КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 31

• 25 014
  • 592
  •   1
Отговори
# 210
  • София
     Римар,няма да ходя на срещата във Варна.Ще гледам снимките,ако ги пуснат.
     Танита,аз бях на двора със съседки до късно и сега се чудя дали да лягам,че няма нищо по телевизията,а утре трябва да свърша една работа и до обяд да я отчета.Егати изречението..
     Хайде за сега лека,па ако не заспя пак ще се появя!

# 211
       Яге, само ние сме на линия! Аз измих чиниите и си казвам- я да хвърля едно око и видях, че си писала. Много хубаво, че стоите със съседките на хладина на двора. И ние миналото лято си правехме седянка, но тази не сме се събирали още. Явно пречим на някои от младите и възрастните не искат да влизат в конфликт. Ние сме в къщи и седим пред една - излизаме си със столчетата, че няма пейка- и така , все на някого пречим. Незнам какво работиш, но усещам, че си много натоварена- дано заплатата да отговаря на труда, който полагаш!

Л Е К А       Н О Щ !

Последна редакция: нд, 06 юли 2008, 23:06 от Танита60

# 212
  • в малка спретната къщурка
Всички сте си легнали вече,но аз сега се прибрах от работа.
Момичета Благодаря Ви много за вниманието,но не се притеснявайте
добре съм.Днес от 12 нямахме ток,а след това отидох на работа,сега се прибирам
и виждам,че сте имали притеснения,но аз съм добре.Отока спадна и е едва забележим,слагах студени компреси с лед преди да тръгна и вече съм добре.Аз съм корава глава и как да е не ходя на лекар.Трябва да съм толкова зле и то да не ходя сама та да ме заведе някой.
Преди години паднах и си счупих големия пръст на крака,направи голям оток ,крака посиня и неможех да го държа надолу,страшна болка,а мен ме беше срам да отида на лекар за такова малко нещо.Детето вдигна температура и хайде на детски лекар,а аз няма какво да обуя и
със захванат за крака чехъл.Докторката като видя така ми се накара,а аз тъна в срам,хем пред нея,хем как да отида и да кажа че пръст ме боли.Търпя и на болка,но не мога да търпя някой да пъшка или охка-направо откачам.
 Танитке така като броиш дните до срещата,ми идва да захвърля всичко и пеша от сега да тръгна,но при нас сега е хармана и не става.Не ни стига многото работа ами точно сега нова програма включиха направо #Crazy
Аз така се увлякох,а утре въртим смени и от 6часа съм на линия.От работа немога вече да ви следя,но след три ме чакайте.
 Приятни сънища и лек ден утре !

# 213
  • София
Добро утро момичета!

Аз вчера нямах време да пиша, че ходих по доктори и после посрещах дъщерята от Белгия.Нали ви писах за заглъхналите уши?Сега ще ви кажа какво се оказа.
 Ходих  вчера на УНГ в ИСУЛ. Ушите не са ми заглъхнали вече, но  устата и гърлото са ми в гъбички.А гласа ми е почти изчезнал,едва говоря.За ушите каза,че са чисти и ми даде за всеки случай да си слагам капки против гъбички.Сега се мажа с два вида противогъбични лекарства устата, капки в ушите и някакво лекарство за алергия, гадене и световъртеж пия. А и капки за нос за отваряне на евстахиевите тръби, че са ми се свили.Първо ме пита на шега: Какво сте лапали госпожо?, но после ми обясни, че е имунен срив, тогава се получавала тази микоза.Даже викна сестрата да види какво е.И това удоволствие ми струва 40 лева, без лекарствата.

Дъщерята я посрещнах с много притеснения. Първо цял ден нещо я болеше в кръста и корема, пи лекарства, но не и минало и като тръгнала за летището вече ревяла от болки, та с количка я качили на самолета. Сина ми каза по Скайпа, та аз и малката щяхме да пукнем от ужас и притеснение докато кацне самолета и я видим, к'во ли не ни мина през главите.Стюарда и дал аулин и то и минало, а бяхме готови да отиваме направо в Пирогов.Днес ще отидем за всеки случай да я видят на ехограф и да и пуснат едни изследвания да видим от какво  я е боляло, че след миналата година изпитвам всеки път ужас, като я заболи нещо.

Лек  и приятен ден ви пожелавам!

# 214
  • София

Поднасям ви закуската и ви желая притесненията да са останали назад.

# 215
  • София
      Тайне,миличка какво са те натиснали тия болести?Аз си мислех,че вчера си се запиляла по пазари или гости.От какво тоя срив на имунната система?Ти да не би да си много притеснителна и всичко да ти действя?А дано днес се окаже,че момичето ти само леко е настинало и всичко да се оправи бързо.А ти се мажи както са ти казали,пий си лекарствата и по- бързо излекуване!Стискам палци за вас!
      Фурийке,това с палеца на крака си е немарливост.И аз така при слизане от един микробус,преди години,си закачих върха на сандала.Не паднах, не се ожулих,обаче силно ме заболя палеца.Не му обърнах нужното внимание и сега първата става на този палец ми е неподвижна.
      Танита,понеже имам втора работа,затова се товаря.Заплатата от основната ми работа е много символична,та разчитам на допълнителната.Но нали се сещаш,че трябва и стаж,та си стоя така и тичам по граждански договори.Ама познай каква ще ми е пенсията...
     Хаиде отивам да направя кафе.

Шпунц,до като напиша и си ме изпреварила.Благодаря за закуската и кафето.Но хайде и от мен по едно.Днес навършвам два месеца на диетата .Да ви се похваля - вече съм - 17.5кг.

Последна редакция: пн, 07 юли 2008, 08:31 от baba iaga

# 216
  • София
Яжке, след това чудо дето ми мина миналата година през главата, направо се чудя как още съм жива. Ще ми се срине имунната система и още как. Имаше тема за дъщерята миналата година, целия форум се молеше за нея да оживее.

# 217
Добро утро момичета ! Hug
много сте изписали през почивните дни,но за мене    е едно удоволствие докато ви изчета  Hug
Доста се поизморих събота и неделя - днес на работа ще си почивам Joy Joy
Радвам се за малкото Габче Hug
Всички болни и наранени - да се оправят !
Дано всички и всичко да е наред през новата седмица- която се очертава гореща по прогнози
На Шпунц и Яжка - благодаря за кафето и закуската Hug
Приятен и усмихнат ден  мили приятелки ! Hug

# 218
Добро утро и от мен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много ми липсвахте всички през почивните дни  Blush Blush Blush

Винс,Добре си дошла! При нас е весело и сме задружни   Grinning

Шпунц  Heart Eyes ,мерси за закуската  Hug

Хубав ден на всички!  Hug Hug

# 219
  • Кубрат/ Пишурка
И аз съм вече тук.Вчера правиха подовете на двете коридорчета пред стаите и не можеше да се влиза чак до тази сутрин.Та затова ме нямаше.Доста назад трябваше да се върна да ви изчета.
   Шпунц,благодаря за кафето и закуската!
   Яжке,благодаря за поздрава! Откъде знаеш,че любимата ми група е "Любе"?Имах тяхна касета още преди 5-6 години,после диск,а сега са ми на отделна икона.Във форума нещо не можах да вляза,че ми излизат много работи и не разбрах къде е.Ще опитам пак.
   Танита,получих съобщението,но не можах да ти отговоря.То всъщност само си записах номера.
  Винс,добре ли са доматите при вас? При нас масово ги скубят - заразени са нещо.Току започне да чернее върхът и доматите,както са зелени и току почернеят.Ние може би сме едни от последните,дето чак сега започват да почерняват,но ей сега отивам да изрязвам заразеното и дано спасим повечето.Че как са се отрупали с плод - жал да ти стане!Тодор снощи пак ги пръска - дано ги спасим!
  Болните да оздравяват и ЛЕК ДЕН НА ВСИЧКИ! До по-късно ,че докато не е напекло да се потрудя.

# 220
  • Кубрат/ Пишурка

Пропуснах да кажа,че от днес пратих внучето на тукашната градина - хем да бъде сред деца,хем и аз да си свършвам по някоя работа. Малко не му се оставаше,но го грабнаха да разглежда и аз си тръгнах.Чак малко ми е притеснено,но се надявам да свикне.

# 221
  • София
    Тайне,много си права.Човек се стяга при голям стрес,но като всичко отмине ,се успокоява и тогава се проявяват всички болести.И аз съм го преживяла.Дано днес се окаже,че момичето не е с голям проблем и да му мине бързо.Та да се успокоиш и да му се порадваш.Да видиш,че и положителните емоции влияят,ама за добро!
     Мастерче Hug Hug Hug newsm51
     Янче,това с доматите е от киселинните дъждове.Тука при нас три години по ред  все така става и тази година децата не дадоха да садя.Та сега имам 10 корена в тенекии под навес.Не,че ще набера нещо,ама и аз не знам защо.

# 222
Ягеее  Hug Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 223
      ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА! ПРИЯТЕН И УСМИХНАТ ДЕН НА ВСИЧКИ НИ, ПРЕНАСИТЕН С ЛЮБОВ, ДОБРОТА И КЪСМЕТ!

Фурия, олекна ми като разбрах, че си по-добре! Изненадана съм, че има хора да търпят толкова болка, без да отидат при лекар! Аз съм много страхлива- ходила съм спешно за какви ли не дреболии! Били са ми инжекция за тетанус, за драскотинка. Аз съм алергична и дори езика ми се беше подул от оттока, от ужилено от оса по ръката и неможех да говоря добре. Лекаря така ми се скара, че не съм отишла по-навреме и ме пита - ти какво искаш, дупка на гърлото ти ли да  направех за да дишаш? Само дето не умрях от страх докато ми мине. А ако има болен в къщи, дори немога да го успокоя и да дам кураж- паника съм до тавана, че и по-нагоре!

Тайне, и аз ще питам- какво си л.....? Дано да ви мине бързо и на теб и на дъщеря ти! Дано да е нещо безобидно и да се оправя детето! Имала глава да пати, но да минава бързо!

Яге, много си работлива и разумна жена- възхищавам ти се! Аз съм друг тип човек- имам ли проблеми се панирам и чакам друг да ми ги решава- заангажирам цялото си семейство и те какво да правят- помагат!

.

# 224
  • София
Цитат
  Тайне, и аз ще питам- какво си л.....?

Лапам, я  Peace, всеки ден сутрин като стана лапам цяла шепа лекарства, на обед само едно хапче и вечер три хапчета. Явно организма ми така реагира, за да покаже, че му идват множко.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт