Планинарчета или морячета стават МЛАДОСТките ни юначета!

• 18 024
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
  • sofia
Мамита, приемате ли още във вашите редици  bouquet Аз съм мама на Стефчо от блок 330А на Младост 3. Ау, и гаджето на Стефчо от Младост 4 се е записало в тая тема Heart Eyes

# 91
мама-Шуши Hug  bouquetДобре дошла
Ау, и гаджето на Стефчо от Младост 4 се е записало в тая тема Heart Eyes

hahaha hahaha Joy

# 92
  • София
Знаех си, че мога да разчитам на вас   bouquet

# 93
  • София
Мама-терорист, колеги ще са ни децата явно. И аз не мога да отделя сина ми от мишката и клавиатурата, дори наскоро исках да му ги оставя да си играе с тях, а за нас да купим нови.  Laughing

Ниночка, аз вече не взимам от Люси, малкият не я хареса нещо. Пък и е много пасирана, а той пасирано не иска от 10-ия си месец. Сега сме на Хер бебе и изяжда всичко.
Аз мисля, че веднъж те видях, оранжева количка ли имаш? Ако си ти другият път ще ти се представя!  Laughing

Добре дошла на Мама ШушиHug

# 94
да - оранжева джорданито чинкуе Flutter абе хубаво е да се знаем, нали по площадки можем да се засечем, пък да не се знаем кои сме Laughing до преди 2-3 месеца аз хич не ходех по площадки, предимно по кафета, докато мира спи, но сега сме редовни Flutter нещо не мога да реша къде и ми е много тъпо всеки ден да мисля къде да ходим ... чудя се по 5 часа Crazy аз затова предложих, ако искате, да се уговорим нещо Flutter

днес на срещата за раздаване на кърмаческите неща се запознах именно с тини-мини, а също и с къдричка + малките вики и алина  Flutter

пуснах тема в нашите деца, а и тук да питам именно - къде в младост има чист пясъчник, има ли??? дето дае ограден от кучета и нощните им, че и дневни, похождения Tired

мама терорист, ще ти гледам клипчето Hug

Последна редакция: пт, 01 авг 2008, 23:09 от ninochka

# 95
Нещо съм изтървала темата.  Rolling Eyes
Ха, ЧРД на сладката Емма на Гита Ог! Да е здрава, умна и все така чаровна!   bouquet
Мама терорист, честито прохождане! Леко и безаварийно!  Peace
mama-shushi, добре дошла! Къде се губиш досега? Wink
Поради почивката на държавната кухня през лятото и аз сигурно ще позлвам някоя от частните, но това за септември някъде, като се върнем от морето и бабите. Simple Smile
ninochka, ако искаш в началото на септември може да спретнем някоя всеобща младостка среща, преди имаше, беше хубаво.  Peace
Поздрави на всички и весело лято.  Hug

# 96
здравейте мами
Казвам се Елена, 43 бл.
Термин 30.03.2009

# 97
Elg ,добре дошла Hug  bouquet

Мама-терорист, колеги ще са ни децата явно. И аз не мога да отделя сина ми от мишката и клавиатурата, дори наскоро исках да му ги оставя да си играе с тях, а за нас да купим нови.  Laughing

Те май всички деца се стремят към компа!Много им е интересен! GrinningНо поне с  твое син ще си помагат в работата Joy

# 98
  • София
Elq добре дошла и от мен!  Hug

# 99
здравейте мамчета
как сте днес
ние пак ще пазим леглото

# 100
  • London
Здравей Elg,
както и нна всички нови мами.  bouquet
Лошо е това с лежането и пазенето на леглото, но като няма друго решение ... Hug
Дано всичко да се размине с лежане.
Изпращам ти цялата си положителна енергия.

# 101
Здравейте!

Аз май само от дъжд на вятър се вясвам в темичката да пиша, но ви чета Simple Smile

Ако решите за среща, мога да се появя, ако ме искате  Embarassed Че нали не съм от най-редовните...

За педиатрите сте повдигнали въпроса, аз се чудя нашата дали да не я сменям. Нещо по много въпроси ми се вижда, че се изказва некомпетентно. Ама сега не искам да й пиша името, че ще вземе да разбере жената, а едва ли е много приятно ....  newsm78

# 102
  • sofia
Тини-мини ама още ли сте при бабите bouquet Викито много е порастнала от испанското море, разгледах ви снимките в другата тема Heart Eyes
Elg, и аз преди две години пазих така леглото почти 9 месеца, но резултата си заслужаваше Crazy е, качих 26 кг., ама сега почти съм ги свалила Crazy
  Ние пък ще си готвим докато не работи кухнята, че мойто чадо много обича манджи!
  Аз само мога да се похваля от нашата паддиатърка Д-р Веселина Неделчева - имам й доверие и разчитам изцяло на нея.

# 103
Здравейте!
Може ли някой да ми помогне с инфо  - къде в Младост може да се вземе свидетелство за съдимост?
Благодаря Flowers Bouquet

# 104
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте!
Може ли някой да ми помогне с инфо  - къде в Младост може да се вземе свидетелство за съдимост?
Благодаря Flowers Bouquet

Освен в съда, не знам къде другаде. В Младост не знам да има такъв.

Общи условия

Активация на акаунт