Майчета за февруари в нова темичка събрани

• 22 854
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
Ха, и мен сте ме включили в списъка на първа страница, благодаря за което!
За мен какво да споделя, дебелея си и то май доста, дано да е задържана вода, че май много я пия в тея жеги. От вчера до днес + 2кг. #Crazy

# 196
Запис, да се запиша и аз термина ми е определен за 20 февруари!
на всички бъдещите майчета леко бременеене

# 197
  • София
Янита, нали не се опитваш да ми кажеш,че трите ти бременостти са ти протекли по един и същи начин  newsm78

О, разбира се, че са различни. Никоя от тях обаче не може да ме накара да заменя National Geographic с Арлекин  Mr. Green

# 198
  • по света и у нас
Добре дошли на новите мамчета в нашето голяяяяямо семейство! Hug    Radka80 честито за пръстенчето!  bouquet Darima не само разкази ами и снимки ще искаме!  В_Н_Л  за мен е без значение,важното да я има темата...    Carbo,радвам се че всичко е наред, след малко си вземам и аз изследванията и ми е много притеснено нещо..     bebenccence не се притеснявай,може овулацията да ти е била по късна,при мен така се случи.Моята разлика е 2 седмици дори,но бебчо си расте спокойно.                                                                             Да ви се похваля утре почвам нова работа,омръзна ми да си стоя вкъщи,а и зацапванията спряха отдавна,та дано успея да си поработя някой и друг месец,че последните от бременността само ще се излежавам.Дано ми остава време да пиша,ако пък ли не само ще ви чета. И да се пазите мамчета! preggo

# 199
Привет момичета искам да ви пожелая лека бременност и да поканя варненските коремчета, които искат на кърмачески срещи с други бремелинки и кърмачки. Хем ще се запознаем и като имате нужда ще помагаме, хем ще споделим от опита си. Сега подготвяме Световната седмица на Кърменето - ССК и днес 10.07 (четвъртък) ще има среща за уточняване на подробностите по организацията на мероприятията от 17 часа. За следващите  срещи можете да проверявате в тази тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=305593.20
Ако искате да помогнете или просто да наминете да се видим ще се радваме  Hug

# 200
Момичета,
извинявайте предварително че ви влизам в темата, но искам от цялото си сърце да ви пожелая живи и здрави бебета. Знайте че това, което сега ви се случва е една част от нещо голямо и страхотно. Аз съм от февруарките на 2008г. Стискам палци на всички ви!

# 201
Добре дошли на новите бремелинки Simple Smile  Laughing tortuga и двете сме с един и същи термин Simple Smile Бори май май сме съгражданки, ще ти пиша на ЛС Simple Smile Приятен ден

# 202
здравейте и аз се включвам към мамитее!!!!току що бях на доктор и всичко е наред!!!!!!бях отияла много рано и нищо не видяха но сега се видя и всичко е наред!!!!миналия път загубих бебето  дано тоя път всичко е наред !!!!все пак съм на 20 и докторите казаха че би трябвало всичко да е наред!!!!!много съм щастлива!!!и незнам защо но съм по спокойна от миналия път!! newsm53термина ми е на 27февруари!!!!

# 203
Добре дошла, Сиси  Hug всичко ще е наред този път  Simple Smile 

# 204
надявам се !!много благодаря за подкрепата!!!! balloon newsm47 newsm47 newsm03 newsm51

# 205
  • София
Добре дошла sisi_dqvol4eto   bouquet

Този път всичко ще е наред  Hug

Иначе ти май си най-младата сред нас?  Peace

# 206
мерси carbo много сте мили всички!!мисля че тук ще мога да намеря подкрепатаот която ще имам нужда!!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 207
  • София
Абе, мами...
Аз сега като нямам нито за какво да се тревожа, нито за какво да се оплаквам.. и се чудя какво да правя Simple Smile

Та се замислих за курсове за бременни Grinning
Вие какво мислите по въпроса и имате ли някакъв предишен опит?

# 208
аз лично нямам!!!!аз искам да питам някои от мамите тук влиза ли в чата на сайта!!!! newsm78

# 209
Курсовете за бременни може да са много полезни, мисля, че има хубави такива в България вече. Аз лично не съм ходила.
Хм, много се чудя как да формулирам този съвет-хубаво е да потърсиш информация за родителството, за различните начини по които може да се гледа бебе Grinning, Както и, ако ти е симпатична идеята и за кърменето. Аз, разбира се, мога да разкажа за моя опит в гледането на бебе, обаче предупреждавам, че имам лични пристрастия и не знам дали е редно, защото има повече от един "правилен" начин за гледане на дете. Преди да родя имах съвсем различна идея за това как ще отглеждам и възпитавам бебето си, като родих малкото човече ме поведе само в друга посока. И аз, за голяма своя изненада, открих че гледането на дете е много приятно занимание. Ще ми се по време на бременността да бях попрочела малко за гледането на бебоци, щеше да ми е по-лесно първите 2 месеца, докато сама открих топлата вода Grinning
Мисълта ми е, ако на повечето момичета им е интересно, и ако другите майки, на които не им е първо дете им е интересно, можем всяка да разкаже как е гледала предишното си бебе, кое и е било трудно, кое лесно, какви хитринки е открила за себе си, къде е намерила информация, която и е била полезна.
Надявам се, че така ще се получи интересно четиво за различните подходи, различните проблеми и решения и майчетата, на които им е за пръв път ще открият кое им е симпатично и как точно искат да си гледат бебоците...

Общи условия

Активация на акаунт