Жега е голяма, но ще стана ЮЛСКА мама (тема 76)

• 14 678
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
Сисони може това да ти е късметлийска дата Heart Eyes Hug

# 211
Анджелина Джоли дали е родила? Не направихме ние едни вестителки на първа страница, няма как да ни звънне жената Mr. Green

Аз до сега спах и се чудя къде да го изведа това дете моето, цял ден затворен у дома седи Confused

# 212
Ох и аз се бях заела с чистене, ама нещо работата хич не ми спори. Чувствам се толкова трудно подвижна днес, едвам се навеждам. Отложих всичко за утре, когато ще има кой да ми помага. Реших да изляза на разходка, но и това не се получи, та след 10 мин навън се прибрах. Явно днес ще трябва да пазя дивана #Cussing out

Освен това коремът ми е постоянно твърд, чудя се дали това са някакви контракции newsm78 Но пък не ме боли, просто ми е некомфортно Thinking

# 213
Еххххххх колко много бебенца! За да не пропусна някой честито на всички нови мами!!! Да са живи и здрави малките душички и много да ви радват!!! newsm51 smile3525
lucia благодаря, че питаш къде се губя, аз си чета форума, но нещо нямам настроение да пиша, а и един мързел ме е хванал нищо не ми се прави.
От онзи ден бебката страшно се е разритала и може би от това ми докара контракции и лежах в четвъртък и вчера по цял ден. Освен срязващата болка ми се появи и менструална съпроводена от чести, но нерегулярни контракции. Не мога да спя, лежа с повдигнат на възглавници гръб и докато реша да се обърна на една страна ми се втърдява тумбака. Подплаших мъжа ми снощи и преди да си легнем му връчих визитката с телефоните на доктора да звъни ако се наложи. Днес съм по-добре и поне успяхме  да напазарим необходимите неща за болницата. Ще стискам пък да видим  Crossing Arms иначе не ми е паднал корема и ми се вижда пораснал, сигурно бандитката си прави място  Wink
Inka не се притеснявяай за кърменето сигурна съм, че се справяш повече от добре и е хубаво, че мъжът ти помага  Hug много е сладък Бобчо  Simple Smile
Kupa и мен ме викат на 2 седмици, чак на 14-ти съм на ЖК. Голямо претупване е за съжаление, даже се чудя дали въобще да ходя. Сигурно и на мен ще ми кажат, че е за последен път и едва ли ще ми пуснат изследвания. Хем предния път казах, че пия желязо и искам да видим хемоглобина дали се е вдигнал. Да, ама не  #Cussing out !!! Не стига, че ЗК поема много малко от необходимите изследвания ами в тия ДКЦ-та гледат и тях да си спестят  Rage При Скочев няма ли да ходиш пак?

Последна редакция: сб, 05 юли 2008, 21:21 от Kisa05

# 214
. Нямах против, защото щях да раждам с упойка, иначе надали бих се навила да ме набутат с хормони и после да не знам на кой свят съм от болка ooooh!
Права си , Белинда, ама никой не ме е питал, а и едва ли бих могла да взема компетентно мнение. Болката наистина е ужасна.

belinda, да, и аз не издържах без упойка след подобно предизвикване на раждането...
Е, ако това може да ме успокои, явно съм издържала геройски. една позната търсела отворен прозорец, искала да скочи от болка Shocked

# 215
[
В понеделник съм на преглед при доктора, при който вероятно ще раждам /Скочев/ и се надявам да получа някаква яснота.[/color]

И аз съм в понеделник на преглед при Скочев. Аз съм от 15ч , а ти?
[/quote]
И аз в понеделник съм при него- в 16.15.

# 216
Деси, забравих да ти отговоря. В книгата пише, че когато ни изтекат водите, трябва да тръгнем веднага за болницата поради риск от възпаление и трябва да се придвижваме полулегнали или легнали. Но във форума имахме мами с изтекли води, нека те да кажат.

Последна редакция: сб, 05 юли 2008, 22:38 от denica70

# 217
Еееее Танче сигурно ще се разминем

# 218
  • София
Аз до сега спах и се чудя къде да го изведа това дете моето, цял ден затворен у дома седи Confused
Нищо не сте изгубили, навън е АДДДДД #Crazy Един горещ вятър духа, все едно си в Сахара...Ние подържахме пикльо навън около 2 часа, хвана го слънцето и сега не мога да го събудя, спи каталясал Tired
Аз май никъде няма да ходя на почивка тия дни Thinking Гледам си корема тази сутрин - ми той се е смъкнал с половин педя, виждат ми се горните ребра Simple Smile Като походя повече от един час и ме почват контракции...Май няма да откарам до термин, де да знам и аз Rolling Eyes

# 219
Девет месеца как минаха , нищо не усетих , сега ми останаха някакви си 13 дена до термина и търпението ми е почти изчерпано, дните ми се струват много дълги,може би защото съм тромава и нищо не мога да правя ooooh!

# 220
Току що се чух с Агата, секцио е, още е в реанимация и се чуваше малко на пресекулки, но каза, че е добре и всичко е минало много лесно и безпроблемно. Изтекли са й водите и е имала контракции и по спешност се е върнала в МД. Не е търсила нейния си д-р, станало й е неудобно да го безпокои в такъв час и секциото го е правил дежурен екип, но всичко е минало ОК. В момента няма силни болки, раздвижила се е на 3-я час след операцията, видяла е бебчето за малко, наистина имало трапчинки и го  нацелувала хубаво. Утре ще я местят, но не знае на кой етаж, може би на 7-я и ще каже като разбере. Ако ме пуснат да вляза, с утрешното ходене, живот и здраве, ще се опитам да я видя.

# 221
аз пък пак не знам кое по-напред. Само се мотая като пияна муха и всичко върша на ден по лъжичка.
Сега ме ядосаха с една тема в Майките, че родените със секцио били предразположени към астма и алергии. Авторката на темата е сериозно загрижена за всички нас.
Ние излизахе от 9.30 до 15, в парка заимов се живееше. детето спи още.......

# 222
Привет Simple Smile Сега като ви чета за предизвикване на раждането с хормони, се сетих да споделя нещо интересно. След като вчера изпаднах в истерия и ревах (ама ревах с глас) на мъжа ми, че цялото това внимание на роднини и познати ми идва в повече и искам бебето да се ражда, се видяхме вечерта с доки. Вече се бях успокоила, но мъжо явно не, та попита доки за предизвикване на раждането. Тя обясни, че няма проблеми, но е рисковано (особено в моя случай с намалелите води) за бебето. Медикаментите предизвиквали много бърз процес, който се отразявал на бебето и е излишен риск, когато не е наложително да се направи.
След малко ще ходя на тонове (иска да ги прослуша за всеки случай, защото установи вчера, че коремът ми е паднал още - вече 3 пъти пада този ми ти корем  ooooh! . Мислех, че е еднократно действие, пък то...)

Днес изнудих мъжо да ходим на шопинг за него, тъй като има много сладурски намаления. Взехме му дънки от Манго - изненадах се, че вече има и един миниатюрен щанд за мъже  Laughing

След като вчера четох разказите на мамите с втори деца, установих, че и аз съм такава  Joy 9 месеца ми трябваха да проумея какъв е проблемът на мъжа ми - той човекът имал нужда от внимание. Ревността е била в дъното на всичко - ревнувал е, че на мен ми се обръща внимание от роднините. Ревнувал е, че аз пък съм по-заинтересувана от бебето от колкото от него. Мъже...

# 223
  • София
Привет майчета!
Нямам време да чета , само гледам , че на първа страница бебетата доста са се увеличили. Честито на всички обебили се мами!
Много ми липсва форума, до сега четях всичко , но вече 4-та тема прескачам. Бебчето ми е добричко по цял ден спи, но аз все още съм в сесия и трябва да чета за изпити.  Sad
Освен това имах и други притеснения : малката Ели се оказа вампирче  , в болницата се нагълта с кръв , а аз си мислех , че суче коластра.  Confused После повърна доста , но слава богу всичко вече е овладяно. В началото докато зарастна бяхме на АМ , но благодарение на силиконовите зърна и кремчето на Авент за зърна бебка засука.
Другото ми притеснение беше , че от 4 дена малката не беше акала. Но и това ни се случи тази сутрин и сега съм една щастлива мама. Laughing
Добре, че е нета , благодарение на който си изяснявам много неща.
Стискайте ми палци утре на обед , че съм на изпит!
 Hug и  Heart Eyes

# 224
Тити, ако е вярно, Пепи, братовчед му и другата братовчедка попадат в тая категория с астмите. Но може да е фамилно, просто изродено нещо. Щото аз съм с алергия. Те са с астма с алергичен компонент. Някъде идва отгоре от предците Confused Но пък другите 50% от децата роднини са си окей.
Но секциото е алтернатива на нормалното раждане, като не можем така да раждаме, да умираме ли Shocked

Ние излизаме с детето, дано не ни отвее Сахарския вятър Crazy
Белинда, стискай душко, че доктора съм го заплюла за един ден и не го давам Joy
Ками, стискам Hug

Общи условия

Активация на акаунт