намажи зачервенкото с реванолче, и така на всяко сменяне на пампа
смени и марката, явно не попиват добре

намажи и с кремче бочко

За памперса - аз позлвам Huggies. Чувала съм за Libero добри отзиви, но за Pampers по-скоро оплаквания. 
 А да не ви разправям каква картинка съм в парка! Като луда калинка!  
 Много трудно заспиваме... хем ни се спи, хем се въртим и не можем и не можем, мрънкаме, хленчиме, последната фаза е рев... Аз гледам преди да се изнерви тотално да го взема, да го унеса... като почне да се унася, бум в количката и газ по ръмбавите пътеки...  
 Понякога действа  
 Онзи ден и аз се прибрах ревяща от парка  
 Вече се храним и по-кратко. Първо си мислих, че е от жегите и хапва по-малко, но сега се чудя дали просто е започнал да се храни по-бързо - същото количество, но за по-кратко време, и стомахчето да не му е свикнало?!  
 чакам с нетърпение да мине седмицата.					
При мама и тате наистина е много хубаво!Велизар заплаква и...има някой друг,който да го погушка освен мен!Хапвам на корем страшни вкуснотийки(мама е страшна готвачка)!
 подред 
,добре,че има изобилие от кърма,защото за вода не иска да чува.Иска все на ръце,за което обвиних татито,а после прочетох статията 

Не е лесно да си мама...,но е толкова прекрасно!
 Иначе ползвам Sleep&Play на Памперс и съм много доволна, вече повече от месец не се е случвало да пропусне пампа. На всяка смяна на памперса мажа с Бочко. Иначе и при нас се е случвало да се зачерви върха на пишлето и бързо го оправих с отвара от тетра 
 А да не ви разправям каква картинка съм в парка! Като луда калинка!  
 Много трудно заспиваме... хем ни се спи, хем се въртим и не можем и не можем, мрънкаме, хленчиме, последната фаза е рев... Аз гледам преди да се изнерви тотално да го взема, да го унеса... като почне да се унася, бум в количката и газ по ръмбавите пътеки...  
 Понякога действа  
 Онзи ден и аз се прибрах ревяща от парка  

/, пак му дадох Панадол и му направих студени компреси на челцето и вратлето, та оттогава-да чукам на дърво, сме ок. А и покрай т-ратурата в комбинация с жегите навън, изпи повече от 100 мл. водичка.

! Очакваме включване! 
. Сега сме на Хъджис и всичко е ОК.

на следващото хранене пак повърна,но по-малко,а пак не яде дълго време и след малко пак искаше да цока,незнам