Декемврийската дружина посреща бебе Нина

• 23 928
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
  • у дома
Криска верно си е  Wink Датата й е на кармична награда  newsm78 - т.е. с нещо от предишните си животи е заслужила супер готин животец сега, добри деца и верен мъж, щедър татко и въобще всякакви съкровища и благинки стоплящи душата изпратени от Съдбата дето се вика  Wink И за децата ще има от тоз разкош Wink нали са на същите дати  Whistling

# 151
Привет и от нас    Hug

Ние се завьрнахме благополучно вчера от Париж. Мисля , че не е нужно да споменавам , че изкарахме страхотно. Яна е очарована и си трьгна с плач от там. Шоши , понапазарувахме си добре от Мюнхен . Хапнахме в крьчмата на Хитлер. Жалко , че не успяхме да се видим . Но смятам пак да понаминем натам , така , че другият пьт - дет се вика . Австрия ме очарова мене. А в Алпите просто се влюбих. Имаме над 1000 снимки . Ще поизбера по-интересните и ще ви пусна да гледате. Може би след като се вьрнем .

Янче, в сряда трьгваме за Шумен. Ще ти звьнна след ден-два , за да се видим вьв Варна. Тькмо разопаковах снощи багажьт и сега пак почвам да го стягам   ooooh!   Люси, и ти ако имаш вьзможност може да дойдеш с Дилята   Whistling

ПОсле ще  чета какво сьм изпуснала.  Laughing

Весел ден на всички   Hug

# 152
Привет,
и аз съм отново между разопаковане и стягане на куфари.

Мони, не е чак кръчма на Хитлер, а той там е държал словата ти. Нали за Хофброй иде реч, то това е най-туристичеката кръчма. Надявам се следващия път да се видим. Heart Eyes

Ели, малко ме съмнява да е дерматит. Изчакай. Емма също първите 2 месеца се белеше яко по чело, гръб, но както педиатъра ми каза-израства се, след 10-12тия й месец няма и помен.

Стига се завиждали на Смайли бре, и тя е човек, нека дишне малко и порелаксира. Grinning

До скоро  bouquet

# 153
О съдба, виж ме колко съм добра
дай и на мен малко благинка
дай ми хубав и богат
дай ми къща като палат
дай ми 4х4
дай ми устните на Джоли
циците на Андерсън
и вземи ми акъла на муха............. Joy Joy hahaha

# 154
Минимо, в Шумен живее леля ми. Която понастоящем не ми е роднина. Mr. Green Дълга история и много поучителна. Ще помисля как да го измисля Wink, иска ми се да се видя и с тричките - и с теб, и с Янче, и с Чочка. Може наистина да спретнем някаква обща среща на Варненска територия - като средна аритметична на четирите точки - Добрич, Албена, Варна и Шумен. Ти за колко време си там? Аз имам планове /но зависи от доста неща дали ще се осъществят/ в петък да пътувам за Черноморец. Усещам как ще ми стане чуден навик да ходя по Бургаско всяка година. При всички случаи ще мина през Варна, така че може и тогава да стане работата. Пък с Чочи после -  на Албена. Както го нагласите!
Фъстъче, заинтригува ме. От къде черпиш тези знания, душа? И аз да почерпя малко, че темата ми е интересна.
А Нелката си заслужава наградите. Peace

# 155
  • Sofia
Аз от 20.08-27.08 съм в Албена.На 27.07 на обед си тръгваме и вечерта живот и здраве ще спиме във Варна и на 28.08 към обед сигурно ще мръднеме и до Шумен или направо за София ще пътуваме.Свеки е от Шумен и на мъж ми му било домъчняло за родата та иска да мине да ги види.Това са едни предварителни планове,които може и да се променят в движение Tired
Монка,тези дни за теб се бях сетила и се чудих къде се затри.

# 156
Аз мисля до кьм 24.08 да поостана на Шумен , но и при мене всичко ще се решава в движение. Лошото е , че там няма да имам комп  ooooh!  . Така че ще се чуя с Янче , а тя ще организира срещата и после ще ме уведоми кога ще е  - хи-хи   Laughing  ( Янче , миличка , надявам се , че няма да имаш нищо против.... Hug ).

Мони, не е чак кръчма на Хитлер, а той там е държал словата ти. Нали за Хофброй иде реч, то това е най-туристичеката кръчма. Надявам се следващия път да се видим. Heart Eyes

Шошка, и аз това имах в предвид за крьчмата , ама не ми се обясняваше толкова. Знаех си , че ще се сетиш за какво говоря   Peace 

Чочи, ако знаеш как ми се искаше да се позатрия още доста дьлго време....но за сьжаление се прибрахме. Май новото ми хоби ще стане пьтуване в чужбина с удьлжаващ се престой.... Mr. Green

# 157
  • у дома
Мони, не може ли да уредите да останете там за постоянно  newsm78 ? За децата със сигурност ще е добре да растат и учат у френско .. пък дай боже 3тото да е французойче  Hug

Люси, бъзикам се душа  Laughing но, в майтапа има и истина. Ей Миленка да каже, тя поназнайва едно-друго Wink
Ако ме питаш сериозно - това е друга тема.

# 158
Тъз Милена..... и това ли знае?!  newsm20
Ама аз пък съвсем сериозно питам, Фъстъчке Crossing Arms, душата... hahaha

# 159
  • София
'Начи срещата трябва да е околоо 22ри-23ти?

# 160
За мен 23-ти е пИрфектно! Петъка /22-ри/ ще ми се разгонва фамилията от работа, ако предните дни съм била в отпуск /както го мисля/.

# 161
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Ако ви се гледат снимки от нашата почивка - http://dezygg.multiply.com/photos/album/42

# 162
  • у дома
Деси, гледат ни се  Heart Eyes, ама ми иска парола този линк newsm78

# 163
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Виж сега

# 164
  • у дома
мдаа .. хубаво местенце, разкошни сте  Hug сестричките са са много сладки  Heart Eyes Hug
А  Габи защо изглежда сърдита на някои от снимките? Теди да не й е изяла кроясана, и изчела т.е скъсала списанието?

Общи условия

Активация на акаунт