ВТОРИте Рождени Дни ще празнуват АВГУСТинчета "добри" :-D

• 14 140
  • 294
  •   2
Отговори
# 90
  • у дома
Блу,как мина Ръ Дъ -то?

ооооо върхЪ  newsm44 то всъщност беше супер инпровизирано, но беше мноооооого приятно Simple Smile с близки приятели, на открито в една беседка, много бира и водка, естествено малко мезе и торта  Mr. Green
имам си и чудесни нови придобивки с които да майсторя разни тортички и подобни  Mr. Green  Blush само дето още не са ми изпратили снимките от партито и няма как да покажа  Laughing

nana77, това с кръвното хич не ми харесва  Rolling Eyes дано вече си добре  Praynig Margo успех  Hug  bouquet новата snimka.bg и на мен не ми харесва  Crazy

ох, днес пък цял ден сме навън, то не бяха разходки, кафета, бира, вино и ребърца и така ми се спиииииииии  Tired излишно е да ви казвам, че от вчера следобед сме младоженци  Mr. Green

а тортичката се получи много добре, дори и на мен ми хареса  Laughing ето ви парченце, хапвайте, че не остана 
Sad

# 91
Блу, ти ще ме умориш бе, жена  Crossing Arms
Давай все така, мила, имаш златни ръце и твориш чудеса  Peace А като почнеш да приемаш и поръчки свиркай  Whistling веднага ще се възползвам  Mr. Green

И аз не мога да мигна, ако не прочета няколко странички  LaughingА пък дрехи почти не си купувам /видимо защо  Sad/ ама за Лори определено ми трябва голямо пространство, както за дрехи, така и за играчки  Mr. Green

Кайли, от цялото си сърце ти желая скоро да се сдобиете с мечтаното жилище. Стискам палци  за теб и за скорошна дългосрочна чужбинска разходка на свекитата на Елфчето  Mr. Green

# 92
  • София
Блу, завидях ви  Laughing Тортата изглежда страхотно. Предлагам, ако правим общ втори рд, ти да си майстор-сладкаря  Wink И за да не се налага да търсят сертификати за произдоха й, можем да го направим в някой парк, като пикник, а не в клубче  Mr. Green Какво ще кажете?
Вст, мерси за пожеланията!  Hug От твоята клавиатура - в Божиите уши!  Grinning Hug  Heart Eyes Мда, стая за играчките на Ивчо хич няма да ни е излишна  Crazy За дрехите му също  ooooh!

# 93

От твоята клавиатура - в Божиите уши!  Grinning Hug  Heart Eyes

Joy Joy Joy Hug

А предложението за пикник и тортичка от Блу подкрепям с две ръце  coolcool 

# 94
  • у дома
Блу, завидях ви  Laughing Тортата изглежда страхотно. Предлагам, ако правим общ втори рд, ти да си майстор-сладкаря  Wink И за да не се налага да търсят сертификати за произдоха й, можем да го направим в някой парк, като пикник, а не в клубче  Mr. Green Какво ще кажете?

предложението е мноого добро, само дето Блу с такава отговорна задача, няма да се захване  Joy Mr. Green  Whistling

# 95
  • гр.София
 Пикник- Peace
 Пък ако има несъгласни-ще направим 2 купона Simple Smile

# 96
Добро утро  Hug

Пикник- Peace
Ето това много ми хареса  Mr. Green

предложението е мноого добро, само дето Блу с такава отговорна задача, няма да се захване  Joy Mr. Green  Whistling

А това ме уби   newsm45

# 97
Пикник- Peace

Аз съм навита за пикник. Ще си доведем и татито за да тича след Тони, докато мама си почива на сладки приказки. Mr. Green
Ето това е идея - всеки семейно и татковците да тичат по децата  Wink, а ние .

# 98
 Ехоооо,привет и от нас.
Блу,Честит Рожден Ден на патерица.Пожелавам ви на тримката цялото щастие на света.
 Честит син на Елена.Да ви е жив и здрав.

Марти все пак отиде на море.В петък я закарахме с баща и.Пътуването ни беше повече от кошмарно,не ще да стои в столчето това дете и ни скъса нервичките. Crazy Самото море пък много и хареса и нонстоп повтаряше чип-чип,само това и е в главата.Със Сашко и Найа не можахме да се видим,само се чухме по тел. Чакаме ги с нетърпение да разказват и пускат снимки.

И на мен не ми харесва новата снимка.бг.Ако искате можем да си направим общ албум в multiply

# 99
Това за пикника и на мен ми хареса много Grinning Няма да откажа торта от Блу, че от вчера си избирам за РД на Деница и пазаря братовчедка ми, нищо че има още много време.

# 100
Здравейте!
Ние се завърнахме  Laughing.
Не съм чела нищо назад, сега ще наваксам. Честито на всички, които са празнували през изминалите дни. И малки, и големи, и рожденници, и именници, всички да са живи и здрави и много щастливи  Hug   bouquet.
Дани и Найа още са на морето, но и те днес или утре ще се върнат.
Изкарахме си страхотно, не ми се тръгваше, даже ми се плачеше  Rolling Eyes. Нещо ми дойде много малко и много бързо. Имаме страшно много снимки, но като се освестя малко, ще ви покажа част от тях  Peace.

# 101
Ади, добре дошла Hug А тен хванахте ли поне?

# 102
Еlen@, честита ти втора рожба. Да ви е жив и здрав малкият Кристиян!  Hug
Ема, моите съболезнования, мила  Hug.
Качих малко снимки, но има още много, като ги попрегледам ще кача още. На мене ми хареса новата Snimka.bg, защото може вече да се качват снимки по-големи от 3МВ, каквито са нашите и не се налага да ги преработвам  Laughing. Има и много снимки на Найа, но ще оставя Дани да си избере, кои да качи  Peace. Ето и линк: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=259335&pid=6327831&lp=-4960

Последна редакция: нд, 06 юли 2008, 17:47 от adrianska

# 103
# 104
Ади, добре дошли и от нас  Hug Hug Hug
Снимките са страхотни, а за дечицата, направо съм без думи - невероятни са  Heart Eyes А и вие с Дани изглеждате прекрасно  Peace
Ох, доходи ми се  на моренце...И на мен все не ми достига почивката там - мисля си, че като нищо бих изкарала цял сезон  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт