Планинарчета или морячета стават МЛАДОСТките ни юначета!

• 17 960
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
  • нейде там, където ....
Къде е това "Слон-балон"? Ние сме в квартала, но напоследък не ни остава време за разходки. Пропуснали сме го, а не е зле да знам къде може да си изпия кафето на спокойствие.   Wink

# 196
Къде е това "Слон-балон"? Ние сме в квартала, но напоследък не ни остава време за разходки. Пропуснали сме го, а не е зле да знам къде може да си изпия кафето на спокойствие.   Wink
Ако не се лъжа номера на блока е 504, ей тук, на чупката на блока е клубчето.  Peace

# 197
  • Ланкър, планините Овнерог
tini-mini, отваря се началната страница на бгмапс. Както и да е, клуба е в същия блок, където е магазин Дани. Зад Пътеките.

# 198
  • нейде там, където ....
Благодаря!  Hug
Сега ще гледаме кога ще отвори. Мнооого ни е удобно.

# 199
tini-mini, отваря се началната страница на бгмапс.
Ами грешката не е в моя телевизор, май бързо им изфирясват линковете.  Crossing Arms

# 200
  • Sofia
Здравейте,

аз също съм от Младост, но до сега не съм писала в тази темичка. Сега имам нужда от вашата помощ!
Преди 2 дена моя домашен любимец /сив ангорски котарак/ е скочил от терасата. За жалост ни нямаше в къщи, а хората които уж трябваше да го гледат не са и разбрали кога е изчезнал. Изгубен е в района на новата поликлиника Младост зад 125-то училище в Младост 1. Ако го видите да пълзи под колите или в някое мазе, или скрит из храстите пишете ми моля ви на лични или ми се обадете на 0887400108. Ще съм ви благодарна, а и няма да е безплатна помощта ви!!!

Благодаря!!!

# 201
Здравейте  Hug
Включвам се с един въпрос. Престои ни включване на кабелна телевизия и още не сме избрали конкретен кабелен оператор. Ако ползвате кабелна, към кой оператор сте и доволни ли сте за сега?  Понеже и не знаем точно кои оператори покриват район ни- Младост 4

# 202
Здравейте  Hug
Включвам се с един въпрос. Престои ни включване на кабелна телевизия и още не сме избрали конкретен кабелен оператор. Ако ползвате кабелна, към кой оператор сте и доволни ли сте за сега?  Понеже и не знаем точно кои оператори покриват район ни- Младост 4

Ние сме към Евроком. Ми, доволни сме, не се е случвало да нямаме кабелна.

Ely-st, дано се намери животинчето

# 203
Гита Ог благодариа за отговора, но Евроком май държат доста солена цена за кабелната телевизиа, доколкото разбрах Нет 1 скоро ще прокарват мрежа насам, така че май тях ще дочакаме Simple Smile

# 204
  • нейде там, където ....
При нас идваха точно от Евроком, за някаква промоция, но с договор за около година. Излизаше по-евтино, от колкото сега, за кабел+интернет. Оказа се, че хазаите имат сключен някакъв друг договор, та не можахме да се възползваме от новия. Ако е само кабелна - идея нямам кое е по-добро. И веднъж сключен, действието му важи дори при преместване, стига да имат покритие там, където отидем.
Доволни сме от качеството и количеството на програмите.

# 205
Тъкмо писах за Евроком и видях, че е излезнала новата сметка за месеца. Гадовете пак са вдигнали таксата. Беше 21лв, а сега е 22.90лв.Ейййййй, на края ще ги изключим. И без това ги държим заради 1-2-3 програми. Интернета им не ми трябва, предоволни сме от Мегалан.

# 206
моляяяяя 23 ли е станала  Shocked оооо давайте идеи за по-евтина Crossing Arms дали пък не е по-добре с цифрова newsm78

# 207
На Булсатком излиза, че е много по-евтино, даже мъжа ми се чуди дали да не се превключим към тях.
Ето какво намерих на сайта им: http://www.bulsat.com/prices.php

Ely-st, дано намерите котарака!  Praynig

# 208
абе това е голяма далавера: първоначална сума има за декодиращо, антена и приемник,но може да е само 4.80, ако декодиращото го ползваш под наем: http://www.bulsat.com/promo.php + си на план,различен от икономичен  Peace на мен стандартен ми се вижда супер Wink (само мтв ще ми липсва, но ще се утешавам с vh1 (която всъщност ми е по-любима) & the voice Party има ли някаква уловка newsm78

дано се намери котето Praynig

# 209
При цифровите е гадно, че за втори ТВ се плаща отделно, а ние сме с 3.

Общи условия

Активация на акаунт