За сега видях само котката, искам и аз такава /и хъскито ми иска/
Ще ви изчета и ще пиша по-късно, и без това съм на работа цяла нощ.
докато моите мъже сладко спяха следобед. При това сутринта станах и им изпържих филии за закуска / което се случва много рядко/.
.
Аз пък реших, че сестра ти иска да се връща в БГ и да си купи нещо близо до вас

Щото при нас да

Така че се надявам и тя да те разбере ,а ти няма нужда да се извиняваш за това че си си планирала почивката 
,аз и казах че съм и запомнила номера за да спи спокойно тази нощ,но наистина избеснях,тук те са като нашите цигани ,абе не са слязли от клона,тази поне със сигурност,не че на клона не висят и много българи ,ама да дойда на другия край на света за да гледам същите простотии...

,както и на всички мъници тук ,и разбира се на Шаги
,много е сладък.Аз май съм в отбора на куче-любителите
Дано там където сте да е по хубаво 
,забравих да ви кажа ходихме вчера пак до Торонто Зоо ,беше много хубаво видяхме и останалата част от животните ,но пътя до там е кошмар,тази линия явно е наказателна за шофьорите и те си го изкарват на автобусите . 

за всички! 
vst стискам палци нещата да се подредят при вас в съвсем скоро време
spinki, кураж
MamaMargo
Mama_Galia_66, много, много тъжно
съболезнования
но пък явно са започнали да пробиват и кътниците, защото диването и мноооооооого неспокойно, плаче за най-малкото нещо, да не говорим за лъвския нрав
отделно е влезнала в някаква фаза, от която се моля да излиза по-бързо 
не, че има лошо, ама като си науми нещо, докато не стане нейното не млъква (може и случайно да се сети за друго нещо, щото майка й е рак и не се дава лесно на "прищявките й"
, а ние ги чакахме ли, чакахме
.
.
.
.
Дано от носенето на очила има ефект!
И добре че ги търпи, душицата! И Тони е много готин!
Видях и други двама сладури, братчета
Казвам го с най-добри чувства. Просто малко рязко ми дойде твоето изказване. Никой не решава какъв да се роди, както и расата не определя това какъв човек си. Но мисля това ти е ясно.
. Само се вълнувам.)

Какво ли не й давах, масажи й правих. На обяд се изака мъничко и явно й е поолекнало, но все още не е много спокойна.
Даде ли й Дуфалак? Или карате само на сок и плод за спасяване на положението? Имаше един период, скоро беше, мисля че ви писах, в който всяка сутрин давах на Иво Дуфалак, че беше нещо страшно. Да чукна на дърво, оттогава не се е случвало. Дано бързо й мине!