МАРТенските ни хлапета сладко хапват си пюрета!

• 12 918
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
Честит рожден ден на Лара  bouquet
Бързо възстановяване на Ради Hug

За памперсите - ползвала съм Памперс обикновен, Памперс Слип анд Плей, Либеро и Хъджис. До преди един месец бяхме с Памперс (обикновен, че слип анд плей са по-зле), но много ми изпускаше отзад.Почти всеки ден имах накиснати бодита, блузи и т.н. заради това изпускане. После взехме Либеро - доволна съм , а сега пробваме Хъджис - също съм доволна. Лично при нас тези, тези две марки понеже са с ластиче отзад са по-добрият избор. Peace Мноого рядко се случва да имам изцапана дрешка от както сме с тях.

П.С. На мен много ми харесва как мирише обикновеният памперс Simple Smile

# 76
Честит Рожден Ден Лара !   smile3525

На Ради желая бързо възстановяване и прибиране вкъщи!

За памперси - ние в момента сме с Памперс, аз съм доволна и от Хъджис. Никога не ми е пропускал Пампер с изключение на един инцидент в Борисовата, още бяхме с 2ри номер, но тогава се беше наакала до ушите Mr. Green
ЕБХ - за мен това е поредната глупост. Няма лошо да се пробва, ако стане - стане. Ама има някои майки дето се вманиячават и си усложняват живота с тия моди back to the primitive.

PS
Забраввих да се оплача, Али от няколко дни е невъзможна, постоянно я разнасям на ръце и пак не е доволна, като я отавя в леглото пък почва истерия...какъв е тоя неутешим плач не знам, ама вече и разнасяне не помага, яка истерия е....а няма видима причина Confused

# 77
Честит рожвден Ден Лара! и добре дошла в клуба на > 30  Mr. Green
мНОГО ДА ТЕ ОБИЧАТ И СЛУШАТ!

Ането, това да не един от онези периоди на растеж, в които бебто се описва, като плачливо?

На Ради бързо връщане в къщи. И аз съм зле и с 2те колена  - ските са вече мираж Sad и сигурно някой ден ще има и операции.

# 78
  • София, Борово
Дима, canbebe са може би най-добрите пелени. Аз не взимам от тях понеже все не мога да намеря (далече ми е мястото, където знам, че ги има).
Дима, да ви е жив и здрав вуйчото и да се радвате взаимно  bouquet
ЕБХ и за мен е голяма глупост, освен това смятам, че психически се травмира бебето.
Ането, току-що прочетох, че децата към 4 месеца искат постоянно гуш и плачат, ако ги оставиш. Виктор от 2 дни се налага да го приспивам на ръце и после да го сложа в количката. Иска много внимание.

# 79
  • София
добро утро!
Честити месечинки на Любомил на  мама desi.a,Виктор на  мама viza,Кристина на мама ger4opiper4o,Димитър на мама grubby,Виктория на мама mariel ,Евелина на мама mandarina07 Heart Eyes

Дима,да ти е живо и здраво братчето!  bouquet

Аз пък съм много доволна от Памперс и никога не ми е миришел-взимам Драй бейби и не са ми изпускали.В началото бяхме на New baby ,но те ми изпускаха обаче.
 Цвети,при нас пишлетосъщо така се забели.Аз веднъж реших да го почистя и видях,че има много бяло.Казах на татито като го къпе да го почиства и той като е подръпвал леко да измие и постепенно се показала главичката(това за месеци-не от веднъж).
Ането,явно и вие сте в тази фаза.Жори също ме потормози малко така,но май се оправи тия дни.
 И аз съм много зле с колената -адски ме болят.Тази сутрин като се събудих така силно ме боляха.Като пътувам и в кола повече от час ,също много ме болят.Аз мислех,че от тежеста на не малкото ми килца,но знам ли.
terre ,аз съм си много доволна от пудратра и продължавам да слагам.Иначе четох,че така не дишала кожата на детето-ма то под памперса как ли да диша.Също и че можело да вдишва пудра детето при слагането и така постепенно да си докара проблем .Ма как пък ще вдиша-аз да не ръся от 1м.
 Айде весел  ден на всички!

# 80
Сигурно сте прави за периода. Дано скоро да отмине. Аз си я гушкам постоянно, ама много ми е тъжно така като плачка.

Аз нямам момченце, ама да се изкажа за пишката Mr. Green Ако имах сигурно щях да го забелвам, защото имам много кофти спомен от племенничето ми, което на 2 г. получи някакво усложнение, точно защото не беше забелван. Наложи се хирургическа намеса, но детето така се травмира от болката и от докторите, че като се сетя какво му беше и сърцето ми се свива.

Зори, сега ви гледах албумчето, ама страхотни красоти лелеее, снимай още и ние тук да плакем очи Sunglasses

Нещо хич не ми харесва новия интерфейс на snimka.bg, ама ще свикна...

За пудрата - моето педи е против.

# 81
Привет!

Честит рожден ден на Лара! Честити месечинковци! Честито на вуйчото и въобще честито на всички, които имат поводи за празнуване!

Някой друг беше ли на концерта снощи? Легнах си в 3,30ч и сега все едно през главата ми е минал бързия влак:((

Сега ползвам Либеро. Много съм доволна, някак по-компактни ми се виждат. Иначе до скоро имах и Памперс, и Хъджис, и Слип енд плей- всички ми пропускаха първоначално, после явно им хванах цаката и не съм имала проблеми повече. Взех Либеро просто за да опитам и тях. Да чукна на дърво, изобщо не сме имали проблеми със зачервяване на дупето от нито една марка памперси.
Марги, аз взех Либеро3 от едно магазинче в нашия квартал, ако дойтете насам, ще ви заведа. В Метро до сега не съм виждала да има тройка.
И аз нямам намерение за сега да пробвам ЕБХ. Четох разни книижки тук, пише, че по този начин навик не се създавал, но можело да се травмира детето. 

Спомням се, че Ради казваше по време на бременността колко я боли коляното. Радвам се, че е по-добре и дано скоро да си се прибере вкъщи!

Хайде хубав уикенд!
Нещо хич не ми харесва новия интерфейс на snimka.bg, ама ще свикна...
И аз така...

# 82
  • София
Ането и мен хич не ме кефи,но сигурно ще свикна.А за красотите - да много хубави места има и за това дойдохме,да видим малко свят.Иначе на мен в БГ ми харесва повече и тук не бих живяла за постоянно.
 Ники,радвам се че сте изкарали добре. Hug

# 83
Здравейте!
Ние сме си тука  Sad
Нашият тати има толкова работа, че не може да ни закара до Гърция...
КикиНики, кажи за концерта - фенка съм от ученическо време и на двете групи, спомням си как чаках касетки с видеоклипове от чужбина...
За памперсите да се включа - ползвам отскоро ЛИБЕРО. Много съм доволна, имат повече хартия отколкото найлон...
В Билла са 36лв за 88бр.  Peace
Иначе Хъгийс са ми фаворити  Peace

# 84
КикиНики, кажи за концерта - фенка съм от ученическо време и на двете групи, спомням си как чаках касетки с видеоклипове от чужбина...

Зори, беше интересно и надявам се неповторимо преживяване.
Олимпия, докладвам... Концертът беше много кофти работа... направо си беше подигравка с нас. Камионите е апаратурата на двете групи дойдоха в 9часа! После в продължение на 2 часа гледахме как едни хора подреждат едни колони по сцената. Запяха към 11ч, ама явно апаратурата не я бяха настроили и трудно се различаваше коя точно песен пеят. Към 11,30 заваля проливен дъжд и Whitesnake попяха още малко и ни бисове, ни нищо- поклониха се и беж. И последва отново около час подреждане на сцената за Деф Лепард. Половината стадион се изнесе, останаха само купища пластмасови чашки от изпитата бира да се търкалят по тревата. И Деф Лепарт в началото звучаха ужасно обаче по едно време дъждът спря и зазвучаха като себе си и тамън ми стана много кеф и те взеха, че приключиха без да изпеят мои любими песни, които по принцип бяха в листата... Нас дъжд не ни валя, понеже бяхме под козирката, ама не си тръгнах особено удовлетворена... Ако някой е останал с друго впечатление, радвам се за него Rolling Eyes

# 85
Аз качих снимка за колажа,че ни няма досега.№59.
Айде хубав ден!

# 86
  • София
е значи не е било чак толкова хубаво,ма нищо-поне разнообразие. Mr. Green
 При нас нещо вали и май разходките ще са по магазините,което за мен не е лошо де. Laughing

# 87
За концерта - мъжът ми беше много разочарован...Добре, че аз пропуснах това удоволствие

# 88
Снощи Нати се събуди в 1 вечерта и се наака,после искаше да цока, дадох й ,но малко преди това се изцедих и затова цока по-дълго време и тъкмо взе да заспива и пак се наака  Crazy не ми го беше правила този номер посреднощ и аз като някой таласъм докато всички спят мъкнах легени и мих наакано дупе,беше ми много приятно  Outta Joint заспахме в 2.30 и сутринта се събуди в 7.30 както винаги хапна и винаги заспива след това а днес й спеше много ама не заспива и беше една крива заспа чак в 10.00 така и не разбрах на какво се дължеше това недоволство,очите й вече бяха станали като палачинки и пак повърна 2 пъти и пак искаше да цока малко след това.
Аз памперси съм молзвала на Памперс слийп енд плей,актив бейби,ню бейби,Хъджис и Либеро най-много съм доволна от Либеро и Хъджис сутринта памперса е тежък и много напишкан ,а е леко влажен отвътре,а слийп едн плей са много тънки и веднъж да се изпишка и е мокър,а и ластика си е голямо удобство.Фенка съм на Хъджис повече.
Честит рожден ден на Лара и на вуйчото да са живи и здрави и много щастливи newsm59
И аз имам повод да черпя моята сестра днес има рожден ден,пожелавам  й много здраве,щастие много любов в семейството и едно прекрасно бебче   party023 nbirthday  cook Tada

# 89
   Здравейте.
Честити месечинки на Любомил на  мама desi.a,Виктор на  мама viza,Кристина на мама ger4opiper4o,Димитър на мама grubby,Виктория на мама mariel ,Евелина на мама mandarina07

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМА ЛАРА. ЧЕСТИТО И НА СЕСТРАТА НА КОСМОПОЛИТАН И НА БРАТЧЕТО НА ДИМА.

За памперсите - още от самото начало сме на Pampers. Единицата мисля, че беше New Baby, А двойката и тройката са ни Слийп ен Плей. Доволна съм. За тези 5 месеца имам пропуснати 3 или4 памперса. Бих опитала с Хъджис, но тук не съм видяла никъде да ги продават. Нито пък Либеро или Канбебе.

Днес реших да дам на малката пюре на ХИП - карфиол с картофи. Е такава гадост няма. Едно че мирише толкова ужасно, че аз едва не тръгнах към тоалетната, ами е и гадно на вкус. Дадох на Лили 2-3лъжички. Видях, че се потриса и май й се надига и спрях. Досега не ми е правила такива неща, а вече сме въвели 3 плода, 3 зеленчука и оризова каша. Няма да я насилвам. Май ще опитам да й дам от същото, ама след десетина дни или седмица. Смених го с Различни зеленчуци (морков, картоф, карфиол и грах). Хапна си половината, а после й дадох и мляко. Не съм въвела нито карфиола, нито грахта, но мисля, че са в много малки количества и дано да няма нежелана реакция.

Общи условия

Активация на акаунт