МАРТЕНСКИ момичета,момчета не искат памперс,искат на гърнета!

• 18 103
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
c-mira, бързо оздравяване на Ема!
По този повод мислили ли сте за някакви имуностимулатори или противогрипни ваксини за децата  newsm78. Иван не е боледувал от март (преди това воледуваше през седмица), но мисля, че 2 месеца откъсване от детската градина ще се "възнагради" с някоя температура още първата седмица като тръгне отново  newsm78. Ние при нашето педи не сме ходили от 4-5 месеца и ще трябва да се разходим да видим кво мисли по темата като си прибера иван от вилата.

# 226
Кетито, честит празник    bouquet
c-mira, бързо оздравяване на Ема!
По този повод мислили ли сте за някакви имуностимулатори или противогрипни ваксини за децата  newsm78. Иван не е боледувал от март (преди това воледуваше през седмица), но мисля, че 2 месеца откъсване от детската градина ще се "възнагради" с някоя температура още първата седмица като тръгне отново  newsm78. Ние при нашето педи не сме ходили от 4-5 месеца и ще трябва да се разходим да видим кво мисли по темата като си прибера иван от вилата.
Розичка, в момента давам рибено масло на гранулки, той си мисли че са бонбони и си ги яде с кеф, има и вариант на сироп някакъв френски е. Моята педиатърка ме разубеди от имуностимулаторите, била на някакъв конгрес забелязвало се след 10 години, че незнам сикакво се получавало при децата обаче с бременния си мозък нищо не запомних, а и вече съм решила по медицинските въпроси да не се интересувам защо, а само може или не, долбре ли е или зле  Joy та с две думи тя ми каза ако искам да давам нещо нека да е рибено масло и да изхвърля всички други глупости ако имам такива  Peace
За ваксина не питах  рано ми се стори Simple Smile

# 227
Ха здравейте по никое време Simple Smile

на Алис венците надали са възпалени поради недостиг на витамин Ц Thinkingвсеки ден пие по мин.един фреш от портокали. По-скоро е от мръсни ръце, другия вариант е понеже растяли последните кътнци, да дъвче на предни зъби и да се е разранила нещо. Лекуваме я с лайка, правим отвари, топим памучета и държим по 1 мин. Тя е ужасно впечатлена от зъболекарката, не яде бонбони, дава редовно да й мием зъбите, дава да й правим промивките и всичко това защото зъболекарката е заръчала Grinning

Утре съм на изпит, стискайте палци да го взема Praynig

# 228
И аз се позамислям вече за имуностимуранти. Това за рибеното масло е добра идея. Ще взема да звънна на педито и да я питам тя какво ще ми каже.
На нас и хомеопатката ни даде една схема за закрепване преди ясла. И нея трябва да я почвам.

Денерис, с нетърпение чакам да се похвалиш за изпита  Hug

# 229
И аз се позамислям вече за имуностимуранти. Това за рибеното масло е добра идея. Ще взема да звънна на педито и да я питам тя какво ще ми каже.
На нас и хомеопатката ни даде една схема за закрепване преди ясла. И нея трябва да я почвам.

Денерис, с нетърпение чакам да се похвалиш за изпита  Hug

Веси, ще споделиш ли повече за тази схема за закрепване или дай координати на хомеопатката да ходим при нея  Praynig

# 230
здравейте! от днес имам вече интернет и ще се включвам по-често, стига да имам възможност.Трябва да наваксам една тема...ние сме добре, на Писи й е малко скучно без приятелчета и се надявам да се организираме по-често с момичетата за срещи в морската градина.
След две седмици опикаване най-после от два дни се светна за какво се използва гърнето и съм много щастлива, вече не вярвах,ч е ще стане.

до плажа още не сме стигнали, срам!

целувки и до скоро!

# 231
  • София
Денерис Айде, де не свърши ли този изпит Sunglasses Само влизам в темата през 5 мин и чакам Heart Eyes

# 232
Симба, схемата е много лесна. В неделя се дава един осцилокок, и посл във вторник и в четвъртък по още едни капсулки.
Тези същите капсулки се ползват, но по различни дози и при настинки.
Точната схема мога да ти я дам довечера, че не си спомням как се казваха. Много са им завъртяни имената.
А коордитатите на хомеопатката са - д-р Румяна Обрешкова - 0888 676 841
На мен ми хареса, защото си е детски лекар, но прилага и хомеопатия  Peace

# 233
Е, айде взех го Grinningпо-скоро ми го дадоха Embarassedза мой срам и ужас ми изгасна колата Embarassed Embarassed Embarassedно дайджията ме пусна въпреки това...ей хубави хора са това, бе, защо такива неща говорят за тях Grinningсега ме е много яд, защото се бях побъркала от притеснение, адски ме е яд на мене си, толкова, че чак не мога да се зарадвам. Добре че си взех автоматик Praynig

Сега хапвам малко, ще се опитам да дремна /въпреки че пружината ми е пренавита до скъсване/ и после събирам багажа за морето Grinningутре ще побачкам малко в офиса и в събота по нощите тръгваме. На Златните и въобще на изток от Търново греело слънце.

# 234
Честито, Денерис! Леко и безаварийно оттук нататък!

# 235
Ейййй, Денерис, честито  Grinning  Hug Безаварийно каране  Hug И не се притеснявай, че ти е изгаснала колата, на всеки може да се случи и със 100год стаж зад волана  Peace

Хайде сега приятна и заслужена почивка   grinning039

# 236
Денерис! Честито!

Веси, ще съм ти благодарна довечера или когато имаш възможност да ми кажеш за тая хомеопатия   bouquet

# 237
  • София
Денерис, честита книжка Simple Smile Безаварийно шофиране Peace

# 238
  • София
Денерис, А, не Naughty не са ти го подарили щом ти е изгаснала колата. Това си е съвсем нормално. На мен всеки път като се сдухам нещо и ми гасне Mr. Green Важното е , че никой не си сгазила JoyШегувка.

Айде честита ти книжка /и свобода/  и не казвай, че са ти го дали. Не си  допуснала грешка , иначе нямаше  да те пуснат Peace

# 239
Денерис 4естито HugТака се радвам все едно аз съм взела книжка Laughing
Ох аз така съм се сдухала да не ме спрат на летището,4е не съм вадила пълномощно от мъжът ми,4е пуска Дани с мен,и всеки път като се обадя разли4но ми казват,последно уж не трябвало,ама щ? видим,от едно място пък в4ера ми казаха,4е Дани не можел да пътува с ли4на карта,а трябвало паспорт,да ама аз няма как да извадя паспорт за 2 дни,та общо взето само се надявам да нямаме проблеми PraynigСтискайте палци да мина успешно границите и Дани да се държи прили4но,4е това ми е другият страх,като го знам как не може да стои на едно място,как щ? го удържа в самолета идея си нямам.

Общи условия

Активация на акаунт