ВТОРИте Рождени Дни ще празнуват АВГУСТинчета "добри" :-D

• 14 139
  • 294
  •   1
Отговори
# 75
  • Някъде там...
blanc тена го постигнах със висене на плажа по цял ден  Mr. Green 

Момичета не мога да ви изчета , още съм на старата темичка и то в началото, нещо хич нямам време.
Качих днес снимки на Вики http://www.snimka.bg/album.php?album_id=259335&pid=6304085&lp=-2800 и от Варненската срещичка http://www.snimka.bg/album.php?album_id=257567&pid=6304151&lp=-8879( от 107-ма снимка нататък са) Ама тази снимка.бг нещо много променена и не е удобно нещо така  Crossing Arms

Айде лека!

# 76
Здравейте мили мами,
Като чух за гърмежите се притесних за вас ,но се надявам страшното да е отминало.Гледах по новините ,както винаги всички се карат кой е крив и кой прав.

Искам да честитя хубавите поводи напоследък:
ЧЕСТИТ ВТОРИ СИН на ЕЛЕНА!Да ти е жив и здрав малкия Кристян,много хубаво да си хапва ,да слушка и расте умно и красиво дете като батко си Марти!

Едно бяло цвете за прекрасната Блу!Пожелавам ти да си здрава ,да продължяваш да си все така усмихната позитивна и добра!От сърце желая на цялото ви семейство само щастливи мигове и бързо оправяне на Ния! Hug

ЧРД и на Дидика и Цвета80   bouquet

# 77
Сега ще отида и да видя морския левент Вики  Laughing и загорялата му майка Wink
Анди много гушки за Гого ,надявам се скоро да го израсте ,мислим ви да знаете и си чакаме снимките от Виена-та,колкото и да е грозна пак е 10 пъти по хубава от Торонто .
Искам и Шушелия да дойде на гости за един експресен курс по приучване на гърне, че нещо се дъня с Ели напоследък Thinking
Много благодаря и на Дриймсчето, че ми "отвори очите " за неплатения отпуск и на Пух също Hug  bouquet
Блан не знаех за раздялата ви с бащата на Пепи,надявам се че всичко лошо е вече зад гърба ти.  Hug
Валка ,Али просто е по чувствително дете ,това е и май не е случило а лелка ,не се шашкай ,ще и мине скоро ,ти си я гушкай и виж до кога ще устискате с бабата ,каквато и да е, когато един човек гледа едно дете, грижата е винаги по голяма ,особено ако и добре се разбират Hug
Много прегръдки и на стреснатото Льоли от Елика,както се представяме напоследък.  Hug Heart Eyes
Бени наслаждавайте се на басейна и плажовете и от нас ,че тук всички свястни са ни далече и май няма да видим скоро нищо подобно.
Тук просто без кола си като без крака ,особено ако искаш да си почиваш качествено през уикенда и си с малко дете.
Днес залегнах по сериозно над листовките ,защото напоследък голям мързел ме гонеше. Embarassed Трябва да си взема листовките по скоро, защото по закон после чак след 12 месеца мога да се явя на кормуване, ако нямам книжка от моята си страна,а както знаете в Бг си бях пак на ниво листовки ,така че и тук съм по този параграф.
Вчера пък ми пуснали нишан да съм пратила още някакви си документи за детските та май ще имаме някакъв приход чак другия месец.
Иван заляга над английския ,че нещо баданарка не му се държи Mr. Green
Ники е тотално зомбиран от Гейм Боя си ,от време на време го приземявам с по една диктовка я на кирилица ,я на латиница да не хващат паяжина мозъчните клетки.
А днес в магазина ми направиха комплимент ,един мъж ме пита дали съм от Бразилия ,и след обстоен разпит от къде съм и какво ажеба правя тук,ме посъветва да се обърна за работа към модна агенция  Joy,ей какво ли не прави стреса за хората,свалих един два спасителни пояса и хоп манекенка ме направиха hahaha
Еличка само ме подпитва :"Отим ли на пака,а?",май е време за разходка.
Оставям да спите сладко и ви целувам за лека нощ! Heart Eyes

# 78
Марги   Hug Нацелувай Елика от нас  Laughing Heart Eyes
Колко ми е странно така, аз се чудя дали да не си лягам, а вие излизате на разходка  Laughing А ти и преди си изглеждаше прекрасно, така че не се учудвам, че този господин е оценил българската красота  Peace Абе въобще мамите тук са много готини - аз яко дъня вашите редици  Embarassed, ама нещо не ми се получават нещата  Cry Май трябва да се замисля сериозно и да отида на лекар  Thinking /ама като се знам каква съм, май няма да стане/

Мимс, така ви се зарадвах на морските снимчици  Peace Наистина имате страхотен тен - ние миналата година си се върнахме белички с Лори, ще видим тази как ще сме.
Анди, а заради твоите снимчици ми се пътува пак някъде в чужбинско  Crossing Arms Ама както е тръгнало няма да ме огрее скоро  Cry

Албенче, Нана, силно се надявам вече да сте по-добре - ще чакам утре да се включите и да кажете как сте  Hug

Ох, мен нещо ме е налегнал някакъв мързел  Embarassed отново  ooooh!
Сега съм седнала да умувам какво да правим за рд на Лори - ние ще сме на морето, но ми се иска като се върнем да я събера с приятелчета и да си отпразнува детето. Явно ще е в някой клуб, ама си нямам идея, какво да поръчвам и правя. Дано Пепър има повече време тези дни и да разкаже малко за рд на принцеската /снимката й  с рокличката е прекрасна  Heart Eyes/

Лека и от мен - ще ходя да се опъна с една не много интересна книга  Laughing, но я купи татито, а вкусовете ни за тези неща определено се разминават  Crazy

# 79
  • гр.София
 ПРивет!
 Нана,оправи ли се?(по-рабирам от лекове за ниско кръвно...)

Мислех,че нещо при мен не е наред със Снимка.бг. Така си бях свикнала с подредбата.

Марго,чакам да пуснеш твоя актуална снимка.  Виж какава неочаквана работа можеш да си намериш  FlutterHug
 ( Раздялата ни с Любо беше по повод отоплението вкъщи и по време,когато често-често си събирах багажа. Нищо страшно. Помъдряхме.)

Успешен ден на всички дЯца!

# 80
  • София
За съжаление нещата отиват на зле...т.е към доктори, хапове и изследвания май, май.
Снощи след Верапамила с ракия ми свалиха кръвното Митко и зълвата, обаче сега ставам Митко го мери и 154 на 105  Shocked
Сега пак се яхвам на лекарствата, а понеже отиваме с кумовете на тяхната вила ще залегна до казана с ракията и ще се лекувам  Mr. Green
Майтапът настрана, ама ми се е стегнала освен главата и душата. Отдавна не бях правила такива кризи, като девойка вдигах до 200 на 150  Cry

# 81
  • София
Привет!
И аз не харесвам новата снимка.бг  Crossing Arms  newsm78 Още не съм разгледала снимките, по-сложно е така.  Rolling Eyes
Нана, може би трбява да идеш до д-ра все пак  Rolling Eyes Успех!  Peace
Марго, браво за формата ти!  Grinning  Hug
Вст, коя е книжката? Любопитно ми стана.  Blush Аз препрочитам стари книги в момента.

# 82
Привет и от мен Hug
Днес положението е по-добро, даже и спах по-спокойно.
На мен също не ми  харесва новото оформление на Снимка.бг. Първия път трудно се ориентирах.
Аз да ви се похваля, нали съм при мама, голямо скиторене направих тези дни Laughing Оставям Деница, и излизам на кафе с приятелки, с кумувете, даже и маникюр имам Mr. Green Обаче от понеделник пак съм вързана, че таткото напоследък и колата не ни оставя, а с две диванета и гр. транспорт - не е работа Naughty
Приятен ден засега, ние излизаме на разходка Simple Smile
П.П. Марги, успех с листовките Peace
Нана, дано и ти се оправиш бързо Praynig Според мен по-добре лекарства, че това с кръвното не е шега работа.

# 83
Нана, я си отиди на лекар, че вярно това кръвно не си е шега работа  Hug
Албенче, блазя ти за почивката  Laughing Hug Радваме се, че си по-добре  Peace
Елфче, книжката е "47-мият самурай" - за някакви мечове, самураи  Crazy Дано да стане по-интересна  Laughing, че не обичам да оставям недовършена книга. А аз тук нямам и стари книги - пълно е с учебници и детски книжки  Crazy В последно време купуваме доста с татито, ама една приятелка минава и ми ги обира след това  Laughing и по-добре, че няма къде да ги държа. Ех, как си мечтая един ден да си имам собствена стая, с тези огромните библиотеки до тавана, за да си събера всичките книги, а и да я използвам  за работилничка. В нея да се спасявам вечер като заспи лори и да се наслаждавам на любимите ми неща  Rolling Eyes Май се отнесох много  Laughing

И аз хич не харесах новата снимка бг - определено ми е по-трудно и бавно разглеждането на снимките  newsm11

# 84
  • гр.София

Ех, как си мечтая един ден да си имам собствена стая, с тези огромните библиотеки до тавана, за да си събера всичките книги, а и да я използвам  за работилничка. В нея да се спасявам вечер като заспи лори и да се наслаждавам на любимите ми неща  Rolling Eyes Май се отнесох много  Laughing

И аз (макар,че трудно дишам в стая с много книги)  Praynig
 Плюс стая-гардеробна Grinning

Блу,как мина Ръ Дъ -то?

# 85
  • София
Аз пък съм по-скромна - мечтая някой ден да живеем без свеки  Crazy Laughing
Блан, като гардероба на Кари ли искаш?  Laughing
Вст, не я знам тази книга. Дано стане по-интересна  Hug И аз не обичам да не ги дочитам, но се случва понякога.  Embarassed

# 86
  • гр.София
 Елвинг,нямаше ли да заминават в странство свекърите?
 Позна за Кари Laughing

# 87
Нещо сте се размечтали тук.  Hug

Аз си мечтая за наше жилище, че ми омръзва да сме по квартири и да се съобразявам с хазяи. Simple Smile

Вст скоро не съм си купувала книга, но и нещо не ми остава време да чета. А преди винаги имах книга под ръка. Дори по време на сесия се разсейвах с книга от учебния материал. Липсва ми това време, малко.

Нана надявам се да нормализираш кръвното.

Марги успех с листовките. Peace

Ние днес се разходихме до Асеновград с влак. Grinning Тони беше много ентусиазиран, макар и в началото да гледаше стреснато поради шума.  За малко да си купя бански, но не можах да нацеля номера. Тези дни ще има обиколки по магазините. Grinning

# 88
  • София
Елвинг,нямаше ли да заминават в странство свекърите?
 Позна за Кари Laughing
имаше такава вероятност, но скоро не са я обсъждали пак  newsm78
за гардебора на Кари - и аз го харесах, дори бих живяла в него  Laughing
Кайли, ние още не сме се возили на влак с Ивчо, сигурно ще му е интересно. Фен е на автобусите и реве, като слизаме  Crazy
Аз четенето го използвам за приспиване вечер  Blush
Отивам за разгледам снимките най-накрая.

# 89
Аз четенето го използвам за приспиване вечер  Blush
И аз така. Само че напоследък се приспивам и с вестници или списания. По-неангажиращи са ми за преди сън.
Стая-гардероб искам и аз, ама няма. Ще се задоволя с това, че във всяка стая имаме гардероби. А на Кари гардероба не го знам, нещо не съм фен на филма Confused

Общи условия

Активация на акаунт