Жега е голяма, но ще стана ЮЛСКА мама (тема 76)

• 14 719
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, вашите бебчета много ли риткат? Вчера не можах да заспя и да си намеря място до 2-3 часа сутринта. Бебката така се обтяга, че ми причинява болка и с такава сила (абе направо с гняв) се натиска надолу, че имам чувстото, че ще излезе всеки момент.  #Crazy Явно засяга и някакъв нерв, защото краката ми и кръста се парализират от болка, все едно ток минава през мен. Най-странно е това бутане надолу.

А, вижте това колко е сладко: http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2266116&c … 3.2255986.2256245

# 166
  • София
Честито на още нови мами Hug

Е, това за новите цени в ТК направо ме уби Mr. Green Щом си изберя някоя болница, и те вдигат цените Money То аз си знам, че имам природния таланта да харча по много, ама ето на - не съм виновна, такава си ми е орисията Mr. Green

# 167
Ронки не си сама smile3518 и на мен освен една рокля друго не ми става а да не говорим като реша да се надигна от дивана какво пъшкане пада.

# 168
  • Варна
Честита госпожица на Агата!

Изкуших се и аз да кажа за секциото. Изобщо не е страшно и боли съвсем поносимо.
Изобщо неусетих поставянето на спиналната. Може би зависи от анестизиолога  Peace. Цялата процедура трае 2 минути, важното е да застанеш както ти кажат, за да ги улесниш и да не мърдаш. После не се усеща никаква болка, само леко дърпане като изваждат бебето. Най- неприятно е накрая като извадят плацентата. В реанимацията само се усмихвах, говорехме си с мъжлето. Като премина упойката ми сложиха обезболяващо. През това време изведоха жена с пълна упойка, като ячух как вика изтръпнах. Лошото при пълната е, че те събуждат и веднага усещаш и то най- вече тази болка от изчистването на плацентата, а  спиналната действа около 3 часа.
За мен най- страшното беше като получих сърдечен спазъм по време на операцията, имах чувството, че ще умра.
Така че, Донка няма нищо страшно, когато се довериш надобри специалисти  Peace.
Първото ставане е най- трудно. На следващото отидох в банята. А като ми донесоха Боби- на 3- я ден сутринта забравих че имам операция.

Тази нощ ни падна пъпа. Май вече има колики. Снощи бяха едни писъци  ooooh!.

# 169
  • Варна
Стискам палци на Вещичката Praynig

Ронки, аз какво да кажа като и дрехите на мъжа ми не ми стават Joy
В подобна ситуация съм - много съм голяма, мъжа ми е колкото мен 176 см и по принцип е 83 кг. човека ,а аз съм повече вече ... тениски - да,ама вече бермудките му с ластик дето са ми стягат ... CrazyИмам 2-3 блузки и 1 панталон с който що годе прилично изглеждам...
Честита бебка на Агата !!! Жива ,здрава и много послушна да им е!!!На мама Агата бързо възстановяване!!!

Инка - радвам се че сте добре, ще се справите с коликите!!! Hug Hug Hug

# 170
добро утро и ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАЙЧЕТА Heart Eyes   bouquet

На мен ли ми се струва или всички получават контракциите в ранните часове на деня (сле 3)?  newsm78 и почват да раждат.. Simple Smile

и аз това си мислех, тъй като всяка нощ имам контракции (които обаче после спират, за съжаление)...  и си мислех, че ако почне раждането през нощта, трябва да отида до болницата сама, мъжът ми ще трябва да остане с малкия... някой бил ли е в такава ситуация? честно казано ми се искаше да имам някой с мен за подкрепа...

# 171
Олеле, Инка, какъв е тоя сърдечен спазъм ooooh!

# 172
  • София
Здравейте и от мен и 4естито на АГАТ@,да й е жива и здрава рожбата  bouquet  bouquet,а Рая е моето любимо женско име,така са щяли да ме кръстят мен,но след това избрали друго Grinning

Аз от в4ера съм в едно такова скапано настроение и ми едно такова подготвително имам 4увството,4е всеки момент може да стане нещо,но незнам дали не е по-скоро внушение,защото няма никакви други признаци.
А тази ве4ер сме на рожден ден и само мрънкам на мъж ми,4е трябва да се пази,да не пие,4е ако тръгна да раждам кой ще ме кара,трябва такси да си викам.Като го гледам оба4е,все едно виц му разказвам.Сега пак отиде на работа,а на мен ми е адски ску4но.
Спирам оба4е да се оплаквам да не ви скапвам и вашето настроение,само хубави новини да има днес Grinning

# 173
  • София
БРАВО ! ЧЕСТИТО НА РАЙКА И АГАТА ! дА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТАТА !

# 174
честити бебчета на всички щастливи майчета!да са ви живи и здрави бебоците!!!    bouquet
Имаме подробности за мама Райка-родила е на 1.07 в 0.45ч.,принцесата се казва Киара,тежи 3200гр. и е 52 см.

# 175
Рей, не се притеснявай за тръгването към болницата. Нормално ли ще раждаш?  Аз поне, бих била по-спокойна, ако знам, че таткото и малкия спят и не се тревожат за мен. А мъжете, всъщност, имат роля до внасянето на багажа. После ги изпращат и им казват, че няма смисъл да чакат. Моето раждане с предизвикването трая 15 часа, представяш ли си съпругът какво чякане трябва да чака. Вчера като имах проблеми с тоновете на бебо, знаех, че мъжът ми е мн. ангажиран, сама се придвижвах с колата. Сега им стягам багажа за морето, моя сак ще сложа в колата и така. В болницата има кой да ти обърне достатъчно внимание.

# 176
  • Sofia
Ей сутринта тъкмо си мислех да пиша на Агата да стиска, че да родим заедно ама нъц, изпревари ме newsm48

Да е жива и здрава малката Рая!

За дрехи не споменавайте, че толкова ми е писнало от моите 3 блузи и 2 клина. Но напук не си купувам други, че да идва по-бързо раждането Mr. Green

Честита рожденничка на Десита! Някой прати ли и телефон или да пускам?
Пърли къде е?

# 177
Eхаааааааа, Честито и на Агата, на мама Райка и Радостина!!!!!!!!!!!!!!!!Да сте живи и здрави, и скоро вкъщи с бебчовците!!!!! Mr. Green
 Hug Heart Eyes  bouquet Hug Heart Eyes  bouquet Hug Heart Eyes  bouquet

# 178
Честито на Райка и Агата! Да са им живи и здрави!Късмет на Whitewitch! Безпроблемно раждане!

Добре дошла, st.g!

Рей,  Моето раждане с предизвикването трая 15 часа,

Какво точно ти правят, за да предизвикат раждане? На мен нищо не ми казаха...освен, че ако до 10 дена не се появи, щели да предизвикат раждане. И аз чакам и се надявам да е достатъчно умно бебенцето. Но все пак ме вълнува как протича "предизвикването". Мерси!

# 179
  • Варна

Какво точно ти правят, за да предизвикат раждане? На мен нищо не ми казаха...освен, че ако до 10 дена не се появи, щели да предизвикат раждане. И аз чакам и се надявам да е достатъчно умно бебенцето. Но все пак ме вълнува как протича "предизвикването". Мерси!
има медикаменти прдизвикващи родова дейност - таблетки , системи и т н.при мен също е възможно да се наложи , но по-рано, т.е. 7-8 дни преди термин.

Общи условия

Активация на акаунт