МАРТЕНСКИ момичета,момчета не искат памперс,искат на гърнета!

• 18 094
  • 289
  •   1
Отговори
# 285
вчера май съм пропуснала да честитя рождения ден на radi-t! извинявай, да си жива и здрава, много, много щастие!!!

# 286
вчера май съм пропуснала да честитя рождения ден на radi-t! извинявай, да си жива и здрава, много, много щастие!!!
Честит Рожден Ден и от мен radi-t! Много, много слънчеви моменти ти желая   bouquet  bouquet  bouquet
Bezmerna, момиченце ще е за сега, но ще видим като се роди със сигурност  Laughing

Може ли да ви питам до къде сте стигнали с памперсите. Ние сме с гащички /е има издънки по някога разбира се/, но ми се иска лятото и следобедния да махна. Някой има ли успех в това начинание и ако може да споделите как процедирате. За матрака протектор ли ползвате или чаршафи за еднократна употреба  newsm78
Кали браво на Кайо, голямо момче! Аз исках да те питам нещо но на ЛС.

# 287
  • Варна
Не можах да отида на срещата със Зоуи, много ме е яд. Confused Но днес са по-зле нещата. Преско кашля зверски, а Габи е стабилно сополива. Баща им не щеше да седи сам с двамата, пък и аз кашлям малко. Не сме за срещи, с една дума. Tired Ели, Дани, Зоуи пишете как е минало, снимки направихте ли? Hug

# 288
пате, кайо от няколко дни е без следобеден памперс. на морето забелязах, че следобед памперса е сух. без протектор сме, мен лично много ми запарват, а той и без тях се поти. малко играем на риск печели риск губи.... слагам го да спи върху няколко олекотени завивки, тях поне лесно мога да изпера и се надявам да не стигне до матрака.

ние не можахме да замине, Кайо вдигна температура. много ме е яд. и в софия бяхме канени на 2 празника, а сега не смея да ида да не излезе нещо заразно.

нова тема ще пускаме ли?

# 289

Общи условия

Активация на акаунт