МАРТЕНСКИ момичета,момчета не искат памперс,искат на гърнета!

• 18 316
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте.
Веси,честито и се надявам всичко да е наред и да нямаш никакви притеснения!
Днес една моя приятелка също ми съобщи че е бременна с второ детенце и много се развълнувах по тая тема Simple Smile
Кетито,много ти е хубаво бебенцето и името много ми харесва.Да е жива и здрава!
Денерис,вашите снимки също са много хубави.
По въпроса с детската градина и работата,и аз съм доста притеснена как ще тръгнем,ама то ще си покаже.
Ние бяхме цялата минала седмица на вилата и доста си починах.Подейства ми разтоварващо и успокояващо Simple Smile
Сега обаче започна вече малко да ме обзема паника за предстоящото ни пътуване до Щатите.Че то времето си минава и останаха по-малко от 2 седмици Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 08 юли 2008, 23:31 от Teddie

# 76
Ако ви се гледа...снимки от Рим (най-накрая)
http://teddiepop.multiply.com/photos/album/8/Rim_05.2008.
 Grinning

# 77
ауу... баси яката мацка си !! много си красива !!!
рим някакси остава на заден план Simple Smile

# 78
Здравейте  , напоследък ми остава все по-малко време за форума Sad Постоянно пътуваме насам натам , на работа е гърч ooooh! , но така ще е близките 100 години

Весе - страхотна новина и мен ме е обхванало неистово желание за второ , та даже и за трето #Crazy (но Митко още не знае Laughing). За Ще ми се да е дева (въпреки , че две ще ми дойдат в повече) , така , че мислим да започнем около нова година.Пък и ад поотслабна още малко.
Тук е момента да се похваля: от месец съм на Дюкан и съм свалила 7 кг. Още не ми личат особено , но съм се наточила да сваля още 7 .Все по-трудно остисквам особено на дините , но през август ще се престраша да си хапна.

Ние също в четвъртък избягахме от София и си дойдохме чак в Неделя .Притеснихме се да оставим Ели сама в яслата а ние на километри от нея - и без друго бях събрала багаж за евакуация Mr. Green още рано сутринта.Та починахме си без време

ето и малко снимки от нас:
http://cvetigencheva.multiply.com/photos/album/10

# 79
  • София, център
Здравейте и от мен,

Цеци изглеждаш много добре, браво...!!!

Мики, искам още малко да се порадвам на свободата си, дете на ясла...  Mr. Green

По темата с истериите и тръшкането, мисля че периода е такъв ( около 2 годишно възраст ), а това с тръгването на ясла е отделно... поне така пише в Спок! Наистина не знаят защо се тръшкат и какво точно искат, първо ми вика - "Не, тати ще ме храни!", после "Не, мама!"... "Това ухо бърши!" , после "Не, това, другото!"...ей така за всичко...тоест, тя да избере, тя да каже какво да бъде, тя да води... ейййййййй, трудно я издържам понякога...

А новото е че ми отговаря  така:

- "Искаш ли да те накажа в стаята?"          - "Да!!!"
- "Бой яде ли ти се?"                                    - "Да!!!"

Супер е смела и ми се дърви, ... отсега е почнала...

Ох, хайде да се омитам, че имам проект да правя, Пилатес, къщата да подредя...

целувкиииииии

# 80
Цеци, много добре изглеждаш, браво и от мен  Peace И определено си личат свалените кила. И аз исках да поотслабна повече преди втората бременност, но се надявам да не кача много сега и после се стягам по-отрано да влизам в релси. Няма да чакам да минат две години от раждането. Аз откакто разбрах, че съм бременна, минах на ограничителен режим от към боклуци. И преди ги избягвах, но сега никакво сладко, почти никаква мазнина не добавям, ям само пълнозърнест хляб и то по малко. Наблягам на плодове, зеленчуци и протеини. Аз и с първата бременност се държах много добре до 6-и месец и не качих много. Но тогава си отпуснах душата и резултата не закъсня  ooooh! Дано този път да си устискам режима до край. Решила съм след прегледа и ако АГ-о ми разреши, да подхващам и гимнастика за бременни  Grinning Много съм се навила този път да не се отпускам така, пък ще видим  Rolling Eyes

За яслата и при мен бяха голями вълнения и чуденки как ще тръгне. Тя нямаше проблем с адаптацията, не е ревала. Но кошмара ми с болестите се сбъдна  ooooh! От както Маги е на ясли няма месец, в който да не съм излизала поне 4дни болнични  Tired И то добре, че е майка ми и баща ми, иначе трябваше да ходя една седмица на работа и после две седмици да си стоя в нас  ooooh! Но при всички деца е различно.
Кате, пожелавам ви успех и само хубави емоции  Hug

# 81
  • София
А новото е че ми отговаря  така:

- "Искаш ли да те накажа в стаята?"          - "Да!!!"
- "Бой яде ли ти се?"                                    - "Да!!!"

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ха-ха.....това ми е познато...
А Любо като го плесне за нещо малко и аз като кажа "Стига си го бил, бе ..."  И Дени веднага " Стига бил......не бии Дени...." hahaha

Теди, Цеци много сте хубави  Heart Eyes
Разгледах и снимките на Алис  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ще си я папкам.
Мики айде де, сега му е времето, та да е пролетно бебе  Wink

Айде оставям ви, че в нас са на мода коликите  Crazy бебешки работи, какво да се прави.

# 82
И иван беше непрекъснато болен първите 3 месеца в градината. После явно изгради градинския имунитет и не сме имали проблеми. Март, април и май не е боледувал. Сега се надявам след 2 месеца почивка все на слънце и на чист въздух да не се върнат нашите драми, че направо бях откачила. Иван страда или от разтройство или от ларингит. Сигурно ларингит е правил над 10 пъти откакто се е родил и не спя по цели нощи от страх да не се задуши. Затова и реших лятото 2 месеца да е само на въздух и на срънце и дано има ефект. Миналата година на морето беше болен и плаж не видя, после на вилата постоя по-малко от месец и пак беше болен и след това зимата ни се разказа играта. Сега с малки изключения от типа на бистър сопол или 1-2 обрива от слънцето, да чукна на дърво, ама от март други екшъни не сме имали. Със сигурност си даде отражение и ваденето на третата сливица - аз нали ви разказвах, че ми я донесаха след операцията - диаметъра сигурно и беше 5 см и цялата в гной, та като я разкарахме престанаха и проблемите. Сега малко се притеснявам от тези обриви, които направи, защото според лекарите в монтана си е класическа алергия. Та давайте идеи къде се правят кръвни тестове за алергии - Веси, ти май прави такива - вай отзиви и телефони, моля. Може и на лични да не спамим темата... И дали ще дадат отражение противоалергинчите сиропи, дето трябва да ги пие 1 месец - давам зиртек по 10 капки дневно  newsm78.

мами, утре трябва да си взема новата кола. Много се вълнувам - това ми е първото возило изкарано директно от магазина. досега само 10 годишни съм карала и направо ми е писнало от майстори и майсторчета

# 83
Нелче, четеш май измежду редовете ми се струва  Joy казах ,че съм ПРОТИВ  Crazy  вчера бях при една приятелка с бебче на 3 месеца и за минута ми се зашемети главата ,но когато в съзнанието ми изплуваха думи като- бременност, раждане, колики, зъби, прохождане,захранване и кърмене набързо съзнанието ми и здравия разум се върнаха на мястото си .

# 84
Герчо, ние първо минахме през алерголог - през Мустаков. Но вече от много места чувам, че е по-добре да се отиде при друг. Но не мога да ти препоръчам.
Той ни насочи към определена лаборатория - Сана или нещо такова. Минахме и си взехме направление от педи и отидохме. Прави се на гладно. Взима се венозна кръв и е гадно за малките  Tired Там чакаше и едно бебе, не знам как взимат венозна кръв от бебе  #Crazy Резултатие излезнаха след няколко дни. Теста с направление струва 100лв
Това е нормалния тест и аз не съм особено доволна от обхвата му. Имаше сигурно включени 30-40 алергена само. Степенуват склонността към алергия от 1 до 5 за всяко нещо.

Но да ти кажа, като минала оп този път, че аз сега не бих направила този тест. Аз и тогава бях против, но майка ми се размрънка и склониш. После съжалих. Мустаков ни назначи терапия от три месеца с редуване на Зиртек и Аериус и диета. Диетата не я спазвахме. Първо в яслата няма как, а и аз бях на мнение, че това са глупости. Но майка ми беше луднала и не й даваше нищо млечно и други храни, които излизаха като алергени. И то при положение, че при храните нямаше резултат над 2 и самия Мустаков каза, че този тест е достоверен на 60% за храните.
Също, като минахме през няколко лекари заради болестите на Маги, всичките доктори са на мнение, че тестове за алергии не се правят толкова рано. Резултатие не са окончателни на тази възраст и може да се сменят през няколко месеца. И без това друго лечение освен Аериус и Зиртек, не могат да ви предпишат сега.

# 85
  • София
Нелче, четеш май измежду редовете ми се струва  Joy

Абе, знам че ти се иска, но не ти стиска  Joy Ами и съм сигурна, че някой ден ще се прежалиш Laughing
А и едни такива хубави ви се получават, направете още едно. Грехота е да не ги използвате тея гени Laughing Heart Eyes

# 86
Привет  Wink

Много хубави снимки разгледах, на Теди и Цеци  Peace

Герчо, много ми харесва Kia Ceed , доста и се чудих докато си избирах . Пожелавам ти безаварийно каране  Peace

# 87
Кате Н преди 2 седмици и аз се оплаквах от същото Дани си лягаше с рев и ставаше с рев и нощем се будеше по 100 пъти,за щастие се оказа период и сега спи по цяла нощ без прекъсване(как ги оби4ам тия периоди Crazy) и през деня е сравнително спокоен.В петък пак ми повръща цял ден без други симптоми и на другият ден нищо му няма,направо незнам какво му става.Ходихме на контролен ушен преглед и за щастие е добре с ушите 4ува,ама не слуша.И ние сме като Гер4о цяла зима се скъса да боледува,минимум един път в месеца и задължително на антибиотик,а откакто му извадиха третата сливица температура не е вдигал май4е,а антибиотик не сме пили от 5м да 4укна на дърво Praynig
Ето малко снимки от разходката ни в събота на новата площадка,ве4е сме редовни там,ама малко съм се пооляла със снимките Embarassed
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=261420&pid=6353343&lp=30

# 88
  • Варна
Ми аз понеже се оплаках вчера и той снощи спа непробудно, а днес след яслата се държа както обикновено. Mr. Green Явно ще е на приливи и отливи работата. Само да е здрав. Praynig Тръпна всяка сутрин дали няма да се събуди я с хрема, я с Т. Rolling Eyes
Днес вече спа там. Баща му го взе в 15.30, веднага след като са станали. Закуската му я дали за в къщи. Нищо не казали, явно добре е минало и може би е спал, защото беше бодър. Ама и мъжо нищо не питал, значи. Crossing Arms утре вече стандартна процедура, до 16.15. Wink
Ве забравям да пша, че разглеждам всички снимки и Алис, и Симеон, и Ели, и Дани са много сладки, а Цеци и Теди изглеждат страхотно. Heart Eyes zoui, и мястото е разкошно.  bouquet

Последна редакция: ср, 09 юли 2008, 22:16 от Katia_N

# 89
Да се запиша , че ще минем на втора страница Wink

Благодаря за комплиментите.

Кате Н , нормално е Преско да е нервен първите дни , все пак в живота му се случва промяна , за която не е предполагал . Помня , че Ели се държеше много добре в яслата , не плачеше , освен първия ден.Но като я вземех следобяд ми се качваше на главата - усещаше моята тревога от раздялата и се възползваше максимално от добронамереността ми Wink

Дори тази сутрин наблюдавах промяната в поведението и - Понеже и никнат всички къртници е мног нервна , сополивс , кашля и не може да спи и сутрин не и се става - кисела е , проявява хиляда каприза , но в момента в който види лелката в яслата става най-послушното дете.Даже и чао не ни казва където и кажат там отива и ги гледа в очите със страхотен респект.

Радвам се , че има респект от тях  , аз винаги съм имала страхотен респект от моите учители и това ми е помагало да съм самокритична и ад си коригирам поведението.Мисля и нея да възпитам така.

Довечера казах на мъжа ми да вземе Ели от ясла и да ме чакат в Борисовата градина , че сигурно ще закъснея от работа , та ако има още някой там - да свирка.

Общи условия

Активация на акаунт