КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС IX

• 60 779
  • 498
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро на всички  bouquetМедицинско трябва в случай,че детето кандидатства в професионална гимназия т.е НТБГ,НФСГ(за профилите изкуство и спорт също) и т.н....При подаване на заявлението ти искат копие,което се прилага към документите!Оригинала също се носи за проверка!При записването в училище след това също ще ти е необходимо!Желая хубав ден на всички Grinning  bouquet

# 106
julialexpetkova, като те чета... и няколкото мнения на предишна страница, ме осени "гениалната идея" да вземем да направим една таблица - кое дете какви оценки е изкарало, с какъв бал къде е влязло и къде се е готвило.
Аз се наемам да я направя и пусна, ако ми изпратите телеграфно информацията на ЛС, за да не се ровя из многото страници.
Защото идват следващите постепенно полудяващи майки, много от които още не са почнали да ни четат.
Ами, става! Party  Hug
Имаш предвид да направим каквото можем в помощ на майките от кандидат-гимназиалната кампания'2009, нали?

Сега съм на бачкане, но в събота или неделя ще се спретна да изровя кой потребител какви "технически данни" от изпитите е пуснал във форума!

Правим го!

# 107

cool_witch ,
Идеята ти е идеална! В ЛС ще ти пусна цифрите на моята дъщеря, къде се е готвила и т.н.

Приятен ден на всички мами!
Дани

# 108
Кул,
Аз още в петък мислех да ви направя "Алея на славата",  в която да събера резултатите на децата на пишещите тук, но после така ме завъртя работата, че...Но твоята идея е по-задълбочена заради инфо-то къде са се подготвяли. Бравос.

# 109
Привет на всички майки .
От доста време поглеждам  във вашата тема, защото
живо ме интересува . Синът ми завърши 6 клас и
ни предстои "вълнуващият " 7 клас
Най-точната информация може да се намери при
Вас   което много би помогнало на  и на останалите майки newsm51 
Идеята ви да обобщите информацията на вашето " голямо приключение "
с кандидат гимназиалните изпити и подготовката за тях е прекрасна и много
полезна за всички бъдещи седмокласници.
Благодаря ви за желанието да споделите опит и впечатления  smile3525

# 110
Cool, както винаги cooooollll!!!

Страхотна идея. Сигурна съм, че всички мами ще са ти благодарни. Hug Hug Hug

Сега остава и мамите, от които зависи набавянето на информацията за базата данни, да я предоставят своевременно. Peace

# 111
Уич, идеята ти е хубава, и мнооого полезна за бъдещите майки на седмокласници!
А ти защо не спиш по това време?

И после, като е готова статистиката, внимавайте при разчитането и! Wink За нас вече няма да са само цифри, а труда на нашите деца, и нашите нерви!
Прекрасен ден пожелавам! Hug

# 112
Свършиха се и нашите изпити вече  newsm44 newsm68
Сега остава да оцелеем до неделя wait

# 113
Йончева, браво!
Пък ние,  smile3537, съвсем забравихме да стиснем палец днес. Ама то детето си е умничко  Hug
Успех!
ТУЕС ли ви е цел номер 1?

# 114
ТУЕС да.Ама ще видим как се е справил.
Важното е, че вече свърши, че аз съм на ръба от емоции.
За съжаление така и не мога да открия някъде отзиви за това училище от извора....голямо затъмнение е там. Дано , ако го приемат, да сме направили верния избор. newsm12

# 115
Във петък когато отидох за да подам документите бях забравила за медицинското.Специално попитах дали мога да го дам във понеделник или вторник и те ми казаха че може до сряда!!! Днес 2 часа чаках за медицинското и след това още 2 докато ми каже една патка ,че те вече са предали папките и че не може вече да се дават документи!!! И какво ...??Седях 5 часа на жегата за да ми го кажат това!!! smile3511 smile3511 УЖАС !!!
НО това може да означава че на децата подали документи в петък е възможно по-рано да им кажат това дали и къде са приети ... Не не ... просто може ли да слагат такива патки в училищата гнезда дето да те ошашкат още повече!!!  ooooh! разочарована съм..то подаването на документи е по-сложно от самия изпит бе...И какво ако някаква патка ми сгреши заявлението после аз не съм приета нали... абеее ужааас!!!Добре че само НТБГ ми отива на кино заради това медицинско ..ако и за НПМГ трябваше сега сигурно щях да съм на върха на някой небостъргач ... Охх дано не съм объркала нищо друго че ...
П.П:Извинявам се че използвах толкова много думата "патка" ,но просто съм страшно ядосана

Също така ,майки надявам се на 10-ти с-у 11-ти пак да сме тука всичките за да си даваме кураж в тази тежка нощ!!

Последна редакция: вт, 08 юли 2008, 14:23 от DaniiTedy

# 116
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
Cool, както винаги cooooollll!!!

Страхотна идея. Сигурна съм, че всички мами ще са ти благодарни. Hug Hug Hug

Сега остава и мамите, от които зависи набавянето на информацията за базата данни, да я предоставят своевременно. Peace
Къде да даваме данните? Тук или на лични? И точно какви, за да се уеднакви постъпващата информация и да се обработва по- лесно. Аз съм ЗА идеята, поне до известна степен да улесним живота на "изтрещяващите" родители другата учебна година.  Peace

# 117
Блумче на ЛС казаха май...

# 118
Блумче на ЛС казаха май...
Аха - на ЛС Wink
Ако сте сигурни, че влизате на 1-во желание (като Дидка, която се покри), направо пишете и училището.
Сутринта в 5:30 това ми роди главата, но ако имате и други идеи, казвайте.

Блуум - оценките по БЕЛ и Математика, къде сте се готвили, бал и къде е влязло детенце.

Ако имате някой мъдър съвет "Как да оцелеем", давайте и него  Joy

# 119
До колкото аз знам, папките се предават всеки ден, за да може фирмата, обработваща данните да ги въвежда като информация преди крайния срок. Така се скъсява времето до крайното класиране. И на 10 им остава да въведат заявлениеята от 9ти+ ако има непредадени от предните дни.
Как си представяте, децата подали заявленията си в петък, да научат класирането по-рано, като класирането представлява подредба, сравняваща резултатите на всички деца. Според ДаниТеди излиза, че децата подали в петък ще се състезават помежду си. Wink Успокой се, много си се притеснила и затова може би си го написала така.
Просто е невъзможно, ако не се обработва текущо информацията, да се въведе за един ден. Това е. Peace

Общи условия

Активация на акаунт