ВТОРИте Рождени Дни ще празнуват АВГУСТинчета "добри" :-D

• 14 114
  • 294
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Дир.бг вече има! Моля заповядайте да прочетете и осмислите труда ми днес  Joy

# 271
Вече се информирахме и уважихме труда ти Grinning
Елфче, дадох й снощи и сутринта Дуфалак, както и сок и пюре от сини сливи. Току-що се изака съвсем малко, но все пак е нещо. Обаче я е страх да се напъва, явно я боли и плаче.

# 272
  • гр.София
Вече се информирахме и уважихме труда ти Grinning

smile3521

София я тъпча с пъпеши, иначе реве при всяко  а...

А, понеже пред нас копаят и цял ден почти нямаме вода, та се сетих. В 24ч пише,че утре в Княжево( и др. Витошки квартали) ще спират водата- 11-22.30ч . Мамите да напълнят басейнчетата Peace

Последна редакция: пн, 14 юли 2008, 17:08 от blanc

# 273
Янаст, честито! Желая ти лека бременност   bouquet!
Добре дошли на всички завърнали се от почивка  Hug!
Ние се каним да посетим Рибарица другата седмица за 4 дни  family и май това ще ни е за това лято. В службата ми дават голям зор да се връщам и даже ми уреждат да вземат Стефчо в сборна група от август, което хич не ми харесва. И без това ми е свито сърцето как ще понесе яслата, а в тази сборна група сигурно ще са всякакви възрасти и той ще е единствения неговорещ с памперс и лигавник. Мъжът ми предложи да вземе неплатен отпуск за 2-3 месеца и довечера ще каже дали са му дали, за да мога да се върна на работа от 1 август. Сега мисля ако стане как ще се оправяме с моята малка заплата. Ама то няма пълно щастие!
Нана, аз няколко пъти четох назад, ама пак не разбрах кой клуб си ангажирала за РД на Кало? Би ли споделила пак за бавните реотани?

По въпроса със запека не мога да помогна, защото Стефчо е с разстройство от 1 месец и съм се видяла в чудо с това акане по 5-6  пъти на ден. Тъкмо излезем и айде обратно да се мием и преобуваме. Не можем да мръднем от площадката пред блока.  А за гърне не дава и дума да става, както е тръгнало май ще си караме с памперс до първи клас.

# 274
  • София
Здравейте, момичета!
Я каква изненада - Яне е бременна Mr. GreenЯна, честито и от мене и много лека и безпроблемна бременност ти желая!
Мамо Галя, и от мен много съболезновния Sad
Ралка, за Рибарица искрено ти завиждам. Това е едно от любимите ми местенца из България. Приятно прекарване и дано нещата при теб се наредят.
Марги, явно наистина ти е дошло в повече, за да си толкова изнервена,но се опитай да си по-спокойна,че ще ти трябват силите за другите неща Hug
И аз резервирах клуб за рожденния ден на Ина, вече избрах и тортата и подаръка й. Сега чкакаме само заветната дата Party Иначе съм доволна, защото успях да изпълня норматива, който си бях поставила- до втория рожден ден - без памперс и без биберон PeaceКакто мислех да не я тормозя за бибата, така преди около седмица просто й ги взех. Още ме пита понякога за тях, но мина доста безболезнено. И така вече сме пораснали Flutter
За съжаление имам доста големи притеснения около здравословното състояние на майка ми и доста ме е страх, затова ви моля да ми стискате палци,а аз се надявам до 2-3 дена да имаме някакви по-ясни резултати Sad
Сега мисля да зазимявам обекта и да си тръгвам,че като за понеделник стига толкова Crossing Arms

# 275
  • София
Ралка, приятно изкарване!  Hug И успех с адаптацията на Стефчо в яслата!  Peace Разстройството от какво му е?  Rolling Eyes И това е неприятно  Confused За клубчето Нана май така и не каза кое е  Wink
А за нашия рд -  много ми е тъпо така, като няма да празнуваме на самия ден  Rolling Eyes Имам чувството, че го "ограбвам"  Rolling Eyes То не че той много разбира, но все пак това си е Неговия ден, а ние ще го изкараме, живот и здраве, на морето, в камерен състав и само с някоя мижава тамошна торта.  Rolling Eyes Ама това да са ми проблемите.  Embarassed
Бубче, дано всичко е наред при майка ти!  Praynig Praynig Praynig И браво на Ина!  Peace

# 276
  • София
Ралка извини старата жена, ма много работа и изпушвам  Mr. Green Клубчето е "В страната на чудесата". В Младост 1А се намира. Много съм доволна от какичките там - от обслужването и цените като цяло са приемливи. Залата за игра е голяма, има си достатъчно играчки. И залата за възрастни е голяма. А може и отвън да се седне.

Бубе стискам палци за майка ти Wink

А колкото до нормативите - те са според детето. Не е хубаво прилагане на силови методи, защото след това става с обратен знак всичко. Справка - детето на кумата ми. Хем тя е психолог и ги знае тези неща и я беше понасилила за памперса, та в резултат на това след това направи регрес и започна отново да пишка и ака в гащите. Та, както се казва - всяко нещо с времето си. Първокласник с памперс няма - така че  Wink Laughing А пък ако има, явно Кало ще е първият  Joy

# 277
Блан, благодаря за инфото Hug Аз тъкмо поканих приятелка на гости утре, добре че минералната вода ни е на една крачка.
И ние най-вероятно няма да сме си у дома за РД на Деница, но това не ме притеснява. Ще празнуваме по-късно, тя и без това още е малка и не осъзнава на кой-ден ще духне свещичките Peace
Бубче, дано всичко е наред при майка ти!  Praynig Praynig Praynig
Дано Praynig

# 278
Ох, нещо не успявам да се включа като хората  Tired

Мама Галя, приеми и моите съболезнования  Cry Hug
Бубче, стискам силно палци и те прегръщам  Hug
Нана, Кало и Лори нали си вървят заедно, та май двамата ще са с пампита в 1кл - кажи къде ще записваш Кало, та да ги хакнем в един клас, че да не се смеят само на Лори  hahaha
При нас нещата май няма да се наредят много бързо  Cry Родата с имота ни информира, че искат да продават, ама да се свърже септември след отпуските  Twisted Evil А пък на мен ми се иска да избързаме, все пак обстоятелствата ни притискат - днес бабинка, много плака и ме моли да я взема  Cry Ох, стига съм се оплаквала  Naughty Бях си обещала, че ще спра да ви тормозя с несвършващите неприятности при мен  Cry

Ох, Лори ме дърпа, че миришело  Sick Ще се включа пак, като измием дупенцето  Laughing

# 279
  • гр.Добрич
Да ви кажа честно аз въобще не се вълнувам от рождения ден на Ивчо. Мразя такива събирания, баби, които се надпреварват коя е по-по,а няма как да не ги покани човек и т.н. Собственици на заведения сме, така че откъм терен не го мисля. За подаръка също нямам идея какво да е. вие на какво сте се спрели?

Елфче, тази година къде ще почивате? Ние ще ходим от 05 септември на детския лагер за диабетноболни в Слънчевбряг. Радвам се че ще сме семейно, че без татито сме заникъде. Там ще има лекар и сестри ако се случи нещо.

С биберона се оправихме много лесно, но с гърнето сме пълна трагедия. Вярно че първокласник с памперс няма, но една приятелка детска учителка ми разказва за деца на 5г с памперс и е много неприятно.

Всички с диарии и запеци да се оправят бързо. Hug

Толкова се чудих, кое е момиченцето с очила, но после се светнах коя е приятелката на Миташки. Блу  Hug

# 280
bubcheto15, дано всичко е наред с майка ти!
Elwing, гледаш едностранчиво на нещата Grinning Според мен за малките пакостници морето е най-големият празник! Сигурна съм, че всяко малко диване ще предпочете 1 ден ровене на пясъка на плажа пред 3 часов празник в детски клуб! Така че според мен не го "ограбваш", а точно обратното-осигуряваш му празник, за какъвто всяко дете си мечтае-да е заедно с мама и тати по цял ден, да се рови в пясъка и да пляска във водата, да се разхожда на нови, интересни места! И като бонус-като се върнете ще си има отделно още един празник! Пък и за децата няма "мижава" или "хубава" торта- за тях всяка торта е "невероятна", "прекрасна" и "специална", по-скоро зависи как ще я поднесеш! Hug

По този повод да споделя-за миналия рожден ден на Алекс свекър ми и свекърва ми ни дадоха 100 лева. С мъжа ми се чудихме какво да купим на малчо и накрая ни хрумна блестяща идея-купихме барбекю-от тези, които са на колелца и могат да се местят, на дървени въглища. Нестандартен подарък за едногодишно дете, нали? В първия момент ще си кажете, че сме измамили детето, обячеее.... За Алекс няма по-голямо забавление на света от това да гледа как тати пали "бебекюто", любима играчка са му щипките за обръщане на месо, с които обръща камъчета Grinning, а и направо умира за кюфтета! Малкия няма нито една играчка, която да му е толкова забавна! Та това се оказа един от най-успешните му подаръци Grinning

# 281
  • София
И ние най-вероятно няма да сме си у дома за РД на Деница, но това не ме притеснява. Ще празнуваме по-късно, тя и без това още е малка и не осъзнава на кой-ден ще духне свещичките Peace
То е така, повредата е в мен  Blush  Embarassed
За гърнето - Нана, права си  Peace Само дето това, че още не са свикнали децата, ни вкарва в харч с тези пампреси  Crazy
ВСт, дано се наредят нещата и при вас!  Praynig
Спинки, ние тази година ще сме в Равда. Не знам как е там, не сме ходили досега. Ние си водим и гледачи де  Blush
А за рд - и аз намразих вече събиранията - цял ден като луд оправяш, приготвяш, като дойдат гостите - сервираш, отсервираш и накрая - миеш камара чинии, чаши и си труп. Повече вкъщи не искам да посрещам  Stop Embarassed Егати празника!  ooooh!
Янаст,  Hug

# 282
  • София
Ние за подарък нищо не сме измислили  Rolling Eyes
Май е време за нова тема  Laughing

# 283
Елфче, и ние ще сме с морски рд тази година  Laughing И на мен ми беше малко кофти, че няма да си е с приятелчетата, ама пък обмислям вариант да празнува и тук като се върнем - нищо не съм резервирала още, та незнам дали ще се осъществи  Thinking Иначе й купих един балонен палячо и мисля да го сложим в ресторанта, та поне малко да й създадем настроение, пък баща ми ще има грижата за тортата  Peace
Марги  Hug Аз това за роднините го знам - цял живот съм имала проблеми с майка ми и сестричката ми  Cry Най-боли обаче като е от близки. Вече съм решила, че няма да се ядосвам на никой, ще си гледам детенцето и татито, пък кой каквото иска да говори и прави. Уморих се...
Успях да разгледам и снимчиците набързо  Heart Eyes Всичките дечица изглеждат много големи вече  Peace Радвам се, че Ния търпи очилцата, дано да се оправят нещата с тях  Praynig Тони си е голям чаровник  Heart Eyes А баткото направо ми напълни душичката  Hug

За подарък мислех да й вземем една кухня, но нямаме вече място къде да я сложим. Сега обмислям вариант да купим пързалка и пясъчник за двора, та поне да има къде да си играе  newsm78 Въпреки че, се притеснявам от реакцията на родителите на мъжа ми  Rolling Eyes Абе с две думи още не съм го измислила, та ще се радвам на вашите предложения  Laughing
Ралка, дано се наредят нещата при вас  Peace

# 284
Най-после успях да разгледам снимките. Всички дечица са сладурковци, но най-сладък е Марти с бебчо Hug /да не се обидят другите Wink/

Общи условия

Активация на акаунт