МАРТенските ни хлапета сладко хапват си пюрета!

• 12 909
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
  • София, Борово
Цвети, и аз, като Дивна оставям без определена посока.
Пелени ползвам Либеро или Хъджис - сега предпочитам Хъджис, защото са по-меки и тънки.
Ради, очакваме включване с добри новини Hug
te_za, аз не забелвам по съвет на педиатъра, обаче съм линчувана от сестрата на мъжът ми и разни други фенки на забелването. Моят племеник също не е забелван и се оправи само малко преди да стане на 3 годинки.
В Щатите и Англия знам, че са против забелването.

# 61
  • София, Борово
Естествена бебешка хигиена Peace
За Ради, спомням си за операция също, мисля на крака.

# 62

newsm59 newsm59 newsm59

Лара, честит ражден ден! Пожелавам ти много здраве и щастие и много хубави и големи подаръци по случай кръглата ти годишнина.

За памперсите - аз ползвам Памперс, защото никъде не мога да намеря трети размер на Либеро. Аз съм доволна от Пемперс, много радко пропускат, но не ми харесва как миришат. Хъджис много пропускаха, но предполагам, че не съм уцелила точната големина. Не взимам от тях, защото техният гел много набъбва при напояване и става много тежък. В това отношение най-добре са Либеро, които почти не набъбват дори и след старателно неколкократно напишкване. Сравнявах Памперс и Хъджис като широчина между крачетата и Памперс са по-големи, което от една страна може би е добре, защото събират повече и по-трудно биха пропуснали, но от друга  - колкото по-малко от запарващия памперс има между крачетата, толкова по-добре. Така че предимството на една марка пред друга, за мен не е много ясно разграничена.

# 63
  • София
Здравейте и от мен най-накрая.Днес сме навън от 10.30 и се прибираме чак преди 30мин. ooooh!
 Тук американците празнуваха днес и бяха направили много хубав празник- с луна парк за децата,хапване и пийване за вързастните,накрая и заря имаше.Изкарахме си много гот,а на Жори му беше много забавно да оглежда въртележките.Спечелихме му и 2 много яки играчки,а и той ги хареса явно,защото много им гука. Mr. Green
 За пишето - не го слагам на определена посока,то винаги седи наляво само.Нямам проблем със зачервяване.От болницата го изписаха ужасно подсечен(явно като е бил в кувьоз и на системи,не са му сменяли често памперса) и много трудно го оправих.После ми подариха бебешка пудра на Джонсън и при всяка смяна му слагам,за да не се задържа мокрото по кожата му,че много лесно се обрива.От тогава нямам проблеми.Чела съм,че не е много добре да се слага пудра,но само тя ни помага и съм много доволна.
 За забелването-аз не съм го пипала,но нали татито го къпе и ми каза,че го бил забелил почти ,докато е във водата.
бебе Ивче,всички деца могат да са вколажа,трябва само да сложиш снимка в албума ни-на първа страница има адрес и парола. Hug
 За Ради и аз съм пропуснала-дано се възстанови бързо!

Аз пък не виждам никакъв смисъл от ЕБХ - нещо не мога да схавана,защо да го правя.Нито детето ще се научи от сега да не пика в памперса,а само ще хабя нерви. newsm78
 Забравих да честитя на месечинковците,макар и да е вече събота.
 Честит празник и на Лара-да си здрава,щастлива и много обичана!  bouquet

# 64
  • София, Борово
Ларе, Честит Рожден Ден!
Желая ти много любов и сбъднати мечти!

# 65
Честит Рожден Ден на Лара!
Честити месечинки на бебоците!
За пишлето, на една от лекциите на които ходех по време на бремеността казаха пишлето да се слага надолу поради причината, че ако е нагоре и пишка ще намокри дрешките.
И ние ползваме памперси на "Pampers", но днес и взех на "Huggies" няколко за проба поне през нощта, защото на "Pampers" взеха да ми пропускат отгоре. Аз ли не го слагам като хората, Дари ли рита много но от няколко дена сутрин все е пробило малко на бодито.
Ангелче, незнаех, че не е много добре да се слага пудра. Аз ползвах едно кремче на Мустела, но ми свърши и сега немога да го намеря по аптеките и и слагам пудра на Нивеа.....забравих да кажа, че откакто минахме на размер 3 на Памперс дупенцето на малката се зачерви.
За Ради доколкото си спомням и предстоеше операция на коляното. Стскам палци за бързо възстановяване  fingerscrossed
Леле пак стана 2:30, до сега гладих, вечерях  Rolling Eyes и тепърва ще вляза да се освежа с един душ....нямам сили....

# 66
Добро утро на всички!
Честит Рожден Ден,Лара!Да си здрава,усмихната и обичана майка и съпруга!  bouquet
За пишлето-изобщо не гледам в каква посока е,когато слагам памперса,но от "Pampers" не съм доволна!Сега в Русе намерих едни ,,куча,, марка,но са тънки и не са пропускали, не се е зачервявал.
Надявам се с Ради вече всичко да е ОК!Много е гадно в болница ooooh!За 33години бях само веднъж-когато раждах,но сигурно няма да забравя преживяването там още толкова!
Прекрасен ден ви желая!

# 67
  • София
 Добро утро на всички! Дано денят днес да е изпълнен с прохлада и усмивки! Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛАРА!

# 68
Добро утро и от нас.
Днес ще е по-хладничко май.
Честити месечинки на всички бебоци.
Честит рожден ден и на Лара!
На всички да са весели ,здрави и щастливи.

# 69
Честит рожден ден на Лара !!!

Ние пък сме си забелили пишлето може би пред около месец , и не защото сме насилвали работата а ми лека полека и то стана. И да ви кажа имаше много бяло като му излезна главичката - представям си ако още не сме го забелили какво чудо щеше да е.
Лек ден на всички  Heart Eyes

# 70
  • Пловдив
Трогнахте ме!!! newsm51
Благодаря ви искрено за поздравите! Днес ставам на кръглички 30 години  Blush
Все се канех да разуча слагането на хубави картинки, ама пусти мързел  Blush
Да почерпя виртуално - с каквото успея, но от все сърце!!!
  party023  cook newsm38 cheers Wine Glass beer smile3510

# 71
На Ради,са й правили операция на коляното.
Още бременна я болеше крака,след като роди ползваше патерици и много се притесняваше за операцията.

Ради - Радвам се,че най-сетне мина.Ти си герой.Пожелавам ти бързо възстановяване,че още малко ще  търчиш след дребосъка!
Hug Hug Hug
Памперси,ползвам на canbebe незнам що за марка е,но по качество не са не по-лоши от прехваления Памперс,който ми мирише много гадно.Фини са и са стабилни,пропускали са мнооого рядко даже наскоро не помня.Пробвахме и Слийп енд Плей,но са ми много лигави на мен,да не говорим,че почти всеки пропускаше при нас.
Честит Рожден Ден, Лара!!!
Днес и моя брат има РД.И аз черпя за здравето на нашия вуйчо.

# 72
  • Пловдив
Диме, да ви е жив и здрав вуйчото!   bouquet

# 73
Мерси!
Ох и аз тая година фащам трийсетака.Бе кога мина това време?
Лара откъде си взе торта?

# 74
  • Пловдив
Поръчах по телефона от Сладък рай - две долепени сърчица, на всяко от които да пише 15 год  Joy
Да е весел купона довечера  Peace

Общи условия

Активация на акаунт