ПЛЕВЕН - 58

• 26 010
  • 297
  •   1
Отговори
# 150
Ето ме и мен.  Simple Smile Честито на патерица на празнувалите и честит рожден ден на glivo4! Дано занапред ти се случват само хубави неща!

# 151
Момичета, имам нужда от вашата помощ!
Свекър ми е с онкологично заболяване от 6 години. Лекарството, което до сега приемаше, не му действа и го сменят с друго. Но, за съжаление, го няма в БГ. Миналата година го купувахме, независимо, че би трябвало да му се дава безплатно от държавата. Сега и срещу заплащане го няма.
Казаха ни, че може да го има в Румъния. Да има някой познати, които биха могли да проверят там дали може се купи? Или някъде другаде.
Търся Estramustin 140 mg (това лекарство се произвежда в Германия)или Естрацит капсули 140 mg (а това се произвежда в Люксембург).
Много се надявам някой да има или да може да получи информация.

# 152
  • Плевен
Грознице, до кога ще имате от лекарството? Имам един познат, който евентуално в края на месеца ще ходи до Австрия. Там може би го има?
Давам ти идея да пишеш в темата на майките от Германия. Много от тях пътуват до България през тези летни месеци.

# 153
Гретич, проучи има ли го в Испания и ако да - как се казва. Баща ми си идва на 5ти август и може да го помоля да вземе. Само не мога да го карам да проучва, много е заплеснат и отвеян.

В Аз бебето казаха, че утре ще ни доставят количката, тоест има голяма вероятност утре вечер да дефилираме в градската, а от другиден със сигурност, ако не ни преспъне някой или нещо.
 bowuu

Дикси, Яна и двата пъти тръгна болна за морето, беше съответно на 2 и 3 години, доста е гадно, само спеше и дрискаше и нищо не я радваше, че и от водата я беше страх първият път. Вторият по биваше, но пак си беше умряла работа. Поне повръщането липсваше, а хотелът беше наблизо, та не мъкнехме гърне с нас на плажа.  Grinning Дано се оправи Митко бързо.

# 154
Деси, хич и не ми говори...ако не се оправи няма и да тръгна.....
Като видя 40 на термометъра и ми идва да се просна и аз до него. Преди малко пак.

Атракция, къде сте на снимките? Много е хубаво. На Видима ли е?

# 155
Дикси, как е Митачето? Емка ми направи миналата събота срещу неделя проблем с тези гадни и противни 40 градуса и с такъв рев за мама през нощта в продължение на час и малко повече, че още призори призовах другите баба и дядо да я откараме до София, защото съпругът ми беше 24 часа на работа и не можа да бъде с нас. Оказа се, че е с ангина, с налепи и афти, а аз сама с нея изгубих и ума, и дума както казват хората. И то след като бяха седмица на море, за да укрепне. Дано вече е добре рожбичката ти! От сърце му го желая!
Atrakcia, страхотни са снимките с Божидар, какъв красив малък мъж е той!

# 156
Дикси, как е Митачко днес?
Снимките са от х-л "Марагидик" в Острец.

# 157
Брех, каква е тая температура  ooooh! Цяла нощ 39,8-40, и няма сваляне - Нурофен свещички, Хексалгин, хладки душове...и не. Сега е 38,5. Гледам гърло, но нищо не виждам, няма кашлица, хрема, нищо. Ще го заведа следобяд при личната.

# 158
Дикси, Кари ми е била 4 дена с над 39 градуса, които не можех да смъкна с нищо, според всички лекари било херпангина - е, оказа се рубеола. А Габи ми е карал обикновени вируси с над 40 гр. поне 3 пъти и всеки път се е оправял без антибиотик. Дано не е нещо сериозно при вас!

# 159
Хей да се разпиша,че отдавна не съм писала.
Как сте?!
Аз съм добре и дебелея ли дебелея.Днес съм на консултация и нямам търпение да видя беба и дали е пораснала,че нали вървяхме назад с развитието  Sad

# 160
  Дикси, на мен онази седмица в яслата ми казаха,че е летен вирус- 3 дни с 40 Т и  после си ги водели оздравели. Аман от вируси, дано пропуснем сега. То не си е работа да го държа в къщи все, айде сега мога, ми като почна работа септември  Rolling Eyes  Вчера го взимам следобед и една баба си прибира внучето със зелен сопол , дебел 1 пръст и Т. Така го е и завела  Close.

# 161
Здравейте,момичета Simple Smile
Дикси,дано мине бързо.Ние преди седмица изкарахме вируса с високата Т . Но поне успявах да я сваля с Хексалгин и свещички.Дано не се окаже нещо по-сериозно при вас. Като знам,че и ти и Атракция сте в Щастливо детство и толкова често са болни децата направо започвам да се замислям дали да ги пускам моите септември. Между другото да ви питам там кога изкарват децата навън? Колкото пъти съм минала оттам досега не съм видяла деца в двора,а се е  случвало по всяко време  newsm78
И още нещо да питам - някой получвал ли е поръчка от юли месец от Редута?
Грета,аз единственото което се сещам е за един приятел на мъжа ми,който пътува за коли до Швейцария. Малко не е много по услугите,но ако няма друг начин и може да се набави това лекарство от там казвай да питам.

# 162
  • Плевен
Момичета,какъв беше реда за вадене на паспорт на дете?
Дикси,бързо излекуване! Ние го минахме,3 дни 40 градуса.

# 163
Здравейте,момичета Simple Smile
Между другото да ви питам там кога изкарват децата навън? Колкото пъти съм минала оттам досега не съм видяла деца в двора,а се е  случвало по всяко време  newsm78

Веднага ти отговарям -  сутринта, в най-големия вятър, имаха занимание навън. Дано не изпостинат децата, защото в 9ч. бая си духаше, а и кой ще е занесъл някаква по-подходяща дрешка за вятър след тия горещини. Иначе знам,че ги извеждат около 10ч. Понякога и след 16ч. Не съм ги засичала и аз.
За пускането септември-според мен когато и да ги пуснеш, все ще си изболедуват някакъв период докато изградят "имунитет на групата", дано е по-кратък само  Peace

За редута-чакам от 1 и 4.07, до днес още няма.

Наде, мои близки сега вадят-ходят при кварталния, някакви такси в банки, в паспортно, но какъв е точно реда, не знам.

# 164
Аз съм доволна от времето в което извеждат децата. Сутрин след 9 до към 11.00 и ги прибират. Следобяд след 16,30. Така в най-големите жеги са върте. Винаги като отида да го взимам са навън. С изключение на най-горещите дни, когато не се диша и в 17ч.

Общи условия

Активация на акаунт