КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС IX

• 60 872
  • 498
  •   1
Отговори
# 90
И ние днес подадохме заявлението. Много чакане, много бавно попълват...Ние си бяхме нахвърляли желанията предварително и бързо приключихме-с 9 на брой, но ни посъветваха, че би било по-добре да се пишат още желания...така си и останахме, доно имаме късмет. Направи ми впечатление, че някой пишат по 20-25..желания. Аз ги бях подредила по най-желани, но и според бала, сверявайки с миналата година, дори да има разлика дано не е съществена. Успех на всички ! Hug

# 91
Много прост народ има, ейййй.
Как може да попълват по 5 пъти едно заявление за класиране и все грешки да правя
А и в самото гнездо много тутава работа....едно прехвърляне на листи, едно суетене... smile3515
Едва издъжах, вярвайте ми.

Може да не  е от простотия, а от стрес, треперят ръцете, мисълта се рее в планове и маршрути и резултата е Crazy - шегувам се , дано не ми се налага и аз да попълвам по 2 пъти Mr. Green

# 92
Привет на всички !
Може ли да попитам има ли майки на деца посещавали училището на Иванов
и вашите наблюдения как са се справили на изпитите ?
Моя колежка се колебае дали да запише детето ,защото срещнахме много противоречиви
мнения ,а пък вашите наблюдения биха били най точни .
БЛАГОДАРЯ предварително
[/quote/]
Значи това което аз мога да кажа за школа Иванови е най-вече добро.Моя бивша съученичка тази година УЧИ в училището им и сега резултатите и са 5.50 по математика и 5.929 по БЕЛ.Вярно че страшно много ги карат да учат но поне после си заслужава  Wink Аз лично малко съжалявам че не отидох там ,но съм благодарна и на Образователни технологий ,защото тази фирма също подготвя много добре.Но в крайна сметка най-много си зависи от това дали детето си учи през годината ,защото никой не може да му налее с канче знанията!
А на моите връстници имам само да кажа едно Браво ,защото всички се трудихме и най-после се видя че е имало защо !   Wink

# 93
  • София
В СМГ учат на две смени.
1 АЕГ дели сградата със 112 училище, т.е. също са на две смени.

+ НПМГ и 164 ГПИЕ
и в 91.НЕГ са на две смени

# 94
И аз съм доволна от "Образователни технологии". И по специално от Поля Петкова по БЕЛ.Щом успя моят син да изкара 5.250 по БЕЛ на изпита, значи тя си е свършила много добре работата, повярвайте   newsm26

# 95
Мили майчици как сте? Бурен диалог тече тук Simple Smile

Видяхте ли каква презентация са си избарали МОН??

# 96
Видях презентацията....едните диаграми не ги схванах нещо...
по едната ос 800, по другата 101 като деления...
ако някой ме светне какво значат тези диаграми ще съм благодарна Shocked

# 97
дайте да я видим тази презентация,де Laughing

# 98
# 99
  • у нас
Здравейте, аз днес подадох заявлението,опашка в нашия малък град нямаше, но пък и приемащата се хвана буквите "защо съм написала мн. добър с малка буква" и попълних втори път.Не,че не промърморих и ми се извиниха ,ама нейсе.Сега ще чакаме петък първо класиране.

# 100
Значи днес само аз съм била късметлийка!  Laughing Свърших в училището-гнездо за 15 минути. Никъде не се наложи да чакам, винаги имаше учителка, готова да ми отговори, за нищо не ми направиха проблем! Не мога да повярвам! Направо съм щастлива! Бях готова да чакам 4 часа (толкова ми отне подаването на заявлението преди 4 години!).  Hug

# 101
Относно подготовката за изпитите след 7-ми клас...

Записахме я на курсове в Учебен център "Дружба" на бул. М. Луиза - http://ec.drujba.org/.
Според нивото, установено с тест, разпределиха децата в две групи - напредали и не чак дотам напреднали (мисля, че навсякъде се практикува този метод). Часовете се провеждаха в събота и неделя (събота БЕЛ, неделя: МАТ).

Стачките силно се отразиха на представянето на децата по време на тестовете. На курсовете се разчита, че учебния материал е взет в час... така, де курсове се провеждат, а учебни часове не. Наредихме едни ужасяващи оценки на проверовъчните тестове в Дружба... но лека-полека всичко си дойде на мястото.

От своя страна тя се чувстваше добре там: харесваше и двете учителки, намери си нови приятели, непрекъснато им организираха екскурзии, забавления.

През цялата година почти не сме се намесвали с таткото... до началото на юни...
Взехме си отпуск. Оценихме добрите и лошите страни в подготовката на детето и запретнахме ръкави....
Няма как без родителски контрол!

Дали сме доволни от "Дружба" ли?
Колкото и популярен, скъп или прехвален да е един учебен център за подготовка на кандидат-гимназисти, представянето основно си зависи от ДЕТЕТО... и амбициите на родителите.

Ама това май е за друг форум newsm09

Последна редакция: пн, 07 юли 2008, 21:31 от julialexpetkova

# 102
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
И ние подадохме днес заявлението, в края на деня. Успях да се добера около 17.20 ч и си викам "сега за 5 мин ще приключа". Бях си дръпнала от нета заявлението и си го бяхме попълнили. Да, ама не! Не можело заявления от нета. Само техните двойни листа. Хайде, преписвай всичко наново, вярно помагаха ми учителите, но пък свитъците бяха само два- окопирани от 2 майки, а аз си знаех подреждането, но трябваше да чакама за кодовете и точно да ги опиша имената по тези "сакрални" списъци. В крайна сметка откарах до към 18,10- изчакаха ме хората, ама си е излишна бюрократщина това. Защо да не може от нета- не разбрах. Както и да е- и това мина. Сега чакаме резултатите в петък. Лека нощ на всички!

# 103
  • UK
Добър вечер, мами!
И аз днес подадох заявлението. Simple Smile Доста прецакана организация имаше, ако питате мен.
А вярно ли ни трябва медицинска бележка за записването по училищата.  #Crazy Съвсем се обърках с тези бележки, честно казано, при подаването на документите не ми я искаха, но май за записването ще ми трябва. Някой има ли повече информация?
Любезния дядо, който ми помагаше да си подам заявлението днес ме предупреди изрично, че имам всички възможности да вляза от първо желание, но е много важно да не изпуснем срока за записване, защото тогава отпадаме от първо класиране и направо на трето. Реших да споделя, може някой и да го е написал преди мен, не ми се чете.  Peace
Пожелавам ви приятна и спокойна вечер!   bouquet

# 104
julialexpetkova, като те чета... и няколкото мнения на предишна страница, ме осени "гениалната идея" да вземем да направим една таблица - кое дете какви оценки е изкарало, с какъв бал къде е влязло и къде се е готвило.
Аз се наемам да я направя и пусна, ако ми изпратите телеграфно информацията на ЛС, за да не се ровя из многото страници.
Защото идват следващите постепенно полудяващи майки, много от които още не са почнали да ни четат.
А като почнат...  Rolling Eyes
Аз вече получавам ЛС с въпроси, на които на този етап не ми се отговаря, защото смятам, че им е твърде далече, а нашето, макар и сигурно, още не е отминало.
Да им направим "Справочник за етапите на полудяването", а? Wink

Последна редакция: вт, 08 юли 2008, 05:49 от cool_witch

Общи условия

Активация на акаунт