОТИНИ МАДАМИ     bouquet   bouquet
yanast,честито -лека бременност ти пожелавам  Hug Peace
Моето дете също вече много ми се налага и по цял ден едвам я изтрайвам,даже и шамарки яде  Embarassed,но яко съм се изнервила  Sad
Единственото ново е че вече заспива и следобед и вечер сама и съм много доволна  Party
Като кача снимки от кръщенката ще кажа,че сега нещо много ме мързи  Blush
Абе мацки,доскоро публикуваните мнения ми бяха 406,а сега гледам че са 397,как стана така,накои може ли да ме "светне"  newsm78
Кайли,провери ли за яслата?Аз смятам към четвъртък-петък да се обадя,да видим какъв ще е резултата  Grinning,хем ми се иска да започна работа,хем ми е добре да си поспивам до по-късно,абе и аз незнам какво искам  Mr. Green
Хайде приятни ви почивни дни,ние се обличаме да ходим на покупки за морето  Laughing

# 247
Здравейте от мен.

Вчера за пореден път вдигнахме фризьорския салон във въздуха от рев  ooooh!, но вече Тони е с нова прическа. Като излеземна следобедната разходка ще го снимам да ви покажа. Wink

Кайли,провери ли за яслата?Аз смятам към четвъртък-петък да се обадя,да видим какъв ще е резултата  Grinning,хем ми се иска да започна работа,хем ми е добре да си поспивам до по-късно,абе и аз незнам какво искам  Mr. Green
Хайде приятни ви почивни дни,ние се обличаме да ходим на покупки за морето  Laughing

Мис ходих онзи ден, но се оказа че яслата /N 12 в Кичука/ излиза в ремонт от началото на август и дори не е ясно дали ще са готови до началото на септември. Аз трябва да съм на работа на 2.09. и ще викам пак майка на помощ. Отпуски имам събрани от 2005 насам, но ще ми трябват за стажа и държавните изпити след това. Така че няма да бързам да ги пускам.

Честит рожден ден на патерица на Елен@! Много здраве и щастие с любимите хора!  bouquet

# 248
  • гр.Добрич
Miss_74, намалени са ти мненията, защото разде;иха някои теми и там не се броят мненията.

Каили, чакаме снимки на новата прическа.

# 249
Нана, съжалявам, че съм те вкарала в такива емоционални терзания  Hug. Приложи на Митко някой женски трик, има ефект  bowuu.

# 250
  • София
Нана, съжалявам, че съм те вкарала в такива емоционални терзания  Hug. Приложи на Митко някой женски трик, има ефект  bowuu.

Ади  Wink да бяха всички терзания от този род  Hug За съжаление е толкова отявлен коткомразец, че няма да се получи, но пък ще се радвам на снимки на Шаги  Laughing

Аз неделно овършах къщата  newsm75 newsm79 wash hang 1dishes newsm71  food002   bath1
Изпратих Митко с детето навън и сега блажено ще се размажа на дивана да изгледам част от някое филмче  Mr. Green

# 251
  • гр.София
 Нана,мога само да ти кажа-блазя ти.
 Милена, ще чакаме снимки на една почерняла Марти.
 Не е зле и Дани да ни каже едно " Здрасти".

Вст, какво става при вас?!

# 252
Здравейте  Hug

Блан  Hug Ами позапалила ми се е главата малко тези дни и не успявам да се включа  Embarassed Имам големи неприятности с майка ми, която продължава да тормози баба  Cry Опитвах се да открия изчезнали роднини, с които имаме общ имот, едва ги  открих, сега чакам да ми обявят цена и ако е нормална се надявам да успеем скоро да започнем грандиозни строежни и ремонтни дейности и да мога да взема баба при нас  Praynig Лошото е, че всичко се проточи много във времето и вече не му виждам края. Иначе сме що годе добре  Laughing Лорка играе по цял ден, пак сме с контузия, ама това вече при нас е ежедневие  ooooh!

Дани да не са още на моренцето  newsm78
И аз ще чакам с нетърпение снимчици на морсаката Марти, кръстената Даяна и фризирания Тони  Heart Eyes
Елфче, мерси за инфото за Анди - мислех ги и аз тези дни, ама се притеснявах да й звънна  Embarassed

# 253
  • София
Нана,мога само да ти кажа-блазя ти.

Предполагам за филмчето  Wink, не за вършеенето  Mr. Green

Сега вече съм и боядисана, та утре ще отида подновена на работа да не плаша колегите  Joy Кумата се е специализирала вече и ми боядисва дългата коса доста бързо и завидно качествено  Wink Ще я преквалифицираме от психолог на фризьор  Laughing

# 254
  • гр.София
 Вст, дано ви се наредят нещата,както сте ги намислили Praynig

Нана,хич не е далеч психологията от фризьорството.

И аз си мислех за Гого,понеже вчера ми попадна статия от "24ч" за топлинните удари. Не знаех,че от тях можеш да вдигнеш Т и 40 градуса Rolling Eyes  и че ти пада рязко кръвното.
 Как ли се мери кръвно на бебе?!

Колкото и да харесвам топлото, нещо ме избива на агресия ( и това го пишеше в някакъв вестник Grinning ) от жегата, та хич не съм на кеф.
  Сега се точа да гледам по Нова тв " Паник стая" с Джуди Фостър. Надявам се да е мно-ого страшен.
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт