КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 31

• 25 009
  • 592
  •   1
Отговори
# 285
  • у нас
Здравейте момичета!
Честит пазник,Дидка да ти е жива , здрава и много да те радва внучката!
Жаки,пожелам ти още много години да празнувате с майчето ти този ден!
Янче за домата си права,не може да е дъжд.Аз вчера изхвърлих десетина корена,то и при нас масово скубят съседите.Колкото -толкова ,краставици като има и презряват няма кой да ги яде,нямаме животни и хвърляме.
Днес подадох документите на дъщерята за елит.паралелка,ще чакам сега петък. Praynig

# 286
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Марси , кво да разказвам душко.  newsm78
Никъде не сме ходили , или сме на гости или имаме гости или сме на двора с комшийте. Общо взето е това.  Hug

# 287
  • София
Честит празник и от мен Дидиа, да ти е жива и здрава внучката, да расте щастлива за радост на всички ви.
Но така и не съм знаела, че днес имат имен ден.
Честит празник и на Жаки, да се обичате и разбирате още много, много години.

# 288
Досега се борих с net-а, че не можех да вляза във форума - все ми даваше грешка.

material_girl, пожелавам ти успех! Пиши ни пак.
Аз не мога да помогна, че тогава съм била мъничка.

Утре мислим с дъщеря ми да забегнем до Балчик - малка екскурзийка.

Приятна вечер

# 289
  • София
        Значи не е било само при мен.Аз не можех да вляза в бг.мама
        Доби,весело изкарване на Балчик.
        Аз пак се разрових в музикални клипчета.Ето ви нещо свежо:http://www.vbox7.com/play:e3621a73

Габи,виждам те!Как е куклата?Похвали се с нещо хубаво!
        Миши,кажи как е Вики!Защо не пишеш?

Последна редакция: пн, 07 юли 2008, 22:09 от baba iaga

# 290
 smile3525 smile3525Честито на всички,които празнуват,да са здрави и щастливи smile3525 smile3525.Цял ден сме на двора,имах и приятелки на гости.Габчето е по-спокойна навън.И да ви се похваля-днес подписах и последните документи,за да ми изплатят майчинствата,а като ги взема ще ви почерпя newsm44.

# 291
        Девойчета, къде сте? Защо не пишете?

Ние до сега вечеряхме на терасата и дори не ни се прибираше вътре! Тиха, прохладна лятна нощ- вътре е ад! Навсякъде отворено, правим течение, но не мърда ни перде, ни въздух!
Върти се вентилатор, но е пародия на вятър! Така е като дядо Стефчо не иска климатици! Не иска да си дупчи къщата и това си е- ще изпукаме от топлик!

# 292
  • в малка спретната къщурка
Танита, моя да не е прихванал от дядо Стефчо ?Ние казва лятото се прибираме за 6 часа има няма в къщи,за красота на къщата ли ти е климатик.Какво да се прави,лесно пали ама трудно се убеждава Laughing Laughing Laughing
При нас прозорците са отворени,но телевизора не се чува,такава аларма от последния концерт,то и морския вятър духа затова,но ще е за последно ще търпим нямаме и избор.
Дъщето трета вечер е по концерти,как не му се наду главата на това дете се чудя?

Никой не иска и да знае ,че си рано на работа и ти пречи на съня,а като гледам от цяла България народ се е събрал,те веселба търсят хората.

Танита,май морските само сме пуснали котва тук ?

Последна редакция: пн, 07 юли 2008, 22:52 от FURIQ_65

# 293
                Малката дъщеря донесе един климатик, но го върна - категорично отказа да го поставим- за два месеца лято, не си дупча къщата, така каза. И понеже е пенсионер и не мърда от къщи, нямаше как да го поставят, без негово присъствие. Назадничав човек и това си е!
                Добре, че вечер леко се захлажда! Голямата дъщеря имат в апартамента в двете спални и аз там настинах- докато гладех на близнаците дрешките на климатик и така настинах, че едва не се затрих, посред лято! И това е един от козовете му.

# 294
  • в малка спретната къщурка
И моя така казва:от топло и от кир,никой не е умрял,аз по цял ден съм навън да не ходя
с климатик на гърба.Тука се връщаш само да спиш,а уморен човек спи,не се върти.
Прибра се в 21.30,седнахме ,хапнахме и легна и моментално заспа.Аз защо ли не лягам,че ставаме рано,а сутрин така ми се спи,не мога да отлепя.
Реколтата е добра и няма да имам скоро почивка,така се очертава.

# 295
          Какво работи мъжът ти? Моя е пенсионер от 2000год. Работеше като машинен монтьор - имаше бригада от момчета и подържаха кухненските машини по ресторанти, столове, закусвални....
          Аз съм безработна- гледам единайста година майка си на легло и внуци гледам. Майка ми е незряща след инсулт- опитах се да ходя на работа и с нея да се занимавам, но не стана. Сега не мога да се пенсионирам- нямам точки. Включих се в една програма- две години преди пенсиониране и получавам по 100лв. всеки месец и така....
         Така, че аз мога утре да си поспя, а ти лягай щом ще ставаш рано!

Последна редакция: пн, 07 юли 2008, 23:41 от Танита60

# 296
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Дидийка Честит имен ден на малката принцеса да расте здраво , умно и много щастливо детенце

smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

Жаки, Честит рожден ден на мама да ти е здравичка и да е най щастливата майка и баба на света

Миши,кажи как е Вики!Защо не пишеш?

Яге реших да ви прочета преди да пиша ама ти веднага ме разконсперира  hahaha hahaha hahaha
Вики е добре не я боли под гипса и вече не я и сърби много , утре ще идваме до пирогов да и махат шевовете и да и сменят гипса
и да видим как ще е , аз се надявам че и контролна снимка ще и направят да се види докъде сме я докарали но незнам те си знаят.

Днес най накрая ми остана време и мене си да погледна та ходих да ми правят контролна снимка на белият дроб ,
че нали изкарах една плевмониика слава богу всичко е наред дори и помен няма от нея  Peace Peace Peace

Мисля тези дни да направя прощапулник на Здравко че нали си купи крачета преди месец ама питка не съм му замесила още ,
а и си мисля дали ще мога да съчетая да направя и едно курбанче за Вики за здраве да раздам  newsm78 newsm78 newsm78 но това ще го мисля допълнително.

Пак се отплеснах в писане аз не пиша ама пък като седна не може да ме изчетете  hahaha hahaha hahaha

Яге огромни поздравления за свалените килца  Hug Hug Hug

ЦЕЛУВАМ ВИ И ВИ ПРЕГРЪЩАМ ВСИЧКИТЕ

# 297
      Мише, да ти кажа това което знам:

Аз също исках навремето да направя курбан за моята голяма дъщеря, че щеше да я убие ток. Посъветваха ме да отида в църква да запаля три свещички, като ги нарека на три близки празници на светии, около датата на случилото се, и която изгори първа значи тоя светия иска курбан. Наричаш го примерно- агне, риба.... и трябва да го спазваш. Ние три години купувахме агне и после всяка година на 28 август, приготвяме риба. Тогава е Богородица по старому. Раздава се на три къщи за здраве.
       Ако искаш еднократно да направиш, незнам как е- май само сол се носи да се освети и се слага в курбана. Най-добре Зичето да пита в църквата.

# 298
Момичета,днеска синът ми беше рожденик/много задачи имах днеска и затова чак сега се включвам/.Почерпете се за негово здраве newsm38  food010 fingerscrossed
Лека вечер .

# 299
Танитка много е интересно това което си написала незнаех че и така може , зная че на три пълни (без починали и разведени) къщи се раздава ама за свещите не знаех аз мисля като се върнем живот и здраве от София утре да отида и да питам най добре ще е че то обичай различни по различните краища . Благодаря ти все пак за информацията  Hug Hug Hug

svetlaibobo да ти е живо и здраво детенцето и много късмет и щастие в живота да има   love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт