ПЛЕВЕН - 58

• 26 014
  • 297
  •   1
Отговори
# 135
  • Плевен
Аз пък друго не мога да разбера ,защо лекарите в Плевен не препоръчват ФМ. На нито една приятелка до сега не са й казали за това изследване.По-важно от него няма според мен. Аз говоря, съветвам да ходят,но като не го казват докторите и те едва ли не си мислят ,че е излишно и страшно.Голям зор с тези 3Д ,все едно кой знае какво се вижда на тях ooooh!

# 136
Момичета, благодаря ви много за бързите отговори. Много не ми се ходи до София, ама щом казвате, че в Плевен ФМ не е много добра. А тази д- р Димитрова можете ли да ми напишете някакви кординати? Аз се оправям в София, ама горе- долу къде е този мед. център " Фемина" и имате ли информяция колко взема за прегледа?

# 137
  • Плевен
pepi_slanchogledche  ,не че в Плевен не са добри специалистите, просто не са обучени да правят такова изследване. Никой няма да ти го направи тук,защото не може. Ето сайт на МЦ Фемина http://www.mcfemina.com/possibility.php . Обади се и провери дали има часове скоро ,защото Димитрова е много добра и обикновено има часове за след 1-2 месеца. Зависи и ти в коя седмица си.

# 138
  • София
Момичета,чао от нас,утре пътуваме за моренцето! Flutter  bouquet

# 139
Валенце, приятно изкарване. )))

pepi_slanchogledche, вече са ти дали адреса на сайта, там са телефоните, обади се и си запиши час, обикновенно са за след 1месец. Добре е да се ходи в 12-14седмица, после в 22-24 и след това към 32-33г.седмица.
А центъра се намира много близо до Лъвов мост в една пресечка, на 10мин от там е. Така че ако ходиш с автобус ти е близко и пеша. )

# 140
  • Плевен
Здравейте и от мен. Hug
Завърнахме се от Албена ние.Много хубаво си изкарахме.
Честито на празнувалите.Да са живи и здрави.
Деси,много е сладка Елена. Дай боже и на мен такова сладурче Praynig

# 141
Ейй, ша се избием да пишем  Mr. Green
Здрасти, Пламенката, давай снимки!
Ето и снимки от мен  Sunglasses

# 142
На мен пък към 11.00 ми се обадиха от яслата, че Миташки е с висока Т  Confused Прибрах го, ще взема болничен и до края на седмицата трябва да оздравее, че в събота заминаваме на морето  Peace

# 143
Еййй, гадно, Дикси! Дано минава бързо. Аз, Божидар почти не го водих миналата седмица,че имат в групата болни, да го предпазя един вид, ама да видим тая седмица Confused

# 144
  • Плевен
Привет от мен.  bouquet
Няма какво да кажа,просто да се разпиша.
Дикси бързо оздравяване на Миташки. Peace
Пак ли вируси Whistling

# 145
  • Плевен
Здравейте момичета,и ние се завърнахме от моренцето.Много съм доволна за първи път водихме София на такова дълго море.Предните 2 години я водехме само за събота и неделя,че с тези вируси летните с разтройство и повръщане ми разказаха играта.Тази година всичко беше окей и детето много послушно Mr. Green
Де що честита ти рожба, много да ви радва Hug.
Изчисти си кутията Peace

# 146
  • Плевен
Честит рожден ден на glivo4! Много щастие ти желая!

# 147
  • Плевен
  nbirthdayЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ,glivo4!!!
Пожелавам ти само хубави неща да ти се случват!!!  bouquet

# 148
я водехме само за събота и неделя,че с тези вируси летните с разтройство и повръщане ми разказаха играта.Тази година всичко беше окей и детето много послушно Mr. Green
Абсолютно по същия начин бяхме миналата година след съботно-неделно море, че и в детска клиника постояхме 3 пъти по-дълго време от морето  Crazy
Дано този път да е като при вас, че сме за седмица  Peace

Честит празник glivo4! Много здраве и щастие ти пожелавам!   bouquet

# 149
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, glivo4!
 newsm59

Общи условия

Активация на акаунт