Жега е голяма, но ще стана ЮЛСКА мама (тема 76)

• 14 694
  • 283
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
kupa в коя болница така? Ти ангажирала ли си някой лекар? Thinking
Аз за това ходех на частни консултации, абе изсипах пари , но съм мноооого доволна - от внимание, загриженост...иначе така правят знам...
Сега в АГ - не е частна болницата,ама съм си ангажирала доктор и за това .....Иначе няма как там да ида и да искам запис на тонове просто така предполагам ...По тези болници трябва да се уговориш с доктор иначе никакво внимание няма...
Честит юнак на strawberry!!! Жив и здрав и много да радва мама и татко!!! Hug  bouquet

# 91
  • София
Еееей и днес валят бебчета,честито Hug

# 92
  • Бургас
Дуци мерси за куража мила, утре сме в морската- късмет,4е е до нас  newsm68

Честит рожден ден на Малконосле- много здраве и само полоцителни емоции желая!!!!Бъди много щастлива!

Аз днес голяма зарядка направих- прах,готвих...в тази жега до пе4ката е нещо ужасно Shocked

Краката и отоците по лицето ми ве4е спаднаха,и съм стигнала 54 кг- още само 6 и съм на старта,нооо с едно предимство- гърдите ми са като на малка памела андерсен- само дето текат като ручеи Joy  Joy  Joy

Кърменето наистина започна да ми доставя удоволствие,в което първона4ално се съмнявах искрено  Confused

Дано,само се моля да имам остатъчно кърма за малката до пълни 3 месеца,след това захранване и да няма никъде АМ,наистина ми се иска да стане така...дано да успея...Пия чай на хип за кърмачки- някоя мама- мнение? Пия го от вчера и не знам дали има ефект  newsm78

За малката взех на хип с копър,мн й харесва и като че ли й успокоява чревцата,а може и да се самоуспокоявам  Mr. Green

# 93
  • Бургас
Ей,че хубави новини Mr. Green Crazy Mr. Green

Честито на новата мама!Многоо щастие!!!

# 94
Здравейте!!!
ЕЕЕ ама аз докато изчета предните теми вие сте изписали още една...
Съжалявам, че не мога често да ви чета - а е толкова  хубаво - всеки ден по няколко бебоци!!! Честито на всички нови мами - да спинкат спокоино и до папкат добре дребосъците!
аз искам да споделя нещо: първо БЛАГОДАРЯ на Белинда за съветите за кърмене Hug
Аз бях твърдо решена и бях готова да направя всичко за да кърмя бебето си. За щастие за сега се справям и никога не съм изпитвала по приятно и мило усещане от това да гледам бебка как суче с обърнати устенца, стиснала юмручета и опънала крачета  Heart Eyes Ако някой все още се чуди дали да кърми....................... това е най-хубавото нещо за мен и бебе Ели
А, и БЛАГОДАРЯ ( мисля, че беше АЕLIА) за черешовата възглавничка Hug Понеже ужасните колики вече са факт - надявам се да митат леко
Ние сега сме двете сами, но се надявам да се справя...
Стискам палци на всички, които им предстои раждане, Исках да пиша още неща, но понеже се опитвам да го направя от няколко часа, вече не си спомням какво беше Embarassed

# 95
  • София
4естито на Rexy и на Strawberry,само да ги радват малките сладур4ета  bouquet  bouquet

И 4естит празник на Малкото носле  bouquet  bouquet

На мен днес настроението ми е под нулата и се 4удя къде да се "завра"Незнам вие как издържате,тези на които мъжете им са всеки ден и по цял ден на работа.Моя от 3 дни е всеки ден и има още поне 3-4 без по4ивка,а аз ве4е издивявам сама с малкия...

Ина4е разказа на Ивон4ето наистина е много полезен,макар,4е то е ясно 4е при всеки ще бъде разли4но.При нас засега няма признаци на ревност,но ЖЗ като се появи бебо съм сигурна,4е ще има и от сега се 4удя как ще се справяме.Още пове4е,4е се намират разни хора и все повтарят на Марио,4е ще види той като се появи бебето на него никой няма да му обръща внимание ShockedПри,което аз много се дразня и правя забележки,след което му говоря и обяснявам,4е няма да се полу4и така,но ...те откакто му набият на детето разни мисли...какво ти разбира той на 4 г.

# 96
ЧЕСТИТИ БЕБЕНЦА НА Katche, strawberry и Рекси!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА malkonosle!
Днес бях на консултация. Бебчето е заело перфектна позиция, слязло е ниско долу. Чат-пат получавам контракции; доки каза, че има вероятност до седмица да се случи щастливото събитие. Вече нямам търпение!!! Simple Smile

# 97
ЧЕСТИТО НА STRAWBERRY   bouquet   

# 98
Честито на мама strawberry
Да и е жив и здрав юнака

# 99
  • Sofia
Честито на новите мами!

Разпунзел, ти да не беше мацката със синия потник, която чакаше докато ми записваха тонове? Или някоя от чакащите в коридора сутринта към 9?

# 100
Честит син на Строубъри  bouquet! Да й е жив и здрав, а на нея - бързо възстановяване!

Купа, на твое място бих ходила на частни прегледи до термина Peace. Последния месец има толкова неща, които трябва да се следят. Направо се чудя как лекаря ти те вика след 2 седмици ooooh!.

Маймунка, Инка, ние направихме първата разходка онзи ден. Стояхме навън около час. Вчера пропуснахме заради взривовете, но днес пак излязохме за около час. На мен педиатърката ми каза, че бебетата спокойно могат да се извеждат след осмия ден, а през лятото и по-рано. Алекс беше септемврийско бебе и го изведох на осмия ден, сега реших, че може и по-рано. Нали и без друго седим по цял ден на отворен прозорец, то си е почти като да сме навън.

Кети, Ивонче, на мен също ми беше интересно да прочета разказите ви и да си правя сравнения с нашето положение. При мен е малко по-сложно, защото мойто момченце си е калпазанче по принцип, а сега и още повече. Признавам си, че ми е трудно да се въздържам да не му правя забележки, но пък и той прави такива налудничави неща, че просто няма начин да си затворя очите. Бях писала как хвърли една плажна надуваема топка по главата на бебето, след това скочи в кошарата му ooooh!. Последното от днес беше, че мина с един голям пластмасов камион през бебето както го бях оставила за малко на спалнята ooooh!. Очите ми са постоянно на четиринайсет и пак не успявам да предотвратя всичките му бели. Трудно ми е да ги гледам сама и двамата и си признавам, че чакам с нетърпение Алекс да тръгне пак на градина, но това ще стане сигурно чак през септември. Иначе понякога Алекс също се умилява от бебето, целува го по косичката и го гали по крачетата и ръчичките, хвали се на всички познати с него и тича да го показва, но това са само моменти, през по-голямата част от времето ми изпробва издържливостта на нервната система. Аз се опитвам да съм внимателна, да го гушкам, да си глезя и голямото бебе, но не знам доколко се справям и как ще се развият за в бъдеще нещата.

# 101
Честити бебенца на Katche, Rexy и strawberry

Малко носле честит рожден ден жива и здрава

Честит рожденик и на Katche

Добре се завърнала Ивонка

Бухтичке поправена си на първа страничка

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ама то вчера верно е било бум от бебочета. Много е хубаво така.
Е аз се поразходих едвам се прибрах защото вятъра спря, а аз излезнах заради него. Гледам строубъри е била с моя термин, то и Астарта беше ама май сама ще си остана накрая

Родилите мами разказвайте повече неща. Какво става около вас. Ние какво да кажем само си мърмаросваме, че тук ни боли, там ни боли, това контракция ли беше и т.н. ....................

# 102
Честито на новите мами!

Разпунзел, ти да не беше мацката със синия потник, която чакаше докато ми записваха тонове? Или някоя от чакащите в коридора сутринта към 9?

NBM, бях със сив потник и ленен панталон. Ти да не би да  беше облечена с рокля?  newsm78
Нещо не можем да се познаем. Simple Smile Ето моя снимка отпреди седмица  Simple Smile  http://images26.snimka.bg/006214781.jpg

Значи ти окончателно си секцио, нали? Аз се надявам да родя до 15-ти, защото докторката излиза в отпуск тогава. Много я харесвам. Голям професионалист, а и човек. Има много позитивно отношение и ми действа много успокояващо.

# 103
Честито на мама Katche, strawberry и Rexy! Да са ви живи и здрави малките бебоци!

malkonosle честит рожден ден! Много щастие и късмет!

Астрата твоят педиатър от 25-та поликлиника ли е? А дали си доволна от нея? Аз съм избрала в Дружба, та се чудя дали да не се преориентирам към 25-та, че все пак ми е под носа и ако се наложи за нещо да ходя ще ми е по-удобно newsm78

Whistling вече нямам търпение да идва другата седмица. Ама хем ме обзело някакво нетърпение, хем усещам, че започва да ме хваща страх  #Crazy

# 104
Голям бум на бебенца вчера newsm44
Да са живи и здрави и много жизнерадостни всички малки бебчета. Бързо възстаноявяване на всички нови мами Hug

Общи условия

Активация на акаунт