!
!
и май това ще ни е за това лято. В службата ми дават голям зор да се връщам и даже ми уреждат да вземат Стефчо в сборна група от август, което хич не ми харесва. И без това ми е свито сърцето как ще понесе яслата, а в тази сборна група сигурно ще са всякакви възрасти и той ще е единствения неговорещ с памперс и лигавник. Мъжът ми предложи да вземе неплатен отпуск за 2-3 месеца и довечера ще каже дали са му дали, за да мога да се върна на работа от 1 август. Сега мисля ако стане как ще се оправяме с моята малка заплата. Ама то няма пълно щастие!

Иначе съм доволна, защото успях да изпълня норматива, който си бях поставила- до втория рожден ден - без памперс и без биберон
Както мислех да не я тормозя за бибата, така преди около седмица просто й ги взех. Още ме пита понякога за тях, но мина доста безболезнено. И така вече сме пораснали 

И успех с адаптацията на Стефчо в яслата!
Разстройството от какво му е?
И браво на Ина!
Аз тъкмо поканих приятелка на гости утре, добре че минералната вода ни е на една крачка.

Родата с имота ни информира, че искат да продават, ама да се свърже септември след отпуските
Ох, стига съм се оплаквала
Бях си обещала, че ще спра да ви тормозя с несвършващите неприятности при мен 
Ще се включа пак, като измием дупенцето 
Според мен за малките пакостници морето е най-големият празник! Сигурна съм, че всяко малко диване ще предпочете 1 ден ровене на пясъка на плажа пред 3 часов празник в детски клуб! Така че според мен не го "ограбваш", а точно обратното-осигуряваш му празник, за какъвто всяко дете си мечтае-да е заедно с мама и тати по цял ден, да се рови в пясъка и да пляска във водата, да се разхожда на нови, интересни места! И като бонус-като се върнете ще си има отделно още един празник! Пък и за децата няма "мижава" или "хубава" торта- за тях всяка торта е "невероятна", "прекрасна" и "специална", по-скоро зависи как ще я поднесеш! 
, а и направо умира за кюфтета! Малкия няма нито една играчка, която да му е толкова забавна! Та това се оказа един от най-успешните му подаръци

Само дето това, че още не са свикнали децата, ни вкарва в харч с тези пампреси

Иначе й купих един балонен палячо и мисля да го сложим в ресторанта, та поне малко да й създадем настроение, пък баща ми ще има грижата за тортата 
Аз това за роднините го знам - цял живот съм имала проблеми с майка ми и сестричката ми
Най-боли обаче като е от близки. Вече съм решила, че няма да се ядосвам на никой, ще си гледам детенцето и татито, пък кой каквото иска да говори и прави. Уморих се...
Всичките дечица изглеждат много големи вече
Радвам се, че Ния търпи очилцата, дано да се оправят нещата с тях
Тони си е голям чаровник
А баткото направо ми напълни душичката 
Въпреки че, се притеснявам от реакцията на родителите на мъжа ми 
Препоръчани теми