Жега е голяма, но ще стана ЮЛСКА мама (тема 76)

• 14 704
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
  • непостоянно
 Thinking още ли не се е похвалила Whitewhich?
дано всичко мине / е минало  гладко и безпроблемно Praynig
чакаме добри новини Hug

# 196
denica70,това за изтичането на водите не го знаех. newsm78Ако ни изтекат водите преди да сме стигнали до болницата трябва да лежим ли?

# 197
Честито на Агата! Какво става напоследък - тия жени си изпреварват секциото.... аз пък мойто ще го чакам.  Crossing Arms
Инка, благодаря за милите думи! Както и на всички за успокоението. Снощи наистина много се впрегнах, как не се разревах от страх, не зная. А принципно не съм страхлива и държа на болка, ама то вече ми е толкова близо, че взех да се панирам.
Аз си имам свеки нагости, ама Самуил така я е окупирал, че не се стига до нея. Другото да се похваля е, че си взех количката от продавалника - Куини бъз.
Ами това е...
А, да... Райка, добре дошла обратно!

# 198
Веси, дано всичко е ок и не се налага! Hug

Донка, нормално е, всички сме притеснени малко или много. Hug

Amarinova и NBM, и мен ме притесняват малко анестезиолозите, понеже два пъти не ме е хващала упойка.А в Токуда явно си има проблеми с тях, поне това което знам от две скоро родили приятелки, при които също е имало подобни проблеми.Но решихме, че и всичко да плануваме, пак може да има изненади и не съм избирала конкретен екип, освен лекаря.

# 199
  • София
и моето първо раждане беше предизвикано, първо с таблетка, която се пиеше на четвъртинки през няколко часа, после със системи окситоцин...

И при мене точно така, само че не беше предизвикано раждането, ами бях без тапа от предния ден и с 3 см. разкритие, но без болезнени контракции. Предполагам, че лекарят ми даде таблетките, за да ускори нещата. Нямах против, защото щях да раждам с упойка, иначе надали бих се навила да ме набутат с хормони и после да не знам на кой свят съм от болка ooooh!

# 200
  • Варна
Няколко снимки на Боби:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=257844&pid=6314515
Парола: 198116

# 201
# 202
Много е сладък Боби  Heart Eyes Да е жив и здрав и да слуша мама и тате  Hug

# 203
inka голям е сладурко Crazy да ти е жив и здрав

Amarinova и NBM, и мен ме притесняват малко анестезиолозите, понеже два пъти не ме е хващала упойка.А в Токуда явно си има проблеми с тях, поне това което знам от две скоро родили приятелки, при които също е имало подобни проблеми.Но решихме, че и всичко да плануваме, пак може да има изненади и не съм избирала конкретен екип, освен лекаря.[/b][/color]

Ами аз се притеснявах най-вече за упойката и за обезболяването след самата операция. Хич не искам да ме приспиват. От здравния ми препоръчаха д-р Илиев или д-р Василев. Та срещнах се с Илиев, поговорихме за упойката, за самата операция, ... Видя ми се свестен. Дано не съм сгрешила с избора. В сряда ще се срещнем отново, та тогава ще реша със сигурност.
А за изненадите си права, ама гледам да мисля позитивно  Peace

# 204
ЧЕСТИТО НА АГАТА И НА РАЙКА, ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СА ИМ СЛЪНЦАТА Simple Smile

Ние се мотахме от ранни зори до сега навън - бяхме на празника на МВР пред "Ал. Невски" (случайно се озовахме там Laughing), после в Борисовата градина на хлад и накрая на изложба на бижута, дето не беше нищо особено. Скапана съм, всяка вечер получавам адски болезнени контракции, но още съм си тук, доки явно е прав, че бебко има още време.

И на мен сутринта ми бяха спаднали караката, сега още се ядват и по се търпи жегата така.

Успех на Вещи!

# 205
Честити бебенца на Агата и Радостина.Живи и здрави и много засмени[/size]

Дуци като имаш повече инфо за Рая на Агата кажи за да я добавя на първа страничка

Бухтичке поправена си на първа страничка
Благодаря ти много, само ако може да вмъкнеш и "Майчин дом" на болницата, че нещо се е загубил Simple Smile

Ами аз го изтрих нарочно нали в АГ-то се прехвърли да раждаш или само на преглед

Сисони се губи днес newsm78 да нямаме ново бебе  Heart Eyes

Тук съм за съжаление. Толкова си я бях харесала тази дата, а бебока неиска да излиза. След като свърших куп глупости в къщи днес казах че лягам на дивана и няма  да правя нищо. Най-голямата глупост тръгнах да почиствам телевизора със спирт и сивия цвят взе да пада и сега е на петна  smile3515 направо полудях ама вече нищо немога да направя.

В понеделник съм на преглед при доктора, при който вероятно ще раждам /Скочев/ и се надявам да получа някаква яснота.[/color]

И аз съм в понеделник на преглед при Скочев. Аз съм от 15ч , а ти?

Абе хора какво стана с Валя, че и от Вещичка нямаме още новини  newsm78

Последна редакция: сб, 05 юли 2008, 16:14 от sisoni

# 206
Благодаря ти много, само ако може да вмъкнеш и "Майчин дом" на болницата, че нещо се е загубил Simple Smile
Ами аз го изтрих нарочно нали в АГ-то се прехвърли да раждаш или само на преглед
Ходих на преглед само, чудех се дали да не отида там, но се отказах. В Майчин дом ще раждам.

# 207
  • Варна
Sisoni, и аз съм чистила така .... hahaha един монитор, имам горчиви спомени...Нищо, сега ти е простено... Hug бебето има още 4 дни гледам ти лентичката, споко ...Аз хич не се юркам, ама заради тази плацента се страхувам....дано поне тоновете са добри . Може би ще е по -рано заради това, ама определено не ми се иска да ме режат - за това може с медикаменти да ми предизвикат раждането..
Днес се разболявам момичета, носа ми тече от сутринта...Явно че съм прекалила със сладоледа и студените напитки..сега смуча стрепсилс и ще си правя чай ... #2gunfire

# 208
Ходих на преглед само, чудех се дали да не отида там, но се отказах. В Майчин дом ще раждам.

ОК

Веси аз не се притеснявам, че неиска да излиза ами в понеделник имаме годишнина от сватбата а на 10.07 имам рожден ден и исках детенцето да си има негова дата не да се смесват празниците ноооооооо малкото ми инато раче може и друго да е решило

Може пък и да е за добро. Само знам че няма случайни неща на този свят.   Mr. Green

# 209
Sisoni, май всички сме се разчистили  Joy  Аз телевизора още не съм унищожила, но съм се заела сериозно да поотсея играчките на баткото, подреждам, мия, пера, обаче пущините скоро ще ме надвият, сигурно са над един милион  Laughing

inka, много сладко бебонче  Heart Eyes

belinda, да, и аз не издържах без упойка след подобно предизвикване на раждането...

Общи условия

Активация на акаунт