КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 31

• 25 007
  • 592
  •   1
Отговори
# 360
               Ето малко настроение за край водопада:
Съпругът помага при раждането и държи лампата, за да свети на лекаря. Когато лекарят поема в ръце второто близначе, съпругът изчезва заедно с лампата.
- Приятелю! - провиква се лекарят.  Ела и донеси лампата. Струва ми се, че ще дойде още едно бебе…
- Не, няма да дойда! - отговаря отчаян съпругът. Изглежда, че тая проклета светлина ги привлича…

Жена влиза в магазин за платове.
- Търся червен плат, ама да е много готин.
Продавачът:
- Имам, имам - разгъва един топ червен плат. Този е супер, френски, много модерен и скъп.
- А, не! Не точно такова червено, искам по-наситено!
- Ама, разбира се… ето този - разгъва друг топ плат. Този е американски, също много модерен и скъп…
- Този цвят е хубав ама, няма ли някой по-грапав…
- Имам, имам - разгъва трети топ плат. Специално за вас, от Индия… Така продължава няколко часа, продавачът разгъва около 20 топа плат, докато блондинката не възкликва:
- Ето това е! Точно това ми трябва! Продавачът:
- А, много ли ще вземете?
Блондинката:
- Ами не знам колко, но ще ви обясня. Значи, купих аз на сина си едно плюшено кученце, а той палавникът, да вземе да му откъсне езика..

Пияница пътува към дома си и блъска колата навсякъде, където успее да я нацели. Докато стига до тях, успява да я смачка цялата. Паркира под прозореца на дома си и се прибира на зиг-заг. Влиза вкъщи и пита жена си:
- Жено, виждала ли си смачкани 5 лева?
- Да.
- А смачкани 50 лева?
- Да?
- А 500 лева?
- Да, на пачка.
- А смачкани 5000 лева?
- Не…
- На тогава, виж ги под прозореца.

# 361
Здравейте приятелки!
Почерпете се за мое здраве, днес имам рожден ден.

С дъщеря ми го отпразнувахме с екскурзия до Балчик - разхождахме се, обикаляхме, бяхме в двореца, ботаническата градина, черпихме се...и се прибрахме изморени, но доволни.

# 362
      Зиче, виждала съм те на снимка, много си шик- недей да скромничиш- тъкмо си за водопада на първия ред! Чудно е ангелчето , дано да помага с този красив дъжд от звезди! А цялата банда, наистина се радваме с вас за Викито! То се усеща  между редовете, дори и във въздуха!

Фурия, не се дърпай- свършиш ли кочана, си под водопада! Виж, ела с кмета- много е готин!

Диди, добре дошла във Варнааааа! Малко остана- ще се видим!!!

Деси, нищо не се иска за водопада- кой с каквото разполага, с това да заповяда!

Моята гръдна, стига за всички- ще ви дам колкото желаете и пак за мен ще остане! И на педесеткилограмовите ще дам и дядо Стефчо хич няма да усети! Имам бол от всичко- не се кахърете, ами се явете!

ДОБИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА!
      ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ НА ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО!
      МОРЯКА БЪРЗО ДА СЕ ЗАВРЪЩА В СЕМЕЙНОТО ЛОЖЕ,
      И БЕЗ ТЕБЕ ДА НЕ МОЖЕ!
      НАЗДРАВЕ, МИЛИЧКА!

Последна редакция: вт, 08 юли 2008, 20:19 от Танита60

# 363
  • Видин
Ехеее, Добче, честит рожден ден!
Бъди здрава, обичана и глезена жена!
newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Ехоо, къде сте да не би при водопада Joy Joy Joy

Дидиа, много готини вицчета Peace Joy Joy Joy

# 364
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona

Честит Рожден Ден , Доби!
Да си жива , здрава , весела , щастлива.  Hug

# 365
          Тази вечер ще си лягам рано. Снощи стоях до ранни зори и сега си плащам данъка.

Така, че : 

ЛЕКА НОЩ НА ВСИЧКИ ЧЛЕНКИ НА КГБ-то!

ПРИЯТНИ СЪНИЩА И ВСИЧКО НАЙ- ЕВЕНТУАЛНО,

НЕТРАДИЦИОННО И ЕМОЦИОНАЛНО!

ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ !

# 366
Благодаря ви, момичета, за уважението и пожеланията   bouquet
Лека и спокойна вечер!  Hug  Hug  Hug

# 367
  • София
Dobitu, Честит рожден ден и от мен!
Бъди жива и здрава и много щастлива. newsm59
 party023   nbirthday    Gift

# 368
  • Кубрат/ Пишурка
 А защо,скъпа Доби,не каза тази сутрин,ами ни залъгваш тука само с екскурзии?Щяхме цял ден да ти честитим.Ела ми ти на срещата,че да те....поне нацелувам! Така че :

Честит рожден ден! Много здраве, семейно щастие, професионални успехи и на срещата да почерпиш!

# 369
  • Кубрат/ Пишурка

Аз също ще лягам,че утре ни е годишния съвет и кой знае колко ще продължи. ЛЕКА НОЩ НА ВСИЧКИ!!!

# 370
  • Видин
Лека нощ, КГБ! Hug Heart Eyes

# 371
  • Пловдив
ДОБИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !!

Нека само обич топли твоите очи,
нека слънцето огрява дните ти с лъчи,
здравето да ти е спътник всеки божи ден
и 100 години да празнуваш този рожден ден.

http://www.youtube.com/watch?v=PlMI6Wgk3yA

# 372
  • София
Dobitu,честит рожден ден!Много обич и здраве ти пожелавам!Всичко друго ще дойде само!

А аз искам да ви почерпя за здравето на дъщеря ми Нели! Днес прави 30 години!Миналата година не можа да си го празнува, защото беше в болница. Пожелавам и само много здраве, здраве и пак здраве и Господ да сбъдне мечтата и за бебе!

# 373
      Тайне,честит рожден ден на Нели!От сърце и желая много здраве,щастие и сбъдване на най-съкровените и желания.Да и се радваш,да те прави щастлива и да те дари с внуци!

Светле,честит рожден ден на твоето момче!Да ти е живо и здраво,много весело и щастливо ,да му върви в учението и живота!

Доби,честит рожден ден!Бъди все така усмихната и млада,пълна с енергия и желание за живот!Нека здравето и успехите да са винаги с теб!

Последна редакция: ср, 09 юли 2008, 08:33 от vurjil

# 374
  • София
vurjil, благодаря ти!

Я кажи какво е станало, да видим дали можем да помогнем?

Общи условия

Активация на акаунт