МАРТЕНСКИ момичета,момчета не искат памперс,искат на гърнета!

• 18 117
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
Илианка, честита бебка! Кетито, сега видях и твоята лентичка  Hug Да са ви живи и здрави момичета, и много да ви радват   bouquet
Веси, честита точица   bouquet
Кате, честита работа и да е спорна и доходоносна  Wink
Мики, Алекс направо ... голяма фога  Joy
Тася, Дани много сладък! Честно се комплексирах, като знам Ники каква е шантава... скоро няма да се концентрира да научи буквите или инструментите.

Никита напоследък постоянно иска да се гушка в мен, не ме оставя на мира, само на мен дава да я храня и въобще ме гледа като идол, а не беше така "лепната" до скоро. Скача ми върху корема, въобще... не знам как ще се справям като родя... дали ще ревнува много от бебето... и такива ги мисля от сега, а като съм изморена дали ще ми стига времето да и обръщам достатъчно внимание  Rolling Eyes не ми се иска да се почувства отхвърлена, изоставена или пренебрегната заради бебка. Вие /родилите вече/ как се справяте в това отношение?

Последна редакция: сб, 19 юли 2008, 12:13 от .:PATE:.

# 196
Нема никой тука LaughingТо и аз няма какво да кажа де,ама да се разпиша Wink Дани се нау4и да казва ш и сега по цял ден повтаря думи с ш.Питам го на колко си години,а той ми отговаря 33,викам не на две си,а той 32 JoyВ4ера дойде един техник да ни сменя интернет достав4ика и като видя Дани и пита на колко е години,на 4 ли #Crazy,викам не на 2,4,а той така Shocked,ама аз имам син на 2,2г и е доста по малък и нищо не говори Joy,брех аз Дани го имах за по скоро нисък и неприказлив,но се успокоих,4е има и по зле от нас Laughing

# 197
И днес няма никой Simple Smile А навън е адска жега, не смеем да излезем  Rolling Eyes Сутринта доста се поразходихме и видяхме една позната, дето едно време разхождахме децата си заедно, с второ бебче Simple Smile Еееей, много се зарадвах, да ви кажа  Heart Eyes Още една малка сладуранка! Да им е жива и здрава  Heart Eyes

Весииии, много се радвам, че всичко е наред. Скоро ще видиш и сърчице, освен точка Simple Smile

Честито бебче и на Илианка  Hug

Кате_Н, много се радвам и за теб, че се чувстваш добре на работа. Много е важно да не се изнервяш и тормозиш там, за да си свежа вечер за дечицата  Hug А на дълбокото не е страшно, да знаеш. Аз даже така предпочитам, а не като при последното ми преназначение: има време, не бързай  Twisted Evil

Силве, стиснати палци от мен  fingerscrossed

# 198
Здравейте,

минах през лекаря - нищо ми няма. Умозаключи, че или съм бременна, или имам нов симптом на ПМС. Тази седмица ще се разбере Laughingмного се измъчих, докато стигна до Тина Киркова сутринта. На отиване пътувах един час, а на връщане 40 мин. в претъпкан трамвай. Нямам търпение вече да взема книжка и да се сбогувам с градския транспорт. В Тина Киркова не бях ходила, откак родих. Обзеха ме спомени Heart Eyes

Благодаря на всички за пожеланията за колата. Като я видях на живо, се оказа, пастелно розова Laughingно е много сладка, компактна и удобна. Тази седмица мъж ми ще й оправи документите и живот и здраве, ако взема изпита в четвъртък колата ще ме чака готова за каране Laughing

Кате, още един път успех с работата Hug

Тасинка, не успях да изгледам цялото клипче, но видях, че  Дани е доста напред с материала Laughingсладур Hug

Силве, успех с биопсията, да не забравиш да се отчетеш Hug

Тая събота и неделя изкарахме тъпо. В събота Алис как не изяде един як пердах насред Витошка незнам. Скъса ни нервите просто. В неделя ходихме в парка и я пуснах около половин час да язди едно пони / Тасинка, наш'то пони/, беше ужасно щастлива и накрая се умори и насити най-сетне. Ходихме на обяд с едни приятели и това беше за целия уикенд разнообразието ни. Както и да е, да мине само тая тегава седмица и в събота заминаваме на море Grinning

# 199
  • София
 Денерис   newsm78 Аз не разбрах може ли да си бременна Heart Eyes
Честита ти кола.Леко и безавариино каране Hug Ей, много е гот да си имаш кола. Ние се товариме и тримата и беж на Стрелбище Mr. Green Няма да ви казвам колко ми е гот Whistling

Тася Дани е уникално гениален просто ooooh! Heart Eyes

Ние с Любо утре правиме 10г, откакто сме заедно  Heart Eyes Сега мъдря къде да отидем newsm78

Мерси зо отговорите за количката Heart Eyes
Аз обаче искам да ползвам Дримито на шаси с по малки гуми Peace
Чудя се дали да си купя Зап на старо и после  да го продам, или направо да си взема Бъгстър и да си го пазя newsm78
Знаете ли по калка кг. са Зап и Бъгстър???

Весе купих си комарник и дъждобран, ако те интересува ще ти пусна снимки .

Последна редакция: пн, 21 юли 2008, 09:53 от ketito

# 200
Кети, Heart Eyesлекаря каза, че може болките в гърдите да са симптом на бременност/ чувствам сякаш се пълнят с мляко, поне усещането е такова/. Аз си знам, че няма как да стане, но в тоя живот има и случайности. Та, ще видим Laughing

# 201
  • София

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ще се пукна от кеф, да знаеш.

# 202
Денерис, нали ти казах аз, че нещо си ми съмнителна с тези симптоми  Mr. Green  Laughing Ще чакаме другата седмица  Mr. Green

Мъж ми ес похвали днес, че и една от колежките му била бременна  baby_neutral Явно сезона дойде  Laughing

Кети, няма да откажа снимки  Hug Ти от Комо ли си ги взе.
А за количките. Значи, ако искаш да ползваш Дриймито, трябва да си вземеш Бъгстър. На него става. Но трябва да си вземеш и адаптори отделно. На Запа Дриймито не става. А аз Зап, както ти казах, не бих си взела. Има много минуси пред Бъгстъра. Но Запа е значително по-компактен сгънът и по-лек. Така, че зависи какво искаш. Бъгстъра, за да стане толкова компактен, трябва да му се махнат колелата. Но аз ти казвам, че съм влюбена в тази количка и е просто страхотна  Peace Ако я вземеш няма да сбъркаш  Peace
Друг вариант за нещо леко и компактно е Пег Перего Ариа. Аз може би ще си я взема и нея догодина и ще я позвам при пътувания с колата, ако имаме много багаж.

# 203
  • Варна
И аз, и аз. Heart Eyes

Оф, мами, днес не ми беше ден. Допускам много грешки още, не мога да свикна, много ми е трудно. Явно при мен втората седмица ще е критична. Confused Дано утре да е по-добре положението, че хич не обичам да греша и да ме критикуват. Знаех, че ще е трудно и все си казвам, че е нормално да се греши в началото, че ще свикна, ама като се чувствам  несигурна много бързо ми пада гарда. Tired

# 204
Здравейте и поздрави от Сиатъл Simple Smile Simple Smile
Ние пристигнахме живи след 10-часовия полет.Виктор се държа много мъжки и почти не рева и не се лигави.Всъщност рева в най-подходящите моменти,когато минавахме през паспортна и багажна проверка,та хората като ни видеха (и чуеха) и ни пускаха без много въпроси Grinning
Сега той спи в хубаво легълце,а аз спя права с отворени очи.Ама ще гледам да издържа още малко и се трупясвам.

Katia_N,дръж се,ще се справиш! newsm10
ketito,честита годишнина!Пожелавам ви много обич и разбирателство в семейството.И хубаво да си изкарате довечера.
Денерис, Grinning

# 205
Здравейте,

Теди, добре пристигнала /всъщност какво се казва, когато някой е пристигнал някъде, но ти не си там, а просто му честитиш..не е добре дошъл май newsm78/, хубаво да си изкарате. Колко време ще сте там?

Айде пукащите се, спокойно Laughingдойде ми нощес с адски болки. Между другото проверих за всеки случай с калкулатора на сайта, кога би бил евентуалния термин Embarassedи се оказа, че е на същата дата като Алис - 31 март Laughingщеше да е много забавно.

Кате, спокойно, аз поне 2 месеца правех грешка след грешка, от тъпи по-тъпи, така че нормално е, особено ако работата е тотално непозната за теб.

Кети, честита годишнина Hug

Снощи бяхме на рожден ден на свекърва ми в една пицария. Алис непрекъснато повтаряше, че я боли зъбче. Не спря да охка, накрая даже се разпищя и ревна Shockedтова чудо прогресира от няколко дни, утре най-късно трябва да я заведем на зъболекар, че не ми се тръгва за морето без да знаем какво й е. Сутринта пак така, даже проплакваше "искам при чичо доктор" CryМного се притеснявам как аджеба се прави преглед на двегодишно дете Confused

# 206
Еее, Денерис...Нищо следващият път  Mr. Green

Кате, не се притеснявай за работата. Нормално е да правиш глешки. Още си съвсем в началото  Grinning

Теди, чакаме снимки  Grinning

# 207
  • София
Привет! Hug

Теди,добре сте пристигнали на Хамериканска земя GrinningХубаво да си изкарате! Hug

КатенцеН,ще си дойдат нещата на мястото ,не се притеснявай Hug,все пак си съвсем прясна още Wink

Кетито,Честита ви годишнина!Много обич и разбирателство да цари в семейството ви! Hug

Дина,и Дани ми се оплакваше ,че го болят зъбките и накрая го заведох на детски зъболекар да я видим тая работа newsm78 Оказа се,че са му съвсем здрави,нямаше нищо обезпокоително,така и не разбрах защо се оплакваше.Взех адреса на зъболекарката от Мики,ако искаш ще ти дам адреса и тел. ако нямаш някой друг в предвид.

Ох,нямам търпение вече...,и ние след 10 дена заминаваме на моренцееее

Аз пък вчера ходих на кожен заради многото бенки,които имам и жената без да ме плаши ми обясни ,че имам еди-какъв си синдром и трябвало да започвам да ги махам от есента,тъй като лятото не се препоръчвало да се прави това.Имала съм от тези опасните бенки с неясните очертания,каза ми какво плажно масло да си купя сега ,за да съм сигурна,че поне това лято няма да ми се случи нищо Shocked

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 13:48 от tasia

# 208
  • София
Аз пък вчера ходих на кожен заради многото бенки,които имам и жената без да ме плаши ми обясни ,че имам еди-какъв си синдром и трябвало да започвам да ги махам от есента,тъй като лятото не се препоръчвало да се прави това.Имала съм от тези опасните бенки с неясните очертания,каза ми какво плажно масло да си купя сега ,за да съм сигурна,че поне това лято няма да ми се случи нищо Shocked
Shocked леле Тася, ти направо ме стресна. На мен по време на бремеността ми се появиха доста бенки по тялото, малки, но на места много, но не съм се сещала да ходя на лекар. Как точно става махането?

Денерис, дано на Али да й няма нищо на зъбките  Peace Да кажеш после как е преминал прегледа, че ми се щеше и аз да заведа Емка, но ми се струва че ще има драма голяма, ревове и чудеса  ooooh!
Емка пък се оплаква напоследък - Маме, боли ме къстчето. Хваща се за кръста и с театрален жест полягва на леглото да почине Simple Smile И аз съм в чуденка, от мен ли го е видяла ( мен много бе боли кръст) или наистина има нещо.

КатеН, не се притеснявай за грешките - още се учиш  Hug нормално е Simple Smile Ще видиш че после няма да ги допускаш Simple Smile

Теди, приятно изкарване в Америка Simple Smile Да покажеш снимки после Simple Smile

Кети, Честита годишнина, да сте мнооого мноооого щастливи Simple Smile Как е малката сладурка  Heart Eyes

Нашето моренце нали мина и сега благородно завиждам на всички на които предстои да ходят  Blush

# 209
Ех, че съм отнесена  ooooh!

НЕЛИ, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!   bouquet Още дъъъълги години да се обичате и подкрепяте  Grinning

И аз мисля, че е време да я заведа Маги на зъболекар. Казвайте данните на този, ако сте доволни  Grinning Маги преди време я погледна един добър зъболекар, но той си е за голями хора. Баща ми тогава каза, че зъболекаря не смеел да я пипне  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт