КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС IX

• 60 824
  • 498
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря Бойче и Уич (мале уплаши ме с тая бухалка Wink) за подкрепата, ама наистина вече не се трае. Аз поне лудвам. И понеже обяснявах, че не мога да мисля за друго освен това, на ти сега спешни задачи, то не бяха чехи, то не бяха руснаци, то не бяха поляци и искат ли искат, ама те хората са си прави да си искат. А аз полудях още повече, защото само те ми липсваха, но пък от друга страна ми мина времето по-бързо, като им се занимавах с исканията (рикуестите, ама ако го напиша така, ще ме изядете Wink). Така е с хелп деск в бананова република - само искат Wink

Ох да идва утрееееееееееееееееееее. И си зарязвам компа в офиса, няма да го влача, в къщи дано да се е скапал ейдиесела и да заспивам, че да се събуждам в утрешния ден и да ги има резултатите Laughing
Майчета да знаете, че като вземе и свърши тая лудница, много, ама много ще ми липсвате. Уич да знаеш, има бойна задача - Дидка, Камъче, Биситка, Галя, ти и аз, да измислим хубава тема - заглавие да й сложим, та да се знае какви сме щури глави изтерясали отдалеч, където да си дърдорим за грижите и трепетите и вълненията и след тая кампания. Така че, и ти да мислиш Peace

Тръгвам си грохнала и от чакане и от бачкане. Ако се появя по някое време, значи не ни е спрял нета и няма да съм се сдържала да разчистя тийновете наоколо и да им окупирам местенцето - няма само те да си висят по форумите яяяяя Crossing Arms

Laughing Laughing Laughing Усмивка с надежда за успех на всички ни, дето сили не ни останаха вече Heart Eyes

# 181
 newsm44 smile3501 newsm10 за моето детенце. Прието е на първо класиране и първо желание - езикова гимназия с първи език немски втори английски

# 182
  • София
newsm44 smile3501 newsm10 за моето детенце. Прието е на първо класиране и първо желание - езикова гимназия с първи език немски втори английски

Честито  bouquet

Но как го разбра?

# 183
Pepita, дай линк, де
Поне си кажи бала, че чакаме

# 184
julialexpetkova, явно става въпрос за провинцията, не се шашкай. Рано е още. Имай търпение до утре.

# 185
julialexpetkova, явно става въпрос за провинцията, не се шашкай. Рано е още. Имай търпение до утре.
Оффф, мерси за успокоението мила Wich!  bouquet
Ама нямат милост,бе .... какво като са от провинцията!
Трудно се досещам като съм под пара...

Разбрах от една много любезна по телефона госпожа в едно младост-ско гнездо, че утре в 19 часа имат събиране, та списъци "евентуално към 20 часа" (цитат). Сори за лошата новина, но съм длъжна да споделя smile3518

# 186
Освен това, с бал 34,108 нямаш причини да висиш в темата и да се шашкаш (питай ме сега аз защо съм тук).
91 НЕГ ще има честта да посрещне твоето момиче наесен.

# 187
Освен това, с бал 34,108 нямаш причини да висиш в темата и да се шашкаш (питай ме сега аз защо съм тук).
91 НЕГ ще има честта да посрещне твоето момиче наесен.
Ехеееееееееееее, уаууууууууу newsm68 newsm68 newsm68 МНОООООГО свежо, наистина се усмихнах (от дълги часове насам) smile3525

Вчера прочетох нещо гадно около класиранията, което директно ми бръкна в сърцето... та за това съм така неприятна днес! Моля най-официално да ми се прости! pironi

# 188
Цитат
(питай ме сега аз защо съм тук).
Питам те, но зная какво ще ми кажеш bg

# 189
Вчера прочетох нещо гадно около класиранията, което директно ми бръкна в сърцето...

Не смей да го казваш, че както съм спокойна за първи път от началото на кампанията, да не бръкнеш в моето сърце. Naughty  Naughty  Naughty
Всичко ще бъде наред! Дишай дълбоко и пий една биричка.
Ако не помогне, мини на нещо по-твърдо - след биричката със сигурност ще подейства.  Joy

# 190
Вчера прочетох нещо гадно около класиранията, което директно ми бръкна в сърцето...

Не смей да го казваш, че както съм спокойна за първи път от началото на кампанията, да не бръкнеш в моето сърце. Naughty  Naughty  Naughty
Всичко ще бъде наред! Дишай дълбоко и пий една биричка.
Ако не помогне, мини на нещо по-твърдо - след биричката със сигурност ще подейства.  Joy

Неееее, в никакъв случай... Решила съм - казвам го след като всички разберем истината от "списъците".
Но...със сигурност ще послушам съвета ти и ще си налея от вълшената течност Laughing за RELAX поне

# 191
бяло вино с пилешки пържоли

# 192
Аз лично се побърквам вече ама щом в провинцията са излезнали и тука след 2-3 часа сигурно ще излезнат  Praynig Praynig Охх а одеве в 5 часа изпих ударна доза кофеин и сега съм страшно нервна...

# 193
В Стара Загора - не са все още

# 194
Аз съм отворила като страници:МОН,РИО, форума и тази на която трябва да излезне резултата..правя рефреш постоянно и чааакааам .. няма да заспя докато не разбера..

Общи условия

Активация на акаунт