Планинарчета или морячета стават МЛАДОСТките ни юначета!

• 17 960
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
  • нейде там, където ....
Доволна съм от нещата, които сме вземали от Липненски. Не винаги си харесвам и аз нещо, но това, което взема няма грешка. Досега няма нещо, което да е носено толкова, че да се скъса. Шоколад, трева и сладолед не оставят петна по тях , проверено!  Laughing

# 226
Gaja, добре дошла Hug и леко бременеене!  Peace

# 227
Gaja, добре дошла Hug и леко бременеене!  Peace
мдаа, добре дошла  Hug

и аз преди време дойдох тук от разсадника  Flutter

# 228
 Gaja ,добре дошла и от мен   bouquet И аз се включвам към пожеланието на Тини-мини за леко бременеене  Hug

# 229
някой да знае има ли как спешно да се направят тези изследваняи за ясла - за ден примерно да излязат резултати, някакъв вид експресна услуга newsm78 и къде?

# 230
Те май излизат за единн ден. ThinkingПоне на майте приятелки кото си ги правиха в поликлиниката така им станаха.на единия ден отидоха,на другия бяха готови Peace

# 231
Те май излизат за единн ден. ThinkingПоне на майте приятелки кото си ги правиха в поликлиниката така им станаха.на единия ден отидоха,на другия бяха готови Peace
Кръв и урина, васерман, контактна бележка - за един ден - да, обаче изследванията на акитата- на Вики ще станат за 5 работни дни + 2 дни ще ги разнася куриер насам-натам.  Confused
Може пък да има възможност да се дадат някъде, където директно ги правят, не знам.  Peace

# 232
  • Sofia
Акитата наистина стават бавно. И на мен сега ми предстои цялата процедура наново че не е ходила повече от 2 месеца на градина.
Моята е в 17 ОДЗ и нямаме проблеми с градината. Смениха директорката преди няколко месеца. А на самата градина и сменят дограмата. Дали е приключил ремонта не знам, че не съм минавала от там тези дни.

# 233
  • Ланкър, планините Овнерог
някой да знае има ли как спешно да се направят тези изследваняи за ясла - за ден примерно да излязат резултати, някакъв вид експресна услуга newsm78 и къде?

То няма как да стане самото изследване за 1ден. Правят се посявки, чака се....Аз вчера занесох "материала"  Mr. Green в Санита и ми казаха да ида в понеделник за разултат. Явно за 3раб. дена стават

# 234
  • София
Привет на всички младостки мами и дечица  Hug,
Не съм се включвала при вас, но си ви чета редовно. С някои от вас сигурно се познаваме от градинките Laughing
В частната лаборатория Кандиларов (намира се на последната спирка на 306 в Младост 2) можете да дадете кръв и урина, работят със ЗК и платих само такса от 2.20, стават за един ден. Работят и в събота. Но за акитата ми каза 10 дни и щяха да струват към 50 лева  Shocked. Тях ги занесохме днес в поликлиниката около 10.30 и ще са готови в понеделник след 15.30.

# 235
нашата педи (вашева) ни каза, че не може да ни даде направление, щото можела само на 6, 12м и незнам си кога си  Shocked Rolling Eyes тва и при вас ли така newsm78  сега ще си плащаме 30лв за двете за акото и 20лв за пкк и урина Crossing Arms имало предвидени от ЗК такива изследвания за преди детска градина, но за преди ясла нямало Shocked

в нашата лаборатория в сградата на 25дкц се оказва, че ставали за 2 дни Peace

# 236
  • София
Ниночка, така е. Писах по-напред в темата - и други майки се оплакват от същото, а педиатрите са различни. Вашева никога не е била стисната за направления, напротив, няма да те лъже и сега.

# 237
  • Ланкър, планините Овнерог
Е, тогава как и за Констанца, и за Емма правих/правя изследванията за ясла с направления? Явно си е до желание от страна на лекаря.

# 238
Да ви кажа и на мен дадоха направления, въпреки, че първоначално ми каза, че няма да може да ми даде. Само едно изследване платих - за дизентерия май беше.

Днес приключих с всичко - занесох всички изследвания на Ячева, взех картона на детето. Живот и здраве, във вторник ще я пращам. Свива ми се сърцето, ама няма как Simple Smile Иначе съм ЗА детските градини - децата трябва да са си в тяхната среда Simple Smile

Някой вече пусна ли си наследника в 76 ОДЗ? Да каже отзиви, плийз!

# 239
И на мен нашата педиатърка ми каза, че ПКК и урината се плащат. За едните акита дадох 20 лв. в Цибалаб, а другите+лепенката педиатърката  ги взе по ЗК.
Един въпрос - ако не взема от педиатърката бележки на които да пише необходимите изследвания, могат ли в лабораторията в 25-та поликлиника ако им кажа, че е за ясла да пуснат изследванията на малкия? Не ми се ходи пак до Студентска поликлиника при педи и още нещо - Колко струва Васермана в близките лаборатории? В Цибалаб е 20 лв.

Последна редакция: пт, 12 сеп 2008, 10:00 от benighted

Общи условия

Активация на акаунт