Не съм ви чела - после ще се включа по-адекватно.
Сега спешно ми трябва помощ - имате ли представа къде мога да проверя как вървят цените на имотите, в нашето китно селце Орландовци
ярно че много рачета се събрахме тук

За рачетата - много сте наистина. Все си мисля, че и Ммилена беше, ама не я откривм в Календара
Те са се "евакуирали" на вилата
,някъде към края на другата седмица ще почерпя 

-БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВСЕ ТАКА ГОТИНИ МАДАМИ

,хем ми се иска да започна работа,хем ми е добре да си поспивам до по-късно,абе и аз незнам какво искам
, но вече Тони е с нова прическа. Като излеземна следобедната разходка ще го снимам да ви покажа. 
,хем ми се иска да започна работа,хем ми е добре да си поспивам до по-късно,абе и аз незнам какво искам
. Приложи на Митко някой женски трик, има ефект
.
да бяха всички терзания от този род
За съжаление е толкова отявлен коткомразец, че няма да се получи, но пък ще се радвам на снимки на Шаги

Ами позапалила ми се е главата малко тези дни и не успявам да се включа
Опитвах се да открия изчезнали роднини, с които имаме общ имот, едва ги открих, сега чакам да ми обявят цена и ако е нормална се надявам да успеем скоро да започнем грандиозни строежни и ремонтни дейности и да мога да взема баба при нас
Лошото е, че всичко се проточи много във времето и вече не му виждам края. Иначе сме що годе добре 

, не за вършеенето
Кумата се е специализирала вече и ми боядисва дългата коса доста бързо и завидно качествено
Ще я преквалифицираме от психолог на фризьор 
) от жегата, та хич не съм на кеф.