Ех, море, море, дали ще те види СЕПТЕМВРИйското дете!

• 10 791
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Еее, Анитке, най-накрая и ти да се поФалиш, че голям зор видяхте с тия зъбчета  Hug !
Тичай да купуваш нещо бяло на Влади, да растат зъбчетата бели и здрави!
Честито   bouquet !

Насе, много се смях на случката ви  Joy ! Само си го представих бебчо целият бял, намазан  Laughing !
Майка ми ми е разказвала, че аз съм имала подобно изпълнение като бебе, но с ... ако от памперса  Sick !
Всичко съм била покафенила  hahaha ! При вас поне е миришело на хубаво  Mr. Green !
Да ти е жив и здрав юнакът  Hug !

Алекс пие по 600 гр макс, като в тях включвам млякото за вечеря. Това значи ли, че не се хидратира достатъчно?

Едва ли. Тони не пие мляко, а общото количество течности, което приема (вода и сок) е макс. 250мл. и си е добре.
Всичко си е индивидуално  Peace !

# 166
Ани, честито ви зъбче Peace - да е бяло и здраво и да ги наниже все бисерчета Peace
Днес не взех купони, твърдо реших да готвя Crossing Arms
Ч.Р.Д на Лилеби - вчера бяхме заедно, ама кой да знае,че има повод днес, да я сурвакам с пожелания Hug
Много са пораснали и нейния бебок, и бонбонката на Алис11 - тя вече прави крачки самичка.А на Борис очите са приказни- много е променен и пораснал Hug
Моето гюленце е някъде към 10,400 - че то 1 камара течности му се падат при такива изчисления ooooh! Тя суче и не мога да знам колко, но си пълни пампите и съм спокойна. Вода само около 100-150мл пие. Другото го излива отгоре си Laughing
Голям задух, голямо нещо- добре,че са климатиците щото ще се издушим Sick #Crazy

# 167
Позволявам си да се намеся във вашата септемврийска тема с много важна задача!!!!

newsm51 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАЙ-ПРЕКРАСНАТА ПРИЯТЕЛКА НА СВЕТА-LILLEBI  smile3525

БЪДИ ВИНАГИ СЕБЕ СИ
БЪДИ ВИНАГИ ИСТИНСКА
БЪДИ НЕЖНА ,КАТО РОСАТА ПРЕЗ МАЙ
БЪДИ ГОРЕЩА ,КАТО ЮЛСКИЯ ДЖУЛАЙ!!
БЪДИ ПРЕЛЕСТНА,КАТО АФРОДИТА
УСМИХНАТА И НИКОГА СЪРДИТА!!!

bouquet Hug Hug

# 168
  • Бургас
Калимей, Хекси  ние приемаме общо около 500 гр течности.
Ама то по логиката на тоя докторка аз трябва да изпивам 15 литра. Нещо сигурно обърка цифрите.
Каза че до 6 месеца 140-180 на кг
Над 18 г 25-35 мл на кг
И аз като сметнах  Shocked

# 169
LILLEBI честит рожден ден    bouquet
Ани честито зъбче  tooth
Честито  прохождане на Митко smile3501
да дам отчет от ДК  Laughing
10 кг и 71,5см

# 170
какво ще кажете за тази триколка

много се чудя каква да му взема  newsm78

# 171
Лилеби, бъди здрава и много щастлива !!!   bouquet

Лекси, тая твойта педа от коя книга чете тия интересни работи  Thinking то аз едвам пия по 1-1.5 на ден, пък камо ли бебетата, дето стомахът им е колкото орех  ooooh!

Доживяхмееееееее  newsm44 Влади си има зъбенцееее  smile3501 Честито Ани !!!!!

а каква е цената на детската кухня в останалите градове? при нас е 50 ст. на ден и наистина за тия пари каква риба и телешко да чакаме  Crazy

Трекс, на коя фирма са сандалетите  newsm78

ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧИНКОВЦИТЕЕЕЕЕ   bouquet

Калаче, те тия триколки май са еднакви всичките - е, сигурно има разлика от тия за 70 лв. и тия за 300 и то само по отн на издръжливост, но масовите май са еднакви  Peace не са ли малки още за триколки  newsm78

# 172
Здравейте момичета! Чистито зъбче на Влади! Само това мернах, не съм чела още, ако пропускам да поздравя някоя друга мама, извинете ме. Ето ви адреса където можете да се регистрирате и да получавате всяка седмица информация за развитието на вашето бебе (на английски). Аз и през цябата бременност получавах, супер е.

https://www.babycenter.com/register.htm

# 173
Добър ден момичета
Честити месечинки днес
Чистит рожден ден LILLEBI
Честито проходили крачета на  Митко Hug
Веси, да за новата млечна кухня говоря ,нямат все още сайт, цената е 2лв но без доставка, ще поразпитам по подробна и ще ти кажа за нея
Вчера яденето беше тиквички с кайма за обяд на Митко не му хареса май -макар че го пасирах добре на 4,5 пъти наприви опити за повръщане ,дисерта беше мляко с грис, а супата  - кво да ти кажа ,като днешната - ужасна ,ква супа то е само вода вчера беше с домат а днес май е със сирене, днес обяда беше пиле фрикасе - хапна се добре ,десерта е  мляко с ориз.Ще видим  утре каква ще е , май май аз ще му готвя ,но не съм още решила.Смятам в събота да му направя риба ,но как незнам имам хек във фризера  ,но какво да добавя към него незнам newsm78
trex - много ясно че ще отидеш ,не са малко парички ,дано да ги сменят
Ани - честито ви зъбче ,нека всичките да излезнат така безпроблемно
Kalaka - аз също съм се заребила за тези колелета, питах една мама ,тя ме посаветва да не взимам  чиполино не били стабилни, ако детенце се наведе на долу можело да падне и ми препоръча като взимаме да били с по големи гуми и по стабилно да е , ние за сега сме се спряли на това , то май е същото като това което си пуснала ти
Лек ден мацки

# 174
Привет мамчета.
Никой ( от софийските мами ) ли не знае къде точно се намира педиатрията???

Хю не се тормози с храненето. Аз купувам пюрета на поразия, ама малкия предпочита да хапва от нашето ядене. Аз се стремя да не му давам, но понякога давам малки дози. Май е най-добре и аз педагогически да захранвам ( макар и късно).

Асенче голям късмет с оциклянето... И аз се притеснявах да не би от смяната на климата и аз да се оцикля в неподходяшия момент, но засега още няма ( да не дърпам....за опашката). Ама хич и не ми липсва.

Ани честито ви зъбче. Ти направо го преболедува това зъбче. Дано и другите да излезнат скоро и то безпроблемно за Влади. А за килата, хич не се тревожи. Явно там на морето много добре ви се отразява климата на папането.

Мунка дано бързо да се оправи Валито, че съвсем ще заслабне горкото. А за гърнето, изпуснала съм предишните теми, но вие какво имате. Аз купих на Чико и ни е много добре. И сутрин след сън веднага като го сложа, и още от пътвия път започна да пишк аи ака там. Засега се слагаме само тогава, после сменям пампи. НО тези два дни не ака сутрин, та само пиш правим там.
А и ние нещо отказваме да ядем последните дни. Сигурно е от жегите, и зъбите. Да не говорим че снощи се буди и мрънкаше през 20 мин, та сега аз съм от недоспалите мами.

Хекси и ние така плакахме преди няколко дни. Явно наистина сънуват кошмари милите дечица.
Хекси много са сладки дечицата, прекрасни снимки.

Браво на Ема за пълзенето и изправянето. Саморасличе докато се усетиш че пълзи, тя вече ще е проходила, спокойно.  bouquet
Кали мей и ние в началото така се клатехме, после започна да пълзи на 3 крака( две ръце и един крак де) и четвъртия го изправяше като пикаещо куче, сега вече се научи. Но когато бърза за някъде пак изправя единия крак. Много е смешен така.

И мен не ме бива много в готвенето и смятам да записвам малкия на кухня, но това ще стане чак септември, че август месец са отпуска.

Я чувам глас на будно бебе, после че дочитам ....до скоро пак

# 175
весела малки са  Wink но аз докато се чудя коя да вземем ще порастне  Mr. Green
нашия кв. масово си ги возят в такива от 6 месец  ooooh!

heureuse супер е   bouquet ще се регистрирам
 за тези които не разбират английски като мен  Embarassed
ето тук може да си превеждате http://webtrance.gbg.bg/  Wink

vania_bg и на мен са ми казвали че гумите трябва да са голями.
На чиполоно не ми хасесва предпазителя. Слаб ми се струва. Детено не може да се обляга на него.

Цитат
Никой ( от софийските мами ) ли не знае къде точно се намира педиатрията???
не съм много сигурна но май беше до белодробната и инфекциозната болници може и да те излъжа  Rolling Eyes http://www.mh.government.bg/7_pressoffice/20_news/2428_article/

Последна редакция: ср, 09 юли 2008, 15:57 от Кalaka

# 176
Калаче,страхотни резултати виждам,че си постигнала в отслабването smile3501 newsm10

# 177
Здравейте, момичета. Аз пак не съм се появявала, но пак си отходихме по доктори- Дани вече официално е с астма, диспансеризираха ни в понеделник и вече два дни го мъчим с един инхалатор, който той не търпи изобщо, а трябва да го инхалираме 2 пъти на ден по 5 мин. отревава си, както не може ревльото, все едно жив го дерат. Не знам как ще свикне, но няма мърдане. Единственото хубаво в цялата работа е, че се появи като много малък и имаме големи шансове да го преодолее- в най-добрия случай за 3 месец( като знам какъв съм карък ще отиде година сигурно, но само да ми се оправи детенцето. Взех да се замислям за хомеопатия- много хвалят някои Пловдивски хомеопати, но мъжо още не мога да го навия. Веси, чувала ли си нещо за тях- много били напред с дълги курсове и самите те организирали курсове за лекари. Само да видим как ще си плащаме това удоволствие от другия месец, че с тия 220 лв. сме жив кахър. Но да е живот и здраве, на заем ще ги вземаме и ще връщаме, само дето не знам дали да чакаме 3 месеца да видим или да тръгваме да търсим хомеопати, че си е далече - то направо си е в другата България. Изчезвам, че малкия се размърда. Целувам ви момичета и стискайте палци.

# 178
Павлинадидко, опитайте с хомеопатия, защото лекарствата за асматици хич не са щадящи ooooh! Да не говорим,че колкото по бързо и по рано се овладее проблема, толкова по добре за детенце Peace
Казвам го като асматичка, защото аз бивши асматици не познавам. Веднъж минеш ли по тази пътека, винаги ти остава 1 особен задух при по голямо навтоварване ConfusedВече съм многолетна костенурка, асмата уж я надраснах в тинейджърските години, присъпи отдавна нямам, но белите дробове ще ми останат завинаги слабото място за съжаление Confused

# 179
Малката и тя ходи боса в къщи. Стъпва стабилно на цяло стъпало (а не като в началото на пръсти) и не си ги криви стъпалцата, но ми прави впечатление, че с десния крак стъпва по тежко - все едно, че марширува  hahaha Вече си обикаля без проблеми от стая в стая, като хваща касите на вратите колкото да прекрачи прага  :
Забравих одеве да кажа , че и ние така  стъпваме, даже малко се и притеснявам ,с едното краче стъпва много хубаво а с другото някой път на пръсти,все едно си говлачи и наватри му стърчат пръстите .Другата седмица сме на ДК ще питам педи,преди време ортопеда каза че всичко е наред,но знам ли newsm78 Praynig

Общи условия

Активация на акаунт