МАРТенските ни хлапета сладко хапват си пюрета!

• 12 891
  • 288
  •   1
Отговори
# 30
Cveti, завиждам ви за басейна Simple Smile А малчо с вас ли го водите ?
Илиянка, и аз мисля, че на Ганчев са кофти пюретата, поне така съм чувала от майките с опит.

# 31
Здравейте и от нас1
Ани често се буди с рев и после пак заспива.Мисля,че е от емоциите през деня.Тя много се стряска,някога само като цокне докато суче и цялата скача,ама той баща й е така,сигурно от него го е взела.
 Lara1,ако търсиш в Пловдив виж Светлана в Кичука.
Мами как разбирате,че не им стига кърмата?На мен гърдите в последно време даже вечер не ми течат,но Ани си избутва по 3часа и си спи.
Ох на мен вече ми се ходи по малко на работа,ама май повече за разнообразие,иначе като се сетя каква лудница беше.Аз направо се чудя после как ще ги съчетавам двете неща,то има още време ама..............

Олимпия!

# 32
Cveti, завиждам ви за басейна Simple Smile А малчо с вас ли го водите ?
Илиянка, и аз мисля, че на Ганчев са кофти пюретата, поне така съм чувала от майките с опит.
Ааа не съм много за завиждане. Ние с малчо седим под сянката, а само каката се цапурка. Водата в басейна ми се струва студена за него. Той е втори тур -  следобед у нас в неговият басейн. А аз оставам с пръст в устата  Crossing Arms за мен разхладата е под душа Crazy, а така ми се ходи на море ... но ще го пропуснем тази година.

# 33
  • Тук и там
Дима, и аз съм така за ходенето на работа - от една страна ми липсват колегите, работната атмосфера, защото започвам да зациклям да мисля яло ли е детето, пък колко е яло, пък в колко часа, пък ще ака ли, ще спи ли, защо се кривчи... ooooh!
Ама от друга страна на работа едно напрежение... та май няма угодия.  Mr. Green

# 34
Здравейте и от нас.
Благодаря на Ангелчето за труда.   bouquet (А дали снощи не е било поставено началото на опитите за сестричка на Жори  Wink ).

Сега да ви почерпя за 3-тата месечинка на Поли.

Честито и на Дани и Оливия. Да растат здрави и послушни.

Бързо да се отчетем, че бяхме на консултация. Точно на 3 месеца Поли е 6,030 kg и 65 cm. Наддала е 630 g за последния месец. Доста по-малко, отколкото досега, но докторът каза, че е ОК. Тя е само на кърма, но си хапва по 7 пъти на денонощие. Прави ми впечатление, че в жегите по-кратко суче, т.е. колкото да залъже големия глад и спира. Но нощем и сутрин, когато е по-хладно, си хапва добре.
Направиха й втората ваксина Пентаксим и тя пак не плака.
И нашият доктор е за късното захранване заради повишения риск от алергии. Каза да продължавам да си я кърмя до 5 навършени месеца, а през шестия постепенно ще започнем да я захранваме.
Освен това каза, че трябва да я пека на слънце. Рано сутрин и следобед след 4-5 часа да я оставям само по памперс в количката. Каза дословно:" За да е здрава, трябва да хване тен".  Досега ме беше страх да я пека, защото тя е изключително бяла, но сега смело започвам (е, след съответното обилно намазване, де   Wink ).

И ние няма да ходим на море тази година, но си търсим планински курорт с басейн.
  Laughing

Между другото, големите ми деца са отгледани с пюретата на Ганчев и бях много доволна. По времето, когато Коко беше бебе, вече имаше и други марки, но той не ги харесваше. Единственото изключение бяха плодови каши на Hame. Не знам дали ги има и сега, но той страшно ги обичаше. Имаше оризова каша с плодове, бисквитена каша с плодове, корнфлейкс, овесени ядки... Страхотни бяха.

А, и още нещо. Хич не ми се ходи на работа!  Embarassed

# 35
Здравейте, момичета  Hug
Много ми е сдухано от вчера...тези трусове, гърмежи, земетресение направо ми разклатиха психиката...
Знаете ли колко е страшно да си на 8ми етаж с три спящи деца, да си в информационно затъмнение и да не знаеш какво да правиш...
Държава - мащеха имаме...За пари ще взривят и собствения си задник (извинете ме за израза)...
Не вярвам, че няма да има последствия за земните пластове от толкова вибрации вчера.
Мисля, че ще стане някое по-страшно земетресение и затова стягам багажа за Гърция. Там поне сме в къща на първия етаж, имам помощ и можем да избягаме, ако стане нещо...
Години наред не бях плакала от безсилие и страх, не искам пак да ми се случи...

# 36
  • София, Борово
Привет на всички!
Зори, благодарности  bouquet
Тинче, много си духовита  bouquet
За пюретата -  аз давам Гербер и Аllete, рядко ХИП. Включихме и круша вече.
За къпането - къпя сама...
На мен таткото не ми помага...
Ох, Олимпия... и аз съм натвоето мнение... дано всичко отмине Praynig
Честити месечинки на порасналите дечица!

# 37
Абе хора успокойте се бе, всеки си събра багажа и се изнесе от София, а хората от Челопечене и Чепинци ги евакуираха точно в СОФИЯ Mr. Green Аз вчера звънях на най-добрия ми приятел, той е специалист по взривовете, не веднъж е давал интервюта по новините. И вчера, като му звъннах беше точно там при завода. Каза, да не се изнасям никъде, че това са глупоти и ако земетресението беше в следствие на гърмежа, щеше да е веднага след него. Предния ден също е имало земетресение, но никой не го е отразил.
Та мисълта ми е, че и да бягате сега за седмица-две не е гаранция, че като се върнете не може да стане земетресение.

# 38
Мамчета влючвам се, за да ви кажа,че си отивам за седмица към Т-ще,така че най вероятно няма да мога да пиша,тъй като там нямам нет.Пожелавам на всички през това време само хубави емоции Hug

# 39
Здравейте,най - после се включвам и аз.Вече си имам нет.
Аз започнах сокчета от ябълка и круша,защото имахме проблем с изхождането.Сега всичко е наред ,но си давам сокче от време на време.Към края на месеца ще почнем и пюрета да си даваме.
Тези които са ги почнали,в началото по една ,две и т.н.лъжички ли давахте.
Толкова много съм изпуснала,но........
За храненето - ами Любо и той не яде както трябва,особено следобед,когато е топло.
Но пък яде по-голямо количество сутрин и вечер.
Днес от 11:00ч. яде чак в 16:00ч.
Иначе пее много,смее се на всички,рита ,обръща се и е много щастлив.Но пък какво количество вода изпива - 200-300мл.вода на ден може и да не му стигне.
Айде стига за сега.Вече ще съм редовна в писането.
А да питам ,отпред на колажа снимките най-дясно не ги виждам,така ли е или е от моите настройки.Излизат ми половината снимка.

# 40
   Това е постнато от съпруга на Radi^ и реших да го преместя тук.

"здравейте на всички аз съм бащата на оги гулев. Много поздрави на всички от Радослава, тя е все по добре и само ме тормози да вляза във форума да ви предам поздрави. Тази вечер ще има интернет в стаята и щте ви пише с подробности"

Аз май нещо съм пропуснала. Дано Ради да е добре и да се включи по-късно.    Hug

# 41
eee мацки поздрави оТ панагюрище!!!
друго си е при мама!!!
МАМА МИ Е ОТМЯНА !!!

# 42
  • около Варна
Привет и от нас Hug
С Евинка сме болни и двечките - някаква упорита хрема, придружена със зачервено гърло и кашлица, та не ми остава време да пиша. Сега седнах да драсна два реда и тъкмо да публикувам изтрих всичко ooooh!
Малката дали защото е болна или от възрастта/гледам и вие се оплаквате/ е нетърпима. Изисква постоянно внимание и е много ревлива, плаче продължително и безутешно, все сме на ръце. Цялото ми време е ангажирано да изпълнявам нарежданията на малката принцеса, а и аз съм болна и ми дойде нагорнище, вечер лягам пребита. Дано скоро да ми се оправя съкровището, че много гадно, като ревне и мен ми се реве/понякога не се сдържам де/.
Планувам като се излекува да походим малко, че много се забихме в къщи като пенсионери, а лятото ей сега ще свърши.
Целувки на всички, аз отивам да полежавам Ева.

# 43
Аз да попитам мамите с момченца: На къде държите пишката като му слагате памперса ? Аз досега винаги съм я държала надолу, но сега му е зачервено и се чудя дали да я вдигна нагоре, за да му заздравее това червеничкото  newsm78

# 44
  • София...........
Аз да попитам мамите с момченца: На къде държите пишката като му слагате памперса ? Аз досега винаги съм я държала надолу, но сега му е зачервено и се чудя дали да я вдигна нагоре, за да му заздравее това червеничкото  newsm78
Без конкретна посока,както си застане. И да я сложиш нагоре тя си се премества, защото памперса не прилепва плътно Wink

Общи условия

Активация на акаунт