Жега е голяма, но ще стана ЮЛСКА мама (тема 76)

• 14 716
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
  • непостоянно
АГАТААА, ЧЕСТИТА ТИ ВТОРА ДЪЩЕРИЧКА, МИЛИЧКА  bouquet
ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ПОСЛУШНО ДЕТЕНЦЕ Hug Heart Eyes Hug
А ПЪК ТАТКОВЦИТЕ НИ ДА МУ МИСЛЯТ КАК ЩЕ СЕ СПРАВЯТ С ПО ДВЕ МАЛКИ ГОСПОЖИЦИ И ИЗОБЩО С ТРИ ЖЕНИ ВКЪЩИ Mr. Green Crazy Wink
БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ТИ ЖЕЛАЯ  bouquet  bouquet  bouquet

# 181
Честито на Агата ! Да й е жива и здрава малката Рая!   bouquet
Останах си без компания и това си е! Laughing Ако знаех, щях да питам при ходенето за тоновете, акушерката може би щеше да знае и да каже дали е било секцио или нормално раждане, но дано скоро разберем.  То при тия контракции от 2 дни не е изненадващо.

# 182
Ауча, предизвикването на разкритие става с хормони - таблетките /35лв. едната/ съдържат простин, а чрез система вливат окситоцин. При мен беше с таблетки и скоро питах акушерката каква е разликата м/у системите и таблетките и тя ми обясни, че системите се включват, когато има известно разкритие. А при мен нямаше никакво. Общо взето предизвикват контракции, съответно скъсяване и разширяване на шийката.
P.S. таблетките се поставят вагинално и е доста неприятно, защото се поставят някъде много навътре и е борба с бебето-акушерът натиска навътре, а бебето - навън. #Crazy

# 183
Честито на Агата! Да и е жива и здрава малката кукличка! bouquet

fingerscrossed Whitewitch всичко да мине безпроблемно!

# 184
denica70, благодаря ти  Hug   аз по-скоро имах предвид поне до болницата да ида с татито, но като те изчетох, всъщност май наистина няма място за притеснение, все ще го нагласим, пък и все пак може да не е през нощта Laughing

и моето първо раждане беше предизвикано, първо с таблетка, която се пиеше на четвъртинки през няколко часа, после със системи окситоцин...

# 185
Рей, ще се справим. Само трябва с изтичане на водите да внимаваме, в книгата ми пише, че трябва да сме почти легнали и затова е по-добре да извикаме линейка. Няма да ни остяват без да родим newsm10. А и като гледам моят мъж как се шашка напоследък... Казвам му, че ако родя докато са на морето, няма да му звъня като тръгна за болницата, а като родя и той не се съгласи. Каза: -Тръгваме веднага!!!!

# 186
  • Sofia
Ray, живот и здраве може и с теб да се засечем в болницата. Peace Гледам, че имаш само 5 дни до термин.

# 187
Честито на новите мами   bouquet Леко раждане на останалите  Heart Eyes

Аз да се върна на темата за педиатъра  Simple Smile защото другата седмица ми предстои да се занимавам с това  newsm78

Та има ли мама, която да се е спряла на педиатър в 15то ДКЦ в Дианабад или пък в Студентска поликлиника ?

Аз бях пуснала специална тема в Здравния, но там доста имена се спрегнаха... А на мен ми се ще да е някой, който поощрява кърменето, не изписва антибиотици за щяло и не щяло, отзивчив и внимателен  Simple Smile

Хубав ден на всички  preggo

Последна редакция: сб, 05 юли 2008, 14:05 от gnidka

# 188
Весито, защо пък трябва по-рано да ти предизвикат раждане? newsm78

# 189
Сисони се губи днес newsm78 да нямаме ново бебе  Heart Eyes

# 190
Мотае се някъде на тая жега.

# 191
Ray, живот и здраве може и с теб да се засечем в болницата. Peace Гледам, че имаш само 5 дни до термин.

мдаам, и аз си мислех същото, писах ти на лични  Hug

Деничка,   bouquet

# 192
  • Бургас
Аз съм окончателно секцио, да, след консултация и със друг специалист стана съвсем ясно, че още си имам инфекция, не ми се иска да рискувам да заразя бебето, а и е доста големичко. В понеделник ме приемат и ще съм там до неделя живот и здраве, тъй че ако тръгнеш да раждаш ще се засечем.

NBM питала ли си кой ще ти е анестезиолог?

А и исках да питам успешно кърмилите или все още кърмещи майки за някакви отзиви от чая за кърмачки на ХИП и за българският му еквивалент?

Аз го пия от 1 седмица по 2 пъти на ден - мисля,4е ми се засили кърмата от него,доволна съм и мисля да продължавам- чайчето е приятно и не ми пречи да си го пия през деня дори и ефектът да е само във въображението ми  Crazy

# 193
  • Бургас
честитооо на новите мами!!!! Живи и здрави и мнооого да ви радват малките душички!!!

# 194
  • Варна
Весито, защо пък трябва по-рано да ти предизвикат раждане? newsm78
зрееела ми плацентата и може и така да стане.... newsm78 записват ми тоновете на всеки 3-4 дни уж... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт