МАРТЕНСКИ момичета,момчета не искат памперс,искат на гърнета!

• 18 099
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
Само да кажа,4е съм си в Бг,варненки искате ли да се видим в събота или неделя следобяд към 17 4аса примерно?Който има желание за сре6та да ми прати телефон на ли4ни Hug

# 271
Само да кажа,4е съм си в Бг,варненки искате ли да се видим в събота или неделя следобяд към 17 4аса примерно?Който има желание за сре6та да ми прати телефон на ли4ни Hug
Добре си дошла!
Пращам ти моя телефон на лични и ще чакам да се обадиш. Аз в събота ще съм в офиса до към 16.30, но после съм на разположение Hug

А сега искам да поздравя моята любима приятелка Катето Н и да и пожелая да е все така усмихната, щастлива и лъчезарна!
Катенце, нека късмета никога не те напуска! Да си ми жива и здрава и много радост да ти носят децата и мъжът ти!
Обичам те много!
newsm51 newsm59 Tada

# 272
Кате    ura  bigdance2 newsm59  bigdance2  ura и от мен!
Много, много лювов и щастливи моменти със семейството ти желая!

Веси, уж съм на финала, но си има цели 2 месеца до термина,  Tired а трябва да ги лежа, много ми тежи това, нищо общо с предишната ми бременност. Пази се да не ти се наложи да лежиш, че е много... гадно.
Зоуи, и на мен ми се идва, но просто няма как  Tired Sad

# 273
  • София
Честит рожден ден, Кате   bouquet Да си жива и здрава, много усмихната, много щастлива и много успехи в работата   bouquet
Честит рожден ден и на radi-t   bouquet Много здраве, щастие и любов ти желая bouquet

Зоуи, добре дошла. Спокойно ли пътувахте?

Последна редакция: пт, 01 авг 2008, 11:09 от c-mira

# 274
ЧЕСТИТО КАТЕЕЕЕЕЕ! ОТ ВСИЧКИ ХУБАВИНИ ПО МНОГООООО ДА ТИ СЕ СЛУЧВАТ   bouquet

# 275
Кате. Честит Рожден Ден и от мен   bouquet да си жива здрава и безкрайно обичана  Hug

PATE , имай търпение 2 месеца не са толкова много,аз като се сетя ,че от 8шма седмица до края съм лежала и лошо ми става ама се издържа  Hug /после ще мечтаеш за такава почивка  Wink/

Зоуи,как мина пътя? С документите всичко ли беше наред?

# 276
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КАТЕ, ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО СЛЪНЧЕВИ ДНИ   bouquet

Ей добре, че има повод, че да раздвижим темата, но така ще е още един месец и послеее  Peace

Зоуи, пожелания за пълноценна почивка в БГ  Hug Дани как реагира като слуша на всякъде българска реч?

Морската група, не виждам снимки  Rolling Eyes нещо се скатавате  Naughty

# 277
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КАТЕ

Зои, добре дошли.

с Кайо двамата спахме 2 дни почти без прекъсване. Днес най-сетне малко се размърдахме и довечера пак заминаваме. още не съм доизпрала от морето всичко.

снимки... качила съм съвсем малко, не мога да стигна.
ето тук има 5-6
http://www.flickr.com/photos/kalikayo/

# 278
Вярно ,че се замотахме със снимките или поне аз де ,но майка ми пристига днес и ми е пламнала главата от чистене  Tired
Утре ще гледам да кача малко  Peace

# 279
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА КАТЕНЦЕ! БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТЛИВА, МНОГО КЪСМЕТ  И ЛЮБОВ, КАКТО И ПРОФЕСИОНАЛНИ УСПЕХИ! ЦЕЛУВКИ!

Вчера се видяхме с Анетка и Стели, Стела е станала много сладка госпожица, а горката Ани я натоварих да ги гони и двете на една необезопасена детска площадка докато аз кърмих Лъчко.
За срещи сме готови, само кажете няколко часа по-рано Simple Smile

Ходихме и на плаж, Писи я достраша от морето и седя на хавлийката да си рови в пясъка, надявам се да го преодолее скоро. Много беше смешна.

Pate, още малко ти е останало значи, жалко , че не може да се видим, стискам палци всичко да е наред, какво ще е бебчето, май съм пропуснала  newsm78

доскоро, че трябва да ги храня

# 280
забравих да си похваля гарджето.... на връщане от морето се вози без памперс и без пропуски, с много малко спирания (само когато зареждах + едно по молба за големи работи)
много се учудих

днес мики ми прати едни клипчета. на едното има делфини, които си подскачат около една шамандура. чак тогава се светнах защо Кайо всеки път като види шамандура изпада във възторжени възклицания: Аууу... вижте вижте! Гофинче !

# 281
Кате 4естит рожден ден да си жива и здрава и много щастлива
Ради 4естит рожден де и на теб,много успехи ти желая
Ели,Дани ще се обадя да се разберем нещо,поне за малко да се видим.
Аз нямам време за компа,по цял ден сме навън,Дани е супер щастлив,по цял ден разхожда дядо си напред назад,играе си с децата,той им говори на португалски,те на български,абе 4удо,разбират се с жестове LaughingИна4е пътуването беше много зле,тръшка се рева,то4но на Германия се опита да ми избяга ooooh!,последни се ка4ихме на самолета.Пълномощното не са ми го искали,пътувахме само с ли4ни карти.Оба4е като се обаждаме на мъжът ми по скаипа и Дани въобще неиска да говори с него и той сега е много тъжен,4ак на мен ми е жал за него.А те по принцип са много близки,но сега Дани има толкова новости тук,все е навънка и не му се седи на комютъра.А аз във Варна незнам как ще се оправим без коли4ка,защото той тук се разкарва с едно колело,ама няма как да го вземем.Айде ще се вклю4а 4ак в петък най рано.

# 282
Кате,Ради,честит рожден ден!!!!Много щастие ви пожелавам и на двете!И много радостни моменти с дечицата!
Зоуи,приятно изкарване в БГ!
Ние сме ОК.Много впечатления имаме,ама нямам време сега да разказвам.Вики току що се събуди.

# 283
Благодаря за милите пожелания ! Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Кате,честит рожден ден и на теб !Много здраве и любов ти пожелавам . Heart Eyes

Чета по диагонал и нямам време да пиша,но ви следя изкъсо .Радвам се на растящи дечица по снимките ,радвам се за новите бебета и бременни коремчета .Нашето прибиране тази година отпада,но...другата година .
Бъдете здрави .

# 284
  • Варна
Благодаря на всички за поздравите. Hug Честит рожден ден, radi-t!  bouquet На патерици, но нямах достъп до компа вчера. След работа ме взеха и отидохме на вилата. Преди малко се прибрахме. Преско пак е хремав и кашля, Габи и тя прихвана май. И мен нещо ме боли гърлото и не знам как ще изкараме следващата седмица. Сега мисля едни схеми за работа, да видим какво ще стане. Че няма кой да го гледа, пък не мога да отсъствам цяла седмица още от първия месец. Сега отивам да се тръшна, докато всички спят, че снощи не сме спали от мънкането и кашлицата на Преско. Tired

Общи условия

Активация на акаунт